asylum Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Време е за една моя турбо любимка, ВИП-ът на попфолка - ТРАЯНА! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Да те целувам Още малко Нещо подобно Късата клечка Вип 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 1. Теб и никой друг, с ДЖ Нед 2. ВИП 3. Общи бройки 4. Тази ли е новата 5. Частен случай Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Сиана: 1. Следвай ме 2. Виновна без вина 3. Ангел с дяволски очи - дует с Кали 4. Защо 5. Страшна лудост Траяна: 1. Нещо подобно 2. Още малко 3. Теб и никой друг 4. Вземи ме 5. Става горещо На Траяна не харесвам творчеството и', но постарах се да подредим песни които знам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Имам един приятел от Пазарджик. Ня времето ми викаше Траяна, че я спуквах от въртене 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Сиана: 1. Защо 2. Нещо проверено 3. Искам всичко 4. Сърцето си е мое 5. Възползвай се Траяна: 1. Още малко 2. Мръсни игри 3. Ще ти мине 4. Нещо подобно 5. Един на сто 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Сиана 1.Не се хаби 2.Страшна лудост 3.Защо 4.По моят начин 5.Искам всичко Траяна 1.Един на сто 2.Нещо подобно 3.Ще ти мине 4.Още малко 5.Вземи ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 преди 1 час, .close to me. каза: Сиана Сиана Топ 5 1. "Защо" - 18 точки 2. Виновна без вина - 15 т 3. Не се хаби - 14 т. 4. Страшна лудост - 12 т. 5. Възползвай се - 11 т. Отпадат "Нещо проверено", "Следващо ниво", "Още ме държи" и "Ще оцелея", с Димана. Участваха 16 песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 @Blueberry, след Слави ТрифоновИ, мисля да пусна поредица от младоци - Теофик, Меди, Ариа, Гнидия, Лорена, Цветина, Десита, Синан. Пропускам ли някого? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 1 час, asylum каза: @Blueberry, след Слави ТрифоновИ, мисля да пусна поредица от младоци - Теофик, Меди, Ариа, Гнидия, Лорена, Цветина, Десита, Синан. Пропускам ли някого? Диона 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 1. Още малко 2. Нещо подобно 3. Още по-горещо 4. Един на сто 5. Частен случай / Вземи ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 1. Нещо подобно 2. Частен случай 3. Става горещо 4. Един на сто 5. Ще ти мине 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Обожавам Траяна! Топ 5: 1.Става горещо 2.Частен случай 3.Ще ти мине 4.Един на сто 5.Вип/Още малко Накрая малко се затрудних. Харесвам много и Вземи ме, Тази ли е другата.... Трябваше да продължи ама и тя взе, че се отказа. Харесвам я, много все пак! Тия песни още ги слушам с кеф! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Траяна 1 2 3 4 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Author Report Share Публикувано Август 8 Вчера пуска нов хит, днес бива изтеглена - слочаенос? Не мисла! Богинята ВАНЯ! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Богиня Нокаут Пробвай се с друга Котето Ще ме предадеш ли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Author Report Share Публикувано Август 8 1. Твоя съм 2. Богиня 3. Живот мой 4. Все ти го отнасяш 5. Пробвай се с друга Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 1.Пробвай се с друга 2.Рекламация 3.Отказвам 4.Край да няма 5.Нецензурно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Траяна 1. Още малко 2. Става горещо 3. Нещо подобно 4. Тази ли е другата 5. Късата клечка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ваня 1. Все ти го отнасяш 2. Принцеса 3. Богиня 4. Параноя 5. Върви, живей 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 1. Ти ли си 2. Все ти го отнасяш 3. Принцеса 4. Върви, живей 5. Нокаут - с Пресли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 1. Ти ли си 2. Пробвай се с друга 3. Неблагодарник 4. Върви, живей 5. Рекламация Яки песни има. Дори периода й в Ара е с по-силните песни. Категорично! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 преди 7 часа , Willy каза: Траяна Траяна Топ 5 1. Още малко - 30 точки 2. Нещо подобно - 26 т. 3. Става горещо - 15 т. 4. Ще ти мине - 13 т. 5. Един на сто - 12 т. Участваха 15 песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 1. Отказвам 2. Пак ще те желая 3. Пробвай се с друга 4. Неблагодарник 5. Рекламация В Ара наистина беше много по-интересна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Обожавам ВАНЯ!!! Да, в Ара и за мен е най-силният й период! Мога и повече, но я да видим.... за неин топ 5 не съм се замислял, но категоричен фаворит си ми е ПРОБВАЙ СЕ С ДРУГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ваня Топ 5 (те са по-точно 10 ) 1.Пробвай се с друга 2.Рекламация 3.За кого се мислиш?! 4.Знаем си номерата 5.Калашник, Отказвам И още много като Ти ли си?, Котето - дует с Дамян, Пак ще те желая - дует с Дамян, Къде си - дует с Дамян. Заради тая любима моя Пробвай се с друга ми беше даже любимката в Ара на времето. Много ме кефи Ваня, дано започне пак силната серия от песни. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.