asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Карлос - успях да стъкмя нещо. Последвайте примера ми и го правете за всеки изпълнител! 1. Нека да позная 2. Да разлаем кучетата, с Яница 3. Честно ли 4. Бумеранг, със Славена 5. Всичко на показ, с Пресила 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 23 минути, asylum каза: Какво излезе? Нещо заби кристалната топка и чакам да се рестартира (отбелязах си разни неща, не ми дойде музата още да ги преслушам) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Карлос: 1. Дяволски вярно 2. Бомба 3. Честно ли 4. Имам само едно сърце 5. Да няма нас Антонина: 1. Вишни 2. Хубавец 3. Сама 4. Баланица 5. Точно там На Руси Русев само "Европа" му знам, нека точките са за нея 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 преди 9 минути, Lelqtian каза: Нещо заби кристалната топка и чакам да се рестартира (отбелязах си разни неща, не ми дойде музата още да ги преслушам) Давай Ангел тогаз 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 преди 12 часа , Амброжка. каза: За Хантонина и Карлито няма ли да се произнесеш? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Carlos Топ 5: 1.Дяволски вярно 2.Честно ли? 3.Кофти хора ft.Емилия 4.Нека да позная 5.Големите размери Антонина Топ 5: 1.Горещо 2.Побърках се 3.Вишни 4.Хубавец 5.Точно там На Руси почти нищо не знам и не ме кефи, тъй, че.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Карлос Дяволски вярно Имам само едно сърце Бомба Да разлаем кучетата Да няма нас Антонина Пей вица на годината 18+ Мразя Вишни Игрите на глада Руси Русев На бургаската гара Европа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Всички гласували за "Дяволски вярно" очаквам да я подкрепят в Чалгавизия 20 :* 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Карлос 1. Дяволски вярно 2. Честно ли 3. Имам само едно сърце 4. Кофти хора 5. Човек, който носи разбито сърце Антонина 1. Баланица 2. Вишни 3. Хубавец 4. Шматка 5. Мъжки работи Руси Русев 1. Европа 2. На Бургаската гара 3. Само тези 3 неща 4. Писмо до дъщеря ми 5. Птици без крила 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 ТОП 5 ЕВИТА 1. Тайнствена жена - 15 точки 2. Ева - 14 т. 3. "Мъжете полудяват", с Естела - 12 т. 4. Боли от любовта - 11 т. 5. Невъзможен - 7 т. Участваха 11 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Руси Русев 1. Сагапо 2. Несебър - старият град 3. Курназ момче 4. Европа 5. Кама сутра Карлос 1. Нека да позная 2. Човек, който носи разбито сърце 3. Да няма нас 4. Да разлаем кучетата 5. Бомба 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Топ 5 Ангел 1. Като хлапачка - 23 точки 2. "Шейх", с Кристиана, и "Плачи сега", с Алисия - 21 т. 3. "А ти си марка", с Адриана и Джамайката - 14 т. 4. "Топ резачка", с ДЖ Дамян - 10 т. 5. "Живее ми се", с Джамайката - 9 т. Участваха 18 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Карлос Топ 5 1. Дяволски вярно - 34 точки 2. Честно ли - 18 т. 3. Нека да позная - 17 т. 4. Кофти хора - 14 т. 5. Имам само едно сърце - 13 т. Участваха 14 песни. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Топ 5 Антонина 1. Вишни - 20 точки 2. Хубавец - 17 т. 3. 18+ - 9 т. 4. "Сама" и "Баланица" - 8 т. 5. Горещо - 7 т. Участваха 16 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Руси Русев Топ 5 1. Европа - 7 точки 2. Сагапо - 5 т. 3. "На бургаската гара" и "Несебър - Стария град" - 4 т. 4. "Курназ момче" и "Само тези три неща" - 3 т. 5. Писмо до дъщеря ми - 2 т. Участваха 9 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Не гласувате, скучно ми е, не ми излизат сметките, затова ще обявя кой ще ми ги оправи - счетоводителката на форума Е-М-И-Л-И-Я! 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 1. С теб да полудея 2. Как ще издържиш 3. Щом така го искаш 4. Изнервяш ме 5. Оставаш сам 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час, asylum каза: Не гласувате, скучно ми е, не ми излизат сметките, затова ще обявя кой ще ми ги оправи - счетоводителката на форума Е-М-И-Л-И-Я! Плача. Ридая. Страдам. Псувам. Крещя. Тръшкам се. Утрешния ден ще е непосилен............. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 1.Мъртви души 2.Коварство и печал /Нежни устни 3.Мечтата ми вземи/ Мъж да си 4.Свързано е с теб/ Без въпроси 5.Самотна стая /Писмата ти/Питбул Харесвам 80% от песните на Емилия, но тези определям като най-любими! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 1.Живее ми се 2.Плачи сега 3.Прав ти път 4.Като хлапачка 5.Топ резачка 1.Шматка 2.Вишни 3.Хубавец 4.Горещо 5.Побърках се 1.Имам само едно сърце 2.Дяволски вярно 3.Да няма нас 4.Кофти хора 5.Срок на годност 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 1. Ти си ми 2. Кукла 3. Свързано е с теб 4. Смелите си имат всичко 5. Моята половина Не съм особено запознат с ретро творчеството и Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 преди 11 часа , asylum каза: Топ 5 Ангел 1. "Като хлапачка" и "Плачи сега" - 25 точки 2. "Шейх", с Кристиана - 21 т. 3. "А ти си марка", с Адриана и Джамайката, и "Живее ми се", с Джамайката - 14 т. 4. "Топ резачка", с ДЖ Дамян - 11 т. 5. Прав ти път - 8 т. преди 10 часа , asylum каза: Топ 5 Антонина 1. Вишни - 24 точки 2. Хубавец - 20 т. 3."Горещо"и "Шматка" - 10 т. 4. 18+ - 9 т. 5."Сама" и "Баланица" - 8 т. преди 10 часа , asylum каза: Карлос Топ 5 1. Дяволски вярно - 38 точки 2."Честно ли и "Имам само едно сърце" - 18 т. 3. Нека да позная - 17 т. 4. Кофти хора - 16 т. 5. Да няма нас - 12 т. Участваха 14 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 1. Да бях от гадните 2. Кой ще му каже 3. Просто те убивам 4. Кукла 5. Акула 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Когато всичко свърши Отново не дойде Не се обръщай Кукла Ти си ми 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 преди 18 минути, Blueberry каза: 1. Да бях от гадните 2. Кой ще му каже 3. Просто те убивам 4. Кукла 5. Акула Колко постно звучи само 5, а? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.