asylum Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 преди 7 часа , Gadinata каза: Борис Дали: 1.Обърка пътя 2.Едно 3.Температура 4.Ти не харчиш 5.Помощ от приятел Топ 5 Борис Дали 1. "Обичай ме", с Емилия - 20 точки 2. Ще си говорим пак - 16 т. 3. "Намерих те", с Галена, и "Помощ от приятел" - 15 т. 4. "Едно", с Андреа - 13 т. 5. Жена без грях - 10 т. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Пепа Когато съмне Обичай ме Молиш ме Нежен рекет Нямаш сърце Опа, грешната Пепа. Не било час по зоология, и не си говорим за Прилепи от толбухинската околия. Евтини мераци Любовен режим Най-добрия Синя прашка Набелязвам те Наложи се разни песни дето са мноо яки и кефещи да отпаднат ... Тони Стораро Копнеж за любов За една жена Бог ли ме наказа Отиваш си Не заслужавам Не съм голям фен, та за малко да стане топ 5 на Деси и Тони Стораро, но реших че ще е пракалено, и останалите дуети отпаднаха ... Далис Бори Пиян Намерих те Пръскам хонорари Температура Дай дай дай 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Нямах интернет. Посрещаме юли с Екстра Нина. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 1.Счупена мечта 2.Айсберги 3.Блондинка 4.Отминал спомен 5.Три години, Цялата нощ, Отказвам да приема 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 1. Бездомна любов 2. Девет рани 3. Отминал спомен 4. Любовница 5. Божествен знак 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 11 минути, asylum каза: Нямах интернет. Посрещаме юли с Екстра Нина. Така може. Щом като ти спира нета се пада Нина, дано да спира по-често (дано не спира нали) Без щателно припомняне 1 Отказвам да приема 2 Отминал спомен 3 Паднал ангел 4 Любовница 5 Божествен знак После може да направя включване с още няколко топа, щото само с 5 не успявам да класирам Следа от пръстен, Сателит, Болка, Блондинка, Околосветски мечти, Тройна коалиция, Отминал спомен (ремикс) ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 1.Любовница/Сълзи нечакани 2.Отминал спомен/Мъжко момиче 3.Божествен знак/Затвори очи 4. Айсберги/Бездомна любов 5. Счупена мечта / Отказвам да приема 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Затвори очи Любовница Блондинка Отминал спомен Айсберги 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Не знам защо, но преди това беше най-противната ми певица! Е, сега се оказва, че определено имам неин топ 5 с любими песни! Ха, ха! 1.Отминал спомен! ❤️ 2.Божествен знак ❤️ 3.Доза 03 ❤️ 4.Без теб я няма топлината 5.Mirisem na nju - дует с Драгана (те са много и се чудех, ма нека е тая) 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 преди 3 часа , DevilWish каза: Не знам защо, но преди това беше най-противната ми певица! Е, сега се оказва, че определено имам неин топ 5 с любими песни! Ха, ха! 1.Отминал спомен! ❤️ 2.Божествен знак ❤️ 3.Доза 03 ❤️ 4.Без теб я няма топлината 5.Mirisem na nju - дует с Драгана (те са много и се чудех, ма нека е тая) И аз така мислех за бая певачки, ама се оказва, че имаме бая любими песни всъщност. Трудно ми е с екстра творчеството, но ще опитам: 1. Жажда 2. Божествен знак 3. Неслучайно 4. Няма скука 5. Криво огледало Зима в сърцето, Искай от мен, Цялата нощ, Добре съм, Молитва, Полицай, Мъжки играчки, 24 часа, Аман-заман, Животе мой, Сателит, Има светлина, Сънено небе, Вечно разделени, Айсберги, Отминал спомен, Мерак, Ролс Ройс и т.н. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 преди 21 часа , asylum каза: Топ 5 Борис Дали 1. "Обичай ме", с Емилия - 20 точки 2. "Намерих те", с Галена - 19 т. 3. Ще си говорим пак - 16 т. 4. Помощ от приятел - 15 т. 5. "Едно", с Андреа - 13 т. Отпада Жена без грях преди 7 часа , Lelqtian каза: От 30.06.2020 г. от 0:46, asylum каза: Топ 5 Тони Стораро 1. Милион звезди - 20 точки 2. Грешница - 19 т. 3. "Така ме запомни" и "Не давам да си чужда", с Алисия - 13 т. 4. "Не искам без теб", с Десислава - 12 т. 5. За една жена - 11 т. Отпада "Замълчи", с Десислава ПЕПА ТОП 5 1. Евтини мераци - 26 точки 2. Най-добрият", с Кости - 21 т. 3. Студена - 14 т. 4. "Случаят си ти" и "Еротична машина" - 9 т. 5. Любовен режим - 8 т. Участваха 19 песни. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Класа! Старите ѝ неща са уникални. Албумът "Животе мой" съм го скъсвал от въртене. 1. Счупена мечта 2. Обичай ме 3. Мисля за теб 4. Магия 5. Болка/Околосветски мечти Харесвам още Прости ни, Любовница, Когато празник е дошъл, Жива рана, Вечност, Няма връщане назад, Леле как те мразя, Каменно цвете, Жажда 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Ох имам супер много любими на Нинка, но на прима виста се сещам за: 1. Любовница 2. Отминал спомен 3. Затвори очи 4. Мъжко момиче 5. Айсберги 6. Счупена мечта 7. Блондинка с Весела 8. Нека 9. Леле как те мразя 10. Огън в камината си 11. Паднал ангел 12. Забранената любов 13. Екстра Жена 14.Отказвам да приема с Бобан 15. Щастлив финал 16. Поне за ден с Бобан 17. Три години 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Наистина е много трудно при Нина, че и във фолклора има попадения, па балади, па весели песни... Щях да включа Три години, а съм пропуснал. Ама то тя май е певицата с най-голямо творчество, заедно с Глория. Утре по обед ще обявя следващата руса фурия. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Е защо утре? 🤕 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Еми днес обявих по обед, че снощи ми спряха нета Да минат 24 часа. Засега сабалем ще обявявам! Или по пладне. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Хайде, дойде ред и на Птицата-скитница Десислава! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 1. Тъжно сърце (ремикс) 2. Две сърца / Завинаги 3. Истинска нощ / Не вярвам 4. Мистерия / Бели нощи 5. Просто забрави / Птица скитница / Черни сълзи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 @pechenko, @Blueberry, @gabbati, @Beat., @Амброжка., @Gadinata, @Kremito, @bleron, @Willy, имате ли любими екстра песни? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Любимата беквокалистка! Факт, Факт (Магдалена Санчес) Нещо по-така (Играта) Казваш че ме обичаш (Азис) Бъди добро момче (Играта) Само една (Руслан) Под чертата останаха Жадни за любов (Ивана), Жадувам (Азис), Замълчи (Тони Стораро), Агапи Му/Ловинг ю (Костас Мартакис) 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 1. Мъж ли си 2. Фактите го сочат 3. Между да и не 4. Сто парички, бате 5. Хиляди неща 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Екстра Нина 1. Леле, как те мразя 2. Цялата нощ 3. Поне за ден 4. Истинска жена 5. Искай от мен Деси Слава 1. До тук 2. Две сърца 3. В друг живот 4. Бели нощи 5. В твоите очи 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 преди 4 минути, Амброжка. каза: Екстра Нина 2. Цялата нощ 4. Истинска жена 5. Искай от мен 😍😍😍😍 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 1. В друг живот 2. Птица скитница 3. Казваш че ме обичаш 4. В твоите очи 5. Не го прави Имам 3 любими песни на Нина. Да допълня топа си и ще пусна и за нея. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Истински щастливи Моето друго аз В друг живот Някой ден Не го прави 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.