Alter Ego Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 1. Утро след любовна нощ други песни не знам или не ми харесват толкова от тази Лисица. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 ВИНОВНО СЪРЦЕ❤️ Дяволски чаровник Обич за двама Митничарю Утро след любовна нощ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 1.Дяволски чаровник 2.Загубих те /Спри се 3.Любов за двама / Виновно сърце 4.Утро след любовна нощ /Жадувана любов 5.От нищо нещо /Бог си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 6 часа , asylum каза: Хайде да си припомним хитовете на Дяволската чаровница ЛИЯ! преди 8 часа , Kriminal каза: 1. Секси хит 2. Секси хит 3. Секси хит 4. Секси хит 5. Секси хит Е от това повече побутване ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 Нещо си цитирал Лията, ама не си дописал Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Май съм цитирал грешния пост, като гледам съм изтървал тоя за побутването ... На Лия съм гледам 7 от 90 към момента ... Нещо зацикли тоя валяк ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 преди 23 минути, Lelqtian каза: Май съм цитирал грешния пост, като гледам съм изтървал тоя за побутването ... На Лия съм гледам 7 от 90 към момента ... Нещо зацикли тоя валяк ... Ти за Евита Перон така и не даде 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Мая 1. Пак си жива 2. Не искам 3. Шепа грях 4. Таи нощ/Уморих се 5. Парти тайм/Точка на кипене Лия 1. Дяволски чаровник 2. Скитаща душа/Обич за двама 3. Утро след любовна нощ/Загубих те 4. Митничарю 5. От нищо нещо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 преди 14 минути, Slavi каза: Мая 1. Пак си жива 2. Не искам 3. Шепа грях 4. Таи нощ/Уморих се 5. Парти тайм/Точка на кипене СЕКСИ ТОП 5 МАЯ 1. "Пак си жива", с Магапаса - 26 точки 2. "Парти тайм", с Живко Микс - 20 точки 3. Щом си мъж - 17 т. 4. Шепа грях - 14 т. 5. Секси хит! - 12 т. @Kriminal @Lelqtian 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 1. Утро след любовна нощ 2. Обич за двама 3. Дяволски чаровник 4. Виновно сърце 5. Влюбена душа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 Срамота, само 6 човека гласували! Ало, @Blueberry, @pechenko, @gabbati, @Beat., @DevilWish, @Dominatora 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Топ 5 Счети 1. Изгубена любов/Няма те/Ти си луд 2. ТИ замина/Коварство и печал/Целувй ме 3.Нв се променям/За мен забрави/Втори дубъл 4. Отново не дойде/Смелите си имат всичко/Просто те убивам 5. Ангел в нощта/Искаш ли/Сълза Само при Деса ми бвше така трудно... Топ 5 Рени 1.Влюбих се опасно 2.Вик и зов/Искам те 3.Трябва да реша/Плакала съм 4. КАТО птица/Губиш ти 5. Горчиво и сладко 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 преди 4 минути, Slavi каза: Топ 5 Счети 1. Изгубена любов/Няма те/Ти си луд 2. ТИ замина/Коварство и печал/ Топ 5 Рени РЕНИ ТОП 5 1. Не мога без тебе - 17 точки 2. Вик и зов - 16 т. 3. Влюбих се опасно - 14 т. 4. Не се страхувам - 11 т. 5. Бях на ръба - 10 т. При Счети нищо не се промени. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 ЛИЯ ТОП 5 1. Дяволски чаровник - 17 точки 2. "Обич за двама", с Кондьо - 10 т. 3. "Утро след любовна нощ" и "Виновно сърце" - 8 т. 4. "Загубих те" и "Две посоки" - 5 т. 5. "Скитаща душа" и "Да спрем мига" - 4 т. Участваха 15 песни. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 Още една сладурана, която споменахме преди ден-два... Първата позьорка на Плейбой, Супермомичето ИНА! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Харесвам Петия етаж, и Зелено да кажем. Не са лоши и Пленено сърце и Лястовица бяла, които чух преди време. Топ 5 - ако си изсмуча от пръстите и Луда съм, ангел съм.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Author Report Share Публикувано Юли 8 Току що, Runevski каза: Харесвам Петия етаж, и Зелено да кажем. Не са лоши и Пленено сърце и Лястовица бяла, които чух преди време. Но чак топ.. Чуй Грешна ли съм, Нямам сили, На всичко готова, Луда съм, ангел съм. Може да допълниш с нещо Дуетът с ДжИна Стоева. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Ина 1 Зелено 2 Ала бала 3 Грях 4 Чупи купи 5 Върти сучи Като цяло първия албум! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 1. Хич не ми пука 2. Нощна вихрушка 3. Женската душа - с ДжИна Стоева 4. Нямам сили 5. На всичко готова Още Супер момиче, Голям и дебел, Петият етаж, Зелено, Лястовица бяла... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 От 8.07.2020 г. от 11:10, asylum каза: СЕКСИ ТОП 5 МАЯ 1. "Пак си жива", с Магапаса - 26 точки 2. "Парти тайм", с Живко Микс - 20 точки 3. Щом си мъж - 17 т. 4. Шепа грях - 14 т. 5. Секси хит! - 12 т. @Kriminal @Lelqtian Не че не харесвам Пак си жива ... Аниуей, Лия Утро след любовна нощ Митничарщ Обич за двама Дяволски чаровник Ще те мачка бенетобъркачка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 преди 13 часа , asylum каза: Чуй Грешна ли съм, Нямам сили, На всичко готова, Луда съм, ангел съм. Може да допълниш с нещо Дуетът с ДжИна Стоева. 1000 нежни целувки също е доста добра, даже май ми харесва повече от Изпий си кафето. Имала го и това ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 преди 8 минути, Lelqtian каза: Аниуей, Лия Вкара Митничаря в играта! ЛИЯ ТОП 5 1. Дяволски чаровник - 19 точки 2. "Обич за двама", с Кондьо, "Утро след любовна нощ" и "Виновно сърце" - 13 т. 3. Митничарю - 6 т. 4. "Загубих те" и "Две посоки" - 5 т. 5. "Скитаща душа" и "Да спрем мига" - 4 т. Участваха 16 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 преди 16 часа , asylum каза: Срамота, само 6 човека гласували! Ало, @Blueberry, @pechenko, @gabbati, @Beat., @DevilWish, @Dominatora Нямаше ме! Хайде, сега ще наваксам! Но на Инчето нищо не ме кефи, знам много малко нейни песни! Тях ще посоча! На Лия също имам около 5, но поне мога да посоча такива! Ина Топ 3: 1.Луда съм, ангел съм 2.Зелено, зелено 3.Петия етаж Лия Топ 5: (макар да са и на нея топ 3) 1.БОГ СИ !!! 2.Ти замина 3.Утро след любовна нощ 4.Обич за двама (дует с Кондьо) 5.Ще те мачка валяка 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 Току що, DevilWish каза: ЛИЯ ТОП 5 1. Дяволски чаровник - 19 точки 2. Утро след любовна нощ - 16 т. 2. "Обич за двама", с Кондьо, и "Виновно сърце" - 13 т. 3. Митничарю - 6 т. 5. "Загубих те", "Бог си" и "Две посоки" - 5 т. Отпадат "Скитаща душа" и "Да спрем мига". Участваха 17 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 1.Ще молиш 2.Петия етаж 3.Пленено сърце 4.Лястовица бяла 5.Зелено 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.