Lelqtian Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Теодора Опа с дижей Пантелис Пръста няма да си мръдна Някой като мен Две е едно с Алисия Горещо място с няквите гърци Мастер Темпо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Теодора 1 Газ, газ 2 Тотал щета 3 Грешно-спешно 4 Секс 5 Шумно ли го правя И много други... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 9 часа , asylum каза: Емануела Топ 5 1. Късам ти нервите - 32 точки 2. "Досещай се сам" и "Крайна мярка" - 17 т. 3. Да си плащал - 15 т. 4. Мили мой, ангел мой - 14 т. 5. Всичко се връща - 13 т. Участваха 33 песни. Жесток топ 5. Само ми липсват Преди употреба и Нищо не знаеш! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 часа , Slavi каза: Жесток топ 5. Само ми липсват Преди употреба и Нищо не знаеш! Нищо не знаеш почти се класира, а за Употребата гласува само ти. преди 10 часа , Lelqtian каза: Теодора Опа с дижей Пантелис Пръста няма да си мръдна Някой като мен Две е едно с Алисия Горещо място с няквите гърци Мастер Темпо Трябваше Опа-та да поставя на първо мЕстО! На един покрив се подвизавах под зву;ите на тая песен, хахахаха. Преса я преправи на Хаматьорка. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Навих се на Вера, хайде.. 1. Грешен сън 2. Една любов 3. Втори дубъл 4. Слушай ме, любов 5. Бяла съм Забележете само от кой период са всичките. Като махна русото, рязко пропадна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Оф, за Теодора също е трудно. Има адски добра дискография!!! Теодора Топ 5 (малко е): 1.СМЕШНА ЦЕНА!!! 2.Пръста няма да си мръдна! 3.Някой като мен 4.Моят номер (с DJ Jerry) 5.Клюката позната + Белег на врата, Гаси тока, Хит си за жените, Скрита рана (ремикс), Онази (ремикс), Мой късмет, Любовница, Желание за грях, 2 в 1 (дует с Алисия), Вярвай ми (дует с Джони) и още..... Тая има супер песни!!! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Очаквам есемесите ви за Есил Дюран! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Есил е бижуто на поп-фолка, почти всичко и' харесвам но... 1. Само мен обичай 2. Ако се върнеш 3. Тази нощ не спим / Тя 4. Най-добрия / Съперница 5. Как искам / Нека 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 @Kriminal 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 1.Излишен 2.Забавляваш ме 3.Крем лицемерие 4.Тази нощ не спим 5.Тя 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Глория Лабиринт Присъда Крепост Приличам ли на вятъра Очакване Кати Кажи, обичам те Мили момчета Мисията невъзможна Като лъскаво ферари Две луни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 преди 8 часа , DarkChild каза: И в най-старите си клипове изглежда стара. Направо се е родила на 40. преди 3 часа , bleron каза: Глория Лабиринт Присъда Крепост Приличам ли на вятъра Очакване Кати Кажи, обичам те Мили момчета Мисията невъзможна Като лъскаво ферари Две луни Някой ден ще ги сметна наново, че мина повече време и изхвърлих листата със сметките Но за Глория си трябва обновяване... Есил 1. Кой с кого 2. Ще те направя мъж 3. Стига драми 4. Халай 5. Луда съм, че те обичам Хеп, СМС, Леле, Яно, Най-най, Минало бъди, Най-добрият, Не е така, Егоист, Автограф, Сладки лъжи, Елмаз, Не си до мен... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 @Blueberry, @THE IIconic, Теодора и Есил! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 2 часа , asylum каза: @Blueberry, @THE IIconic, Теодора и Есил! Теодора ми е много антипатична и й харесвам само "В два през нощта" и "Лоша като тях" Есил 1. Нашата песен 2. Само ме обичай 3. Тя 4. Елмаз 5. Как искам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 1. Само мен обичай 2. Сладки лъжи 3. Ако се върнеш 4. Съперница 5. Луда съм, че те обичам Дай ми, Смс, С огън си играеш, Искам пак, Най-добрия, Тя, Наща песен, Минало бъди.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 И за Есил е много сложно, има брутална дискография! Есил Топ 5 (и повече): 1.СМС 2.Съперница, Елмаз, Гласова поща, Мразя те 3.Егоист, Сладки лъжи, Тя, Тази нощ не спим, Само мен обичай, Забавляваш ме 4.Излишен, Нека 5.Леле, Яно!, Любов по време на криза, Как искам, Не ме обичай (дует с Люси) Просто нито по-малко, нито повече мога да дам! А пропускам и страхотни песни като Луда съм, че те обичам, Крем лицемерие, от нереализираните Не е така, Забрави, Ще ти простя, Стига драми.... много, много неща на Есил! Класа, наистина! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 @bleron Топ 5 Кати 1. Лунна нощ - 19 точки 2. Кажи "Обичам те", със Сабиани - 17 т. 3. Като лъскаво ферари - 15 т. 4. Пеперуда - 14 т. 5. Две луни - 11 т. Участваха 18 песни. Глория Топ 5 1. Крепост - 25 точки 2. Присъда - 24 т. 3. Очакване - 17 т. 4. Феникс - 16 т. 5. "По навик", с Илия Загоров - 15 т. Отпадат: "Откраднат миг" и "За първи път". За малко да вкараш Лабиринт. Участваха 40 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Есил Сладки лъжи Ако се върнеш Смс Нашата песен тя 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 (редактирано) 1. Крем лицемерие 2 Този ден 3. Искам само тебе 4. Забавляваш ме 5. Като нова Редактирано Юли 26 от Kriminal 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 Малко шум за Ани Хоанг! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 Личен Хоанг Топ 1. Точно по мярка 2. Боли да ме обичаш 3. Банана 4. Неподготвен 5. Официално бивша 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Емануела: 1. Големите рога 2. Като теб 3. Таралеж 4. Отзад мини 5. Късам ти нервите Теодора: 1. Кеф ми правиш 2. Два през нощта 3. Смешна цена 4. Моят номер 5. Онази 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 обърках темата , изтрий го 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Ани Хоанг 1. И се будя пак 2. Между нас 3. Загасете светлините 4. Лекарство за мъж 5. Скрий му очите 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Ани Хоанг отдавна не бях си пуснал нейна песен... 1. Няма да те бавя 2. Ако питаш пиян ли съм 3. Между нас 4. Официално бивша 5. Благодаря ти / Малко шум за Ани Хоанг 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.