Alter Ego Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Сонче Немска 1. В сряда се приготви 2. Първа в това 3. Правена съм за ръцете ти 4. Оставам 5. Недей 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 1. В сряда се приготви 2. Свалячи 3. Като стъкло 4. Недей / Талисман 5. Накарай ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 О, Соня! Много са и на нея, но естествено имам най-любима! ПРАВЕНА СЪМ ЗА РЪЦЕТЕ ТИ! Соня Немска Топ 5: 1.Правена съм за ръцете ти! ❤️ 2.Свалячи ❤️ 3.Талисман ❤️ 4.В сряда се приготви ❤️ 5.Недей ❤️ Още: I Want You Baby - дует със Сакис Кукос, Как ми действаш, Като стъкло, Онези, хубавките, Първа в това, Как съм в любовта?, Тя е Топ.... може и да пропускам някоя! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Андреа 1.Докрай 2.Без теб 3.Най-велик 4.Неблагодарен 5.Искам нещо / Едно Соня Немска 1.Като стъкло 2.Ако ти се плаче 3.Любовта започва 4.Недей 5.Просто спри 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 Кой спомена Мариана Славова оня ден? Връхлита заедно с първата Стефани! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Мариана Славова е една от моите изпаднали любимки 😁 За тези, които не я помнят - Започва с Междик Мюзик, където издава албум и продължава с Пайнер, където също има албум, но неиздаден. Най-популярните и песни са “Плаче вятъра” и “Двойница”. А за незапознатите предоставям моя сайт и страница. 1. Бях 2. Двойница / Плаче вятъра 3. Сто целувки 4. Забранено е 5. Само ти / Уморена любов На Стефани харесвам само Разочарование (И плачат и богатите). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 Мариана Славова 1. Бях 2. Двойница 3. Много съжалявам 4. Забранено е 5. На море Стефани утре. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Author Report Share Публикувано Август 2 Стефани 1. Безсмъртна съм 2. Бедни и богати 3. Прогрес към 21 век 4. Омъжи ме, мамо, за депутатче 5. Купон по мобифон Албумът й се оказа толкова як, че Еверест на любовта от 2-ро място направо отпадна О, ма тя два албума имала, нямам време да чуя първия. На плажа, У, бейбе, Мъгът на 20 век и Ще пея са яки. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Марияна Славова 1.Плаче вятъра 2.Бях 3.Двойница 4.Само ти 5.Забранено е На Стефани знам само и обожавам "И плачат и богатите"! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 И аз само за тази песен на Стефани съм чувал, но нямам любима нито на Стефани, нито на Славова, за това няма да гласувам! asylum бях изключил за дуетите на Амет с 88, да - те са ми любими! Значи ако позволяваш редактирам топ 5 за Амет! Амет топ 5: 1.I love you - дует с 88 ❤️ 2.Нова магистрала - с Теди Александрова и Илиян 3.Невъзможно е - дует с 88 4.Чат, чат - с Мариана Калчева 5.Социали 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Author Report Share Публикувано Август 2 Нямам търпение да обявя Горкото момиче на попфолка - ДЖЕНА! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 И тук ще ми бъде много трудно! Jenna To Have Yes Hit's! Джанка топ 5 (малко е!!!) 1.Спри ДА ми досаждаш!!! 2.ДА видя какво е! 3.ДА те бях ранила! 4.ДА те прежаля (дует с Андреас) 5.ДА се влюбя, не допускам, ДА ти се доказвам, Чуждите и лесните Още: Не ставаш, Неверници, Коя, Да ти бъда корона, Хулиган, Тук жена му пази - дует с Преслава, Моли се да не почна, Луд и съвършен.... а може и да изпускам някоя! Много са! От тия неклипираните също харесвам много Не е любов, но тя не е от любимите ми.... сещам се още за Кой си ти, Химия, Как не се уморих... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 1. Да видя какво е 2. Да те бях ранила 3. Да ти се доказвам 4. Обичам те и толкова 5. Да се влюбя не допускам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Author Report Share Публикувано Август 2 1. Горкото момиче 2. Задръж сърцето ми 3. Моли се да не почна 4. Ще те спечеля 5. Случайна среща Още - Луд и съвършен, Къде е пичът, Градът работи за ме,н Всичко знаеш, Дразни ме пак, Обичам те и толкова, Не ставаш, Чуждите и лесните, Стойки не чупи, Кой ме събра с тебе, Неверници, Пий едно от мене, Истината, Не слагай от отровата. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 ДЖЕНИ ❤️ 1. Да видя какво е 2. Да се влюбя, не допускам 3. Да те бях ранила 4. Да ти се доказвам 5. Обичам те и толкова Определено да си поднови "Да"-тата в репертоара 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 1. Неверници 2. С повече от две 3. Кой ме събра с тебе 4. Не ставаш 5. Градът работи за мен И още много песни като Луд и съвършен, Грешни мисли, Химия, Чуждите и лесните, Омръзна ми, Да видя какво е, Моли се, Коя, ТЖМП, Спри да ми досаждаш, модерните, Горкото момиче...абе топ си е Джена бе, аман, аман!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 2 минути, gabbati каза: Определено да си поднови "Да"-тата в репертоара 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 преди 7 минути, Willy каза: Това е най-неуспешното й "Да", както и това с Наси, но това там е друга история. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Горкото момиче Да ти се доказвам Ти къде беше Обичам те и толкова Стойки не чупи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 1. Горкото момиче (да бустнем този хитач-трепач) 2. Яко ми е 3. Живота няма втора серия 4. Да видя какво е / Да те бях ранила 5. Спри да ми досаждаш / Неверници / Градът работи за мен / Грешни мисли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Уникална,прекрасна,единствена-Джен! 1. Моли се да не почна 2. Спри да ми досаждаш 3. Да видя какво е 4. Да те бях ранила 5. Градът работи за мен и тн.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 1. Тук жена му пази 2. Да видя какво е 3. Да те прежаля 4. Да ти се доказвам 5. Кой си ти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Author Report Share Публикувано Август 2 преди 1 час , xroflx9 каза: Уникална,прекрасна,единствена-Джен! 1. Моли се да не почна 2. Спри да ми досаждаш 3. Да видя какво е 4. Да те бях ранила 5. Градът работи за мен и тн.. Не виждам ГОРКОТО МОМИЧЕ! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 1. Да видя какво е 2. Да ти се доказвам 3. Обичам те и толкова 4. Тук жена му пази 5. Да те бях ранила 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 Искате ли да бъдат включени Сашо Роман, Найден Милков, Никсън, Зара и някои други... Остават десетина листчета, като гледам. Не помня дали съм включил Славена. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.