Beat. Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 1. Живот мой 2. Богиня 3. Все ти го отнасяш 4. Принцеса 5. Параноя 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 Коста Марков През ден излизат твои поръчки, @Blueberry! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 1. Милиони нощи 2. Диаманти и рубини 3. Полудявам 4. Имам само едно сърце 5. Любов на сън първият ми ТВ кръш в живота 😍 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 Ваня Топ 5 1. Пробвай се с друга - 21 точки 2. Богиня - 16 т. 3. Все ти го отнасяш - 14 т. 4. "Рекламация" и "Ти ли си" - 10 т. 5. Принцеса - 9 т. Участваха 21 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 1. Ти до мен (с Надя) 2. Имам само едно сърце 3. Диаманти и рубини 4. Дърво без корен 5. Милиони нощи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Малко са, да видим ще събера ли 5 за Коста Марков: 1.До три минути! 2.Полудявам 3.Дърво без корен (дует с Ивана) 4.Имам само едно сърце 5.Искам да остана буден 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 1. До 3 минути 2. За 2 жени 3. Целувай ме страстно 4. Ромео и Жулиета, с Цветелина 5. Разни скандални неща Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 преди 3 минути, DevilWish каза: Малко са, да видим ще събера ли 5 за Коста Марков: 1.До три минути! Ха-ха, еднакъв вкус! Тъкмо мъдрих последните две места 15 мин и си ме преварил! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 2 минути, asylum каза: Ха-ха, еднакъв вкус! Тъкмо мъдрих последните две места 15 мин и си ме преварил! Да, жестока е тая песен! Много я обичам! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Милиони нощи Имам само едно сърце Карам си трабанта Диаманти и рубини Дърво без корен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 1.С поглед ме изпий 2.Диаманти и рубини 3.Милиони нощи 4.Полудявам 5.Изгарям /Разни скандални неща 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Ростислава с бонус Ашли. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Въпреки че съседите са полудяли по “Принцеса” на Ростислава и ми промиват мозъка, харесвам само две нейни песни - “Слънце мое” и “Мило мое”. На Ашли пък само “Луда да те обичам”. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Ростислава 1.Слънце мое 2.Мое малко богатство 3.Мило мое 4.Ревност 5.Желая те Ашли 1.Ano kato 2.Твоето момиче 3.На майка ти 4.DJ резачка 5.Ето защо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Коста Марков Топ 5 1. Милиони нощи - 14 точки 2. Диаманти и рубини - 13 т. 3. Имам само едно сърце - 12 т. 4. До три минути - 10 т. 5. Полудявам - 9 т. Участваха 16 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Ростислава 1. Луда любов, с Хаккъ 2. Слънце мое 3. Патрон даде 4. Мило мое 5. Гъзари Ашли 1. Ще остана 2. Давай газ, с Назмилер 3. На майка ти 4. ДЖ Резачка, с Джамайката 5. Извън контрол Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Ростислава, нямам, но да кажем най-известните за които изобщо съм чул - 2! 1.Мило мое 2.Слънце мое Ашли-то ми е Анти, но хайде поне за нея да измисля топ 5! 1.Луда да те обичам 2.Дъвка-надувка ft. Nani 3.Твоето момиче ft. Алисия 4.На майка ти 5.Ето защо Като гледам има 3 хубави песни, а другото..... просто за друго свястно не се и сетих. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Листчетата свършиха и установих, че съм пропуснал ГЕРГАНА. @Gerganafen, прощавай! Ако някой иска, нека гласува и за Славена От утре почват тематични серии. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Гергана: 1. За теб, любов 2. Сини очи 3. Забрави 4. Както преди 5. Боли / Гасна по теб 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 1. Няма да моля 2. Както преди 3. Твоя бях 4. Губя те бавно 5. Някой ден, може би Имам си носталгия към Гери, а на Славена харесвам само “Разпродажба на мечти” и “Его”, в малка степен и “Жиголо”, но дотам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Гергана 1. Докога 2. Твоя 3. Само за теб 4. Сини очи 5. Уна Пасион Защото те обичам и Раздялата не боли. Славена 1. Сипвай бавно 2. Опасни играчки 3. Ад на токчета, с ДЖ Макси 4. Его, с Ивена 5. По женски, с Кристина Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Ростислава Топ 5 1. Слънце мое - 9 точки 2. "Мило мое" и "Луда любов", с Хаккъ - 5 т. 3. Мое малко богатство - 4 т. 4. Патрон даде 3 т. 5. Ревност - 2 т. Участваха 8 песни. Ашли Топ 5 1. На майка ти - 8 точки 2. Твоето момиче - 7 т. 3. "Луда да те обичам", "Ще остана" и "Ано като", с грък - 5 т. 4. "ДЖ Резачка", с Джамайката и "Давай газ", с Назмилер - 4 т- 5. Ето защо - 2 т. Участваха 10 песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Славена 1.Разпродажба на мечтите 2.На светло 3.Черен гарван 4.Всичко, което искам 5.Жиголо Гергана 1.Благодаря ти 2.Искам само любовта ти 3.Гасна по теб 4.Защото те обичам 5. Нея вместо мен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Славена има доста хубави песни! Топ 5 за Славена: 1.Разпродажба на мечти!!!!! 2.Жиголо 3.Сипвай бавно 4.Ще потретя 5.Колко лоша бях Още: Опасни играчки, Черен гарван, На светло.... Гергана: (супер много са) Топ песни на Гергана: 1.Последна вечер 2.Губя те бавно 3.Боли 4.Гасна по теб 5.Сини очи, Някой ден, може би, Може би, точно ти - дует с Жоро Рапа, Карма, До утре Още: Твоя бях, Искам само любовта ти, За теб, любов - дует с Анелия, Твоите думи, От този момент, Измама, Не те обичам вече, Изгубен свят, Ще издържиш ли?, Няма да моля, Без теб не мога, Без правила..... не 5, а 22 любими песни на Гергана се оказва, че имам! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Гергана: 1. Сини очи 2. Върви си 3. Карма 4. Раздялата не боли 5. Както преди Славена: 1. Разпродажба на мечти 2. Колко лоша бях 3. Опасни играчки 4. Черен гарван Нямам други 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.