Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, asylum каза: Колко постно звучи само 5, а? Всъщност добре, че беше само топ 5, някак си неочаквано за мен доста лесно го сглобих и въобще не съм имала колебания кои песни да влязат. "Не се променям" е на 6-то място категорично, оттам нататък ми е тъмна Индия... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 На Руси Русев нямам. На Евита също, но да кажем "Боли от любовта", "Невъзможен" и "Мъжете с нас полудявт". Карлос пък ми е противен, но "Да няма нас" ми допада, "Дявослки вярно" и "Честно ли" също да кажем. Ако трябва да завърша топа - "Имам само едно сърце" и "Нека позная" с клизма. Ангел: 1. Топ резачка 2. Като хлапачка 3. Пак се уреди 4. Градски мацки 5. Плачи сега / И със сто да бъда Антонина: 1. Побърках се 2. Силна 3. Хубавец 4. Мразя 5. Точно там Емилия: 1. Забрави за мен 2. С теб да бъдем пак 3. Няма да тъгувам 4. Целувай ме 5. Още мисля за теб / Мечтата ми вземи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 И как очакваш да направя ТОП 5 точно на Емилия? 1. Мечтата ми вземи 2. Грешница 3. Смелите си имат всичко 4. Не виждам 5. Мъртви души И още мноооого други, обожавам я! ❤️ 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Не знам как да изброя само 5 и на Емилия..... 1.Моята половина 2.Ти замина 3.За мен забрави 4.Смелите си имат всичко 5.Калифорния + Ще рискувам, Изнервяш ме, Кукла, Мъртви души, Искаш ли, Ела ме вземи, Мечтата ми вземи, Целувай ме, Кой ще му каже - дует с Ави Бенеди, Отново не дойде, С теб да бъдем пак, Още мисля за теб, Безумна любов - дует с Нидал Кайсар, Няма да тъгувам, Познавам те, Специално за всяка.... 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 часа , Runevski каза: преди 19 часа , asylum каза: Топ 5 Антонина 1. Вишни - 24 точки 2. Хубавец - 23 т. 3."Горещо", "Побърках се" и "Шматка" - 10 т. 4. "18+" и "Силна" - 9 т. 5."Сама" и "Баланица" - 8 т. преди 20 часа , asylum каза: Топ 5 Ангел 1. Като хлапачка - 29 точки 2. "Плачи сега", с Алисия - 25 т. 3. "Шейх", с Кристиана - 21 т. 3. "Топ резачка", с ДЖ Дамян - 16 т. 5. "А ти си марка", с Адриана и Джамайката, и "Живее ми се", с Джамайката - 14 т. Отпада "Прав ти път". Мерси, че ме подсети за Пак се уреди - чудех се коя от първите му песни харесвах и не можах да се сетя за името й! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Когато си нагласиш топ 4 на Счети и не можеш да се спреш на една от всичките останали песни за 5тото място ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 1. Не виждам 2. С теб да бъдем пак 3. Обичай ме 4. Djeale 5. Тръгвай си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 Хайде, който не е споделил любимите си хитове на Емили, да го стори, че следваща международна звезда чука на вратата! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Възможно най-трудното име за топ 5, но все пак (чак ми е гузно, има буквално още 100 песни, които обожавам): 1. Не виждам 2. Смелите си имат всичко 3. Тръгвай си 4. За мен забрави 5. Нежни устни 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Author Report Share Публикувано Юли 5 Време е за мост на Балканите, за Нобелови награди... Хайде, Рунев..., упс, РЕНИ, ти си! @Runevski Топ 5 Рени започва! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 1. Не се променям 2. Да бях от гадните и от тук насетне мога да изброявам поне още 50, ама ще налучквам с: 3. Просто те убивам 4. За мен забрави 5. Тръгвай си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много ми е трудно за Емата... но все пак 1. Смелите си имат всичко / Обичай ме (с Борис Дали) 2. За мен забрави / Искаш ли 3. Не виждам / Да бях от гадните 4. Самотна стая / Не се обръщай 5. Някога, някъде, някак си Рени 1. Вик и зов 2. Не се страхувам 3. Раздяла 4. Mercedes / Papagaj 5. Губиш ти / Пусни това парче 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Емилия ми е една от любимките.❤Само за 5 ще ми е трудно.Любим албум"Самотна стая"❤ 1.Не виждам/С теб да бъдем пак 2.Целувай ме/Още мисля за теб 3.Любов и нежност/Ти замина 4.Тръгвай си/Само теб съм обичала 5.Искаш ли?/Самотна стая 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 Трудно е и при Рени! 1. Бях на ръба 2. Ревност 3. Ще можеш ли 4. Съмнявай се в мен 5. Луда за любов Йерусалим, Иманяр-печелбар, Водопад от любов, Не мога без теб, Сърцето ми тиктака, Горчиво и сладко, Скитници, Каменно сърце, Мъж да съм, Между две жени, До зори, И нея купил си с пари, Към теб летя, Нека няма край.... 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 На Рени са ми супер много! 1.Не мога без тебе! 2.Искам да те няма 3.Влюбих се опасно 4.Йерусалим 5.Съмнявай се в мен + Луда за любов, Ще можеш ли?, Като птица съм свободна, Горчиво и сладко, Не се страхувам, Виж ме, И за теб ли е така? - дует с Орлин Горанов.... и др. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Страхотна дискография с разнообразни стилове и тематики. Истината е, че няма нейна песен, която да не мога да я слушам и топа ми няма да означава нищо. Но да кажем, че албума "Искай ме" ми е най-сантиментален. Като малък най-любимите ми песни бяха "Шепотът на сърцето" и "Балът свърши". 1. Като птица 2. Вик и зов 3. Не мога без тебе 4. По-добре да съм сама / Горчиво и сладко / Йерусалим 5. Черни са ми дните / Уморих се 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Не мога без теб/Виж ме Шепотът на сърцето/Вик и зов И за теб ли е така /Плакала съм Papagaj/Искам бебе Губиш ти/Gubis ti Оказа се, че имам доста любими песни на наша Рена, ама колкото толкова. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Счети Имам нова любима песен, довчера не я бях чувал, но кво да правим. 1. Нощна смяна 2. Още мисля за теб 3. Изгори ме с устни 4. Ела ме вземи 5. Нежни устни А още колко не успях да класирам щото няма как да разтегна топа ... Мечтата ми вземи, Ще те накажем, Не виждам, За мене забрави, Легенда за любовта, Няма да тъгувам, Безумна любов, Аларма, Кой си ти, Смелите си имат сичко, Ето ме, За сяка сълза, Айди на купона, Помниш ли ти, Забрави, Свършено е с теб, Мъж да си, Когато сичко свърши, Харесва ми ... И топ 5 на Рени Руневски 1. И за теб ли е така 2. Плакала съм 3. Не мога без тебе 4. Луда за любов 5. Горчиво и сладко 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 Нощна смяна е връх на върховете. Беше ми неудобно да я включа в топа си, не заслужавам тази песен. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 1.Влюбих се опасно 2.Сърце ревниво 3.Раздяла 4.Вик и зов /Горчиво и сладко 5.Плакала съм/Като птица 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 1.Балът свърши 2.Не се страхувам 3.Плакала съм 4.Горчиво и сладко 5.Не мога без тебе 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 @pechenko, ако се забавиш още 10 часа, няма да ти приема гласа 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 1.Емилия - Когато всичко свърши 2.Емилия - Писмата ти 3.Емилия - Мечтата ми вземи 4.Емилия - Няма да тъгувам 5.Емилия - Мъртви души 1. Бях на ръба 2.И нея купил си с пари 3.Не се страхувам 4.Като птица съм свободна 5.Влюбих се опасно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 ЕМИЛИЯ ТОП 5 1. Не виждам - 18 точки 2. Смелите си имат всичко - 16 т. 3. За мен забрави - 15 т. 4. С тем да бъдем пак - 12 т. 5. Мъртви души - 11 т. Участваха 41 песни. Рекордно ниски резултати за топ име, но просто точките се пръснаха сред много любими песни! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 РЕНИ ТОП 5 1. Не мога без тебе - 17 точки 2. Вик и зов - 13 т. 3. Не се страхувам - 11 т. 4. Бях на ръба - 10 т. 5. Влюбих се опасно - 9 т. Участваха 24 песни. Приемам още гласове. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.