Willy Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 1. Хиляда градуса любов 2. Да й вдигна ли 3. Невъзможно 4. Към тебе тичам 5. Викай смело Обожавам и Приключих с теб, Някой друг, Колко часа любов, Оборотен, Невидима, Летя, Лошо момче, Не ме е страх, Ще оцелея, Достатъчно и Без мен не можеш. Б Р У Т А Л Н И П Е С Н И ! ! ! Жалко че остана страшно недооценена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 1.Случаят бивша 2.Счупи се 3.Лудост е 4.Смяна на местата 5.Поредна гара 1.Не ме е страх 2.Някой друг 3.Палиш ме 4.Колко часа любов 5.Лошо момче 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 1.Не ме е страх 2.Колко часа любов 3.Само тебе 4.Някой друг 5.Луда обич 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 1. Към тебе тичам 2. 1000 градуса любов 3. Пак ме преследваш / Само тебе 4. Разлика 5. Някой друг 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 1. Оборотен 2. Нека те боли, с Марина Тошич 3. Пак ме преследващ 4. Палиш ме 5. Целувай пак Оказа се, че има повече от 2 яки песни и даже не успях да включа Искам да гледам, Сори и Ще оцелея. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 1 2 3 4 5 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 5 часа , asylum каза: Ей, как разбишка и ги натрупа по две на 1 и 2 място, та влязоха още 3 на дъното Ми тогава да гласувам пет пъти за Право в целта? И без това други песни на Даяна не признавам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 преди 8 минути, Lelqtian каза: Ми тогава да гласувам пет пъти за Право в целта? И без това други песни на Даяна не признавам Имаш време да чуеш. За утре ти се падна една любимка, чиято песен си споделял, аз й знам точно 2, а май има два албума... Изтеглих два бонуса, че първият има фенове тука, но не знам дали все още са живи и колко, и влизат ли, и помнят ли я... Третата аз не я помня, но знам, че й се кефят тука. Така че давай Поредногаровата Даяна 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 На Димана също са много , но най-вече: 1.1000 градуса любов 2.Към тебе тичам 3.Пак ме преследваш 4.Някой друг 5.Връщане няма Много харесвам още: Да й вдигна ли?, Палиш ме, Само тебе, Не ме е страх, За малко да ме имаш, Оборотен и доста други. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Даяна: 1. Лудост е 2. Случаят бивша 3. Право в целта 4. Смяна на местата 5. Счупи се Димана: 1. Не ме е страх 2. Достатъчно 3. Невъзможно 4. Невидима 5. Приключих с теб Учудвам се колко любими песни имам на Димана, мога да стигна до 10 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 1. Пак ме преследваш 2. Към тебе тичам 3. Луда обич 4. Sorry 5. Целувай пак 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 преди 2 часа , gabbati каза: Даяна: Топ 5 Даяна 1. "Случаят бивша" - 27 точки 2. "Право в целта" - 26 т. 3. Смяна на местата - 15 т. 4. "Счупи се", с Романос Колитос - 14 т. 5. Поредна гара - 12 т. Отпадат "Сделка или да", "Целувай ме така", "Прави любов" и "Просто жестока" Участваха 17 песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Много я харесвам.❤Макар и да е копието на Деси Слава ми се искаше да има повече успех. 1.В онази нощ❤Уникална 2.Колко чака любов 3.Някой друг 4.Оборотен 5.Към тебе тичам И още много други. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 Следва трио: Даниела, Милена и Елена! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Димана Хиляда градуса любов Пак ме преследваш Грешката е вярна Връщане няма Невидима 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 Даниела 1. Все ми е тая 2. Вечно ли ще е така 3. Не ми разваляй вечерта 4. Нежна стихия 5. Друга съм... петата ме затрудни Милена ще я слушам утре. Елена ще се насиля също. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Димана топ 5 Не ме е страх/Разлика Колко часа любов/Към тебе тичам Достатъчно/Хиляда градуса любов Невъзможно/Някок друг Кажи, че ме обичаш /колко часа любов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Паришевата ли? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Елена: 1.Изгубена 2.Стой на място 3.Първата-последната 4.Тук и сега 5.Още / Къса памет 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 1. Дай ми още 2. Огнена стихия 3. Ще ме търсиш 4. Не на мене тия 5. Петък вечер 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Даниела 1. Страх ме е сама 2. Все ми е тая Елена 1. Пия за тебе 2. Първата-последната 3. Не на мене тия 4. Още / Тук и сега 5. Изгубена / Безумна лудост Милена не я знам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Даниела 1.Извор от сълзи 2.Нося самотата 3.Друга съм 4.Все ми е тая 5.Да те имам Милена 1.Обич като вино 2.Зодии 3.Скитник и грешница Само тези знам и особено първите две са ми много любими! Елена 1.Нямаш право на любов 2.Която 3.Безумна лудост 4.Жив или мъртъв 5. Тук и сега + Бавно и бързо, Първата, последната, Още, Счупена на две... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Димана: В онази нощ 1000 градуса любов / Не ме е страх Колко часа люсов / Грешката е вярна / С теб ще продължа Искам да гледам / Разлика Някой друг / Без мен не можеш / Ще поема риска Елена: Не пускай / Бавно и бързо / Счупена на две Ако ти стига / Безсрамна Безумна лудост / Тук и сега Пия за тебе / Още Къса памет / Първата последната П.С. "От упор" е велик албум! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 преди 11 минути, dan!el каза: Димана: В онази нощ 1000 градуса любов / Не ме е страх Колко часа люсов / Грешката е вярна преди 1 час, asylum каза: ТОП 5 ДИМАНА 1. Не ме е страх - 29 точки 2. 1000 градуса любов - 28 т. 3. Към тебе тичам - 23 т. 4. Някой друг - 18 т. 5. Колко часа любов - 17 т. Отпада Да й вдигна ли. Участваха 25 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Топ 5 Елена 1. БЕЗСРАМНА 2. Безумна лудост/Пия за тебе 3. Още 4 Достатъчно/Ако ти стига 5. Първата последната/Нямаш право на любов 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.