Blueberry Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 От 26.07.2020 г. от 22:15, Blueberry каза: Ани Хоанг 1. И се будя пак 2. Между нас 3. Загасете светлините 4. Лекарство за мъж 5. Скрий му очите Само да отбележа, че любимата ми песен на Ани Хоанг всъщност е Ако от теб си тръгна, но бях забравила за съществуването й и ютуб не ме подсети. Баси. Кога ще има битки, драми и кървища? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ани Хоанг Загасете светлините Ако питаш пиян ли съм Онези малки неща Виетнамчето Луда обич 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 17 минути, THE IIconic каза: Ани Хоанг Загасете светлините Ако питаш пиян ли съм Онези малки неща Виетнамчето Луда обич Тя беше преди два месеца, получих факс от космоса да уточня, че съм гласувала грешно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 1 минута, Blueberry каза: Тя беше преди два месеца, получих факс от космоса да уточня, че съм гласувала грешно Аз се сетих, че не съм гласувал! Поправих грешката! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 преди 3 часа , Blueberry каза: Само да отбележа, че любимата ми песен на Ани Хоанг всъщност е Ако от теб си тръгна, но бях забравила за съществуването й и ютуб не ме подсети. Баси. Кога ще има битки, драми и кървища? Завършихме с Ани Хоанг, хаха. Утре ще пусна нещо, може би отделна тема, но не анкета... Че иначе трябва поне 5 теми с по 20 предложения. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 Любимите ви песни - окончателно класиране: Галена - "Спри ме" Магапаса - "В крачка", с Мая Джина Стоева - "Докога" Алисия - "Имаме ли връзка" Цветелина Янева - "Мога пак" Пантерите - "Звезден прах", "Щур купон", "Мулатки" Преслава - "Лъжа е" Марко и Снежина - "Са-са" Албена - "Сделка или да", с Шевчет Надя - "Полунощ е" Жоро Любимеца - "Не се промяняй", с Валя Бойка Дангова - "Шепот на пари" Бони - "Време е", дует Мира - "Ела" Дебора - "Любовни белези" Роксана - "Няма слабо" Таня Боева - "Имаш ли приятели" Лияна - "Ох, ох" Юнона - "Удобна" Ивена - "Номер 2" Цветелина - "Не вярвам" Рейхан - "Хубав си, сладък си", с Мариана Калчева Адриана - "А ти си марка", с Ангел и Джамайката Райна - "Хиляди жени" Джордан - "Не те боли" Малина - "Леден свят" Силвия - "Просякиня" Тони Дачева - "Бедни и богати" Галин - "Момче без сърце" Анна - "Срещу любов имунизирана" Валдес - "Лудост е", с Емилия Софи Маринова - "Плачещо сърце" Румина - "Жестоко" и "Пий една студена вода" Радо Шишарката - "Тигре, Тигре", с Попа Магда - "Море и суша" Нелина - "Добре, че вали" Азис - "Никой не може" Полина - "Не мога" Сашка Васева - "Левовете в марки" Камелия - "Залезът и зората" Румяна - "Две очи разплакани" Орнела - "Невиждани очи" Анелия - "Само мене нямаш" Ивана - "Стара история" Милко Калайджиев "За да те забравя" Деси - "В друг живот", с Тони Стораро Теди Александрова - "Чалга пеперудки" Фики - "Боже, прости", с Галена Петра - "Хищна хиена" Татяна - "Да сме квит" Мария - "Не те обичам" Тони Стораро - "Милиони звезди" Борис Дали - "Обичай ме", с Емилия Пепа - "Евтини мераци" Екстра Нина - "Любовница" Десислава - "Две сърца" Евита - "Тайнствена жена" Ангел - "Като хлапачка" Карлос - "Дяволски вярно" Руси Русев - "Европа" Антонина - "Вишни" Емилия - "Не виждам" Рени - "Не мога без тебе" Мая - "Пак си жива", с Магапаса Лия - "Дяволски чаровник" Ина - "Петият етаж" Валентина - "По голо тяло" и "Хей, войниче" Кали - "Секс" Кристиана - "Диги дай дай" Крум - "Нищо не знаеш", с Емануела Даяна - "Случаят бивша" Милена - "Ала-бала" Даниела - "Все ми е тая" Елена - "Първата-последната" Димана - "Не ме е страх" Валентина Кристи-Маца - "Всяка нощ" Валя - "Ще горя" Илиян - "Йо-йо" Денис - "Мороко", с Аднан Бийтс и Гейм Оувър Кати - "Лунна нощ" Юлия Бикова - "Виагра" Константин - "Болка в минути" 88 - "Триумф на страстта" Глория - "Крепост" Стефани - "Издай ме" Кондьо - "Обич за двама", с Лия Еми Стамболова - "Птица бяла" Мариана и Виктория - "Полудявам сама" Сани - "Скитнице", с Панко Вероника - "Слушай ме, любов" Теодора - "Някой като мен" Есил Дюран - "Само ме обичай" Ани Хоанг - "Имам новина" Малката - "Говори бившата" Луна - "Завинаги до теб" Емануела - "Късам ти нервите" Нел - "Тази нощ", с Лияна Мариана Калчева - "Боли", "Ще проклинам" и "Пастичка" Пламена - "Не е точно любов" Амет - "Социал" Андреа - "Докрай" Мариана Славова - "Бях" Стефани Ангелова - "Безсмъртна съм" Сиана - "Защо" Никол - "Всичко свърши" Джена - "Да видя какво е" Весела - "Може би" Орхан Мурад - "Обичам те още" Ваня - "Пробвай се с друга" Траяна - "Още малко" Коста Марков - "Милиони нощи" Ростислава - "Слънце мое" Ашли - "На майка ти" Гергана - "Сини очи" Славена - Разпродажба на мечти" Слави Трифонов - "Цвете мое" Гъмзата - "Неудобни въпроси", с Галена Цветелина Грахич - "Искам те пак", с Ку-ку Бенд и "Пак ще го направя", с Денис Теофиков Борис Солтарийски - "Умна и красива", с Гъмзата Годжи - "Давай", с Роксана Нели Петкова - "Цветове" Лорена - "Жена за лудницата" Ариа - "Класа" Джулия - "Чужда" Цветина - "Диамант" Лидия - "Излъжи ме", с Десита и Диона Меди - "Параноя", с Ваня Десита - "Излъжи ме", с Лидия и Диона Денис Теофиков - "Акула" с Емилия и "Грешка беше" с Цветелина Янева Емрах - "Сърце мое", с Теди Александрова Тереза - "Ръцете горе", със Силвър Крисия Ди - "Нищо не печелиш" Марина Тошич - "Нека го боли", с Димана Синан - "Мега бомба" Стилиян - "Имам нужда", с Адриана Виктория - "Шоколадова терапия" Милица - "Кой кого нарани" Дилан - "Всичко давам за тебе" Александра - "Печат на устните" Хабиби - "Яланджъ дюня" Елица - "Дали това е любовта" Мария Петрова - "За първи път" Виолета - "Зона за любов" Джоанна - "Афродизиак" и "Забравям те" Жулиета - "Дай ми" Илия Загоров - "Забранявам си" Никсън - "Плейбой барове" Атанаска - "Мръсно куче" Руслан Мъйнов - "Аз не съм" Кристиан - "Поредна лъжа" Тонита - "Не вдигай шум" Нина - "Обичам друг" Виктор - "Скъпо струва", със Силвена Александър - "Точно като мене" Диана - "Сори, гринго" Зара - "Случайна среща" Боряна - "Защо не мога" Марго - Купи ме" Спасителките - "Жал ми е" Ирена - "Защо мълчиш" и "На дъното" DJ Дамян - "Пак ще те желая", с Ваня Каролина - "Плаче моето сърце" Люси - "Имам нужда от теб", с Рейхан Алекса - "Помни ми думата" Класираха се 172 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 @Blueberry, във всеки следващ кръг ще участват по 20-25 песни от вече спечелилите. Ако гласуваме за 5 от тях, колко да се класират за по-нататъшна надпревара - 3, 5 или само 1, че май ще е безкрайно? Или да се гласува за по-малко поначало? Виж примерно евентуалните участници в първи кръг... От тях колко ще е добре да продължат участие, или само една да се класира и после да се бори със следващите групички? Галена - "Спри ме" Магапаса - "В крачка", с Мая Джина Стоева - "Докога" Алисия - "Имаме ли връзка" Цветелина Янева - "Мога пак" Пантерите - "Звезден прах", "Щур купон", "Мулатки" Преслава - "Лъжа е" Марко и Снежина - "Са-са" Албена - "Сделка или да", с Шевчет Надя - "Полунощ е" Жоро Любимеца - "Не се промяняй", с Валя Бойка Дангова - "Шепот на пари" Бони - "Време е", дует Мира - "Ела" Дебора - "Любовни белези" Роксана - "Няма слабо" Таня Боева - "Имаш ли приятели" Лияна - "Ох, ох" Юнона - "Удобна" Ивена - "Номер 2" Цветелина - "Не вярвам" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 За тези ще се гласува утре вечер: Рейхан - "Хубав си, сладък си", с Мариана Калчева Адриана - "А ти си марка", с Ангел и Джамайката Райна - "Хиляди жени" Джордан - "Не те боли" Малина - "Леден свят" Силвия - "Просякиня" Тони Дачева - "Бедни и богати" Галин - "Момче без сърце" Анна - "Срещу любов имунизирана" Валдес - "Лудост е", с Емилия Софи Маринова - "Плачещо сърце" Румина - "Жестоко" и "Пий една студена вода" Радо Шишарката - "Тигре, Тигре", с Попа Магда - "Море и суша" Нелина - "Добре, че вали" Азис - "Никой не може" Полина - "Не мога" Сашка Васева - "Левовете в марки" Камелия - "Залезът и зората" Румяна - "Две очи разплакани" Орнела - "Невиждани очи" Анелия - "Само мене нямаш" Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 часа , asylum каза: За тези ще се гласува утре вечер: Рейхан - "Хубав си, сладък си", с Мариана Калчева Адриана - "А ти си марка", с Ангел и Джамайката Райна - "Хиляди жени" Джордан - "Не те боли" Малина - "Леден свят" Силвия - "Просякиня" Тони Дачева - "Бедни и богати" Галин - "Момче без сърце" Анна - "Срещу любов имунизирана" Валдес - "Лудост е", с Емилия Софи Маринова - "Плачещо сърце" Румина - "Жестоко" и "Пий една студена вода" Радо Шишарката - "Тигре, Тигре", с Попа Магда - "Море и суша" Нелина - "Добре, че вали" Азис - "Никой не може" Полина - "Не мога" Сашка Васева - "Левовете в марки" Камелия - "Залезът и зората" Румяна - "Две очи разплакани" Орнела - "Невиждани очи" Анелия - "Само мене нямаш" Нела Йоргова харесва това! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 В третата анкета ще се борят: Ивана - "Стара история" Милко Калайджиев - "За да те забравя" Деси - "В друг живот", с Тони Стораро Теди Александрова - "Чалга пеперудки" Фики - "Боже, прости", с Галена Петра - "Хищна хиена" Татяна - "Да сме квит" Мария - "Не те обичам" Тони Стораро - "Милиони звезди" Борис Дали - "Обичай ме", с Емилия Пепа - "Евтини мераци" Екстра Нина - "Любовница" Десислава - "Две сърца" Евита - "Тайнствена жена" Ангел - "Като хлапачка" Карлос - "Дяволски вярно" Руси Русев - "Европа" Антонина - "Вишни" Емилия - "Не виждам" Рени - "Не мога без тебе" 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 3 минути, asylum каза: В третата анкета ще се борят: Ивана - "Стара история" Милко Калайджиев - "За да те забравя" Деси - "В друг живот", с Тони Стораро Теди Александрова - "Чалга пеперудки" Фики - "Боже, прости", с Галена Петра - "Хищна хиена" Татяна - "Да сме квит" Мария - "Не те обичам" Тони Стораро - "Милиони звезди" Борис Дали - "Обичай ме", с Емилия Пепа - "Евтини мераци" Екстра Нина - "Любовница" Десислава - "Две сърца" Евита - "Тайнствена жена" Ангел - "Като хлапачка" Карлос - "Дяволски вярно" Руси Русев - "Европа" Антонина - "Вишни" Емилия - "Не виждам" Рени - "Не мога без тебе" Тук ще е доста трудно! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 преди 31 минути, Willy каза: Тук ще е доста трудно! Да! А някои кръгове са много лесни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 25 Author Report Share Публикувано Август 25 Утре ще се борят: Мая - "Пак си жива", с Магапаса Лия - "Дяволски чаровник" Ина - "Петият етаж" Валентина - "По голо тяло" и "Хей, войниче" Кали - "Секс" Кристиана - "Диги дай дай" Крум - "Нищо не знаеш", с Емануела Даяна - "Случаят бивша" Милена - "Ала-бала" Даниела - "Все ми е тая" Елена - "Първата-последната" Димана - "Не ме е страх" Валентина Кристи-Маца - "Всяка нощ" Валя - "Ще горя" Илиян - "Йо-йо" Денис - "Мороко", с Аднан Бийтс и Гейм Оувър Кати - "Лунна нощ" Юлия Бикова - "Виагра" Константин - "Болка в минути" 88 - "Триумф на страстта" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 Утре ще се състезават: Глория - "Крепост" Стефани - "Издай ме" Кондьо - "Обич за двама", с Лия Еми Стамболова - "Птица бяла" Мариана и Виктория - "Полудявам сама" Сани - "Скитнице", с Панко Вероника - "Слушай ме, любов" Теодора - "Някой като мен" Есил Дюран - "Само ме обичай" Ани Хоанг - "Имам новина" Малката - "Говори бившата" Луна - "Завинаги до теб" Емануела - "Късам ти нервите" Нел - "Тази нощ", с Лияна Мариана Калчева - "Боли", "Ще проклинам" и "Пастичка" Пламена - "Не е точно любов" Амет - "Социал" Андреа - "Докрай" Мариана Славова - "Бях" 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Много трудно ще ми е при Крепост и Късам ти нервите, те са ми любими, както и Докрай. Ще пусна вотче и за трите, не мога да си избера! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Утрешният двубой: Стефани Ангелова - "Безсмъртна съм" Сиана - "Защо" Никол - "Всичко свърши" Джена - "Да видя какво е" Весела - "Може би" Орхан Мурад - "Обичам те още" Ваня - "Пробвай се с друга" Траяна - "Още малко" Коста Марков - "Милиони нощи" Ростислава - "Слънце мое" Ашли - "На майка ти" Гергана - "Сини очи" Славена - Разпродажба на мечти" Слави Трифонов - "Цвете мое" Гъмзата - "Неудобни въпроси", с Галена Цветелина Грахич - "Искам те пак", с Ку-ку Бенд и "Пак ще го направя", с Денис Теофиков Борис Солтарийски - "Умна и красива", с Гъмзата Годжи - "Давай", с Роксана Нели Петкова - "Цветове" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 Утре: Лорена - "Жена за лудницата" Ариа - "Класа" Джулия - "Чужда" Цветина - "Диамант" Лидия - "Излъжи ме", с Десита и Диона Меди - "Параноя", с Ваня Десита - "Излъжи ме", с Лидия и Диона Денис Теофиков - "Акула" с Емилия и "Грешка беше" с Цветелина Янева Емрах - "Сърце мое", с Теди Александрова Тереза - "Ръцете горе", със Силвър Крисия Ди - "Нищо не печелиш" Марина Тошич - "Нека го боли", с Димана Синан - "Мега бомба" Стилиян - "Имам нужда", с Адриана Виктория - "Шоколадова терапия" Милица - "Кой кого нарани" Дилан - "Всичко давам за тебе" Александра - "Печат на устните" Хабиби - "Яланджъ дюня" Елица - "Дали това е любовта" Мария Петрова - "За първи път" Виолета - "Зона за любов" 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 И последен полуфинал утре с: Джоанна - "Афродизиак" и "Забравям те" Жулиета - "Дай ми" Илия Загоров - "Забранявам си" Никсън - "Плейбой барове" Атанаска - "Мръсно куче" Руслан Мъйнов - "Аз не съм" Кристиан - "Поредна лъжа" Тонита - "Не вдигай шум" Нина - "Обичам друг" Виктор - "Скъпо струва", със Силвена Александър - "Точно като мене" Диана - "Сори, гринго" Зара - "Случайна среща" Боряна - "Защо не мога" Марго - Купи ме" Спасителките - "Жал ми е" Ирена - "Защо мълчиш" и "На дъното" DJ Дамян - "Пак ще те желая", с Ваня Каролина - "Плаче моето сърце" Люси - "Имам нужда от теб", с Рейхан Алекса - "Помни ми думата" Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 час, asylum каза: И последен полуфинал утре с: Джоанна - "Афродизиак" и "Забравям те" Жулиета - "Дай ми" Илия Загоров - "Забранявам си" Никсън - "Плейбой барове" Атанаска Аксиния - "Мръсно куче" Руслан Мъйнов - "Аз не съм" Кристиан - "Поредна лъжа" Тонита - "Не вдигай шум" Нина - "Обичам друг" Виктор - "Скъпо струва", със Силвена Александър - "Точно като мене" Диана - "Сори, гринго" Зара - "Случайна среща" Боряна - "Защо не мога" Марго - Купи ме" Спасителките - "Жал ми е" Ирена - "Защо мълчиш" и "На дъното" DJ Дамян - "Пак ще те желая", с Ваня Каролина - "Плаче моето сърце" Люси - "Имам нужда от теб", с Рейхан Алекса - "Помни ми думата" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Довечера ще пусна финална анкета с победителите от последните 8 анкети. 15-16 песни са май... От общо 172 толкова изкласиха 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Не е ли по- добре от тия 15-16 да гласуваме и петте с най- висок вот да отиват на финално гласуваме и от там да се гласува само за една! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Не. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 20 минути, THE IIconic каза: Не е ли по- добре от тия 15-16 да гласуваме и петте с най- висок вот да отиват на финално гласуваме и от там да се гласува само за една! Добра идея! Аз съм за! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Не знам... Може и така. Със сигурност ще го приложим, ако има равенство. Иначе нека и @Blueberry @Runevski @pechenko да се произнесат! Финалистите: 1. Галена - "Спри ме" 2. Алисия - "Имаме ли връзка" 3. Райна - "Хиляди жени" 4. Азис - "Никой не може" 5. Камелия - "Залезът и зората" 6. Орнела - "Невиждани очи" 7. Анелия - "Само мене нямаш" 8. Ивана - "Стара история" 9. Мария - "Не те обичам" 10. Емилия - "Не виждам" 11. Елена - "Първата-последната" 12. Глория - "Крепост" 13. Емануела - "Късам ти нервите" 14. Гергана - "Сини очи" 15. Денис Теофиков и Емилия - "Акула" 16. Ариа - "Класа" Най-вероятно 17 ще бъдат Рейхан и Люси с "Имам нужда от теб". Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 8 часа , asylum каза: 15. Денис Теофиков и Емилия - "Акула" Апелирам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.