Dominatora Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, penakavalli каза: Изискването май беше изпълнителят да има повече от 15 песни. А този крал си остана май само с тази... Не пожела да ни благослови с други иконични песни. Много ми е интересно какво се е случило с него. Някой знае ли нещо за него? 😁 Преди много време ми бяха казали, че се е подвизавал в гепиме и то като травестит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 5 минути, Dominatora каза: Преди много време ми бяха казали, че се е подвизавал в гепиме и то като травестит. От 15 години съм в гепи и не съм го срещал 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 преди 23 минути, Willy каза: @asylum кой е за утре? 😄 Още една икона, която обсъждахме наскоро - НАДЯ Тотото! 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, THE IIconic каза: От 15 години съм в гепи и не съм го срещал Е... така ми казаха сега колко е вярно незнам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, asylum каза: Още една икона, която обсъждахме наскоро - НАДЯ Тотото! Махай я тази тъпанарка. Моля те 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, THE IIconic каза: Махай я тази тъпанарка. Моля те Има си фенове тука. Минимум @Амброжка. и @Lelqtian 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 3 минути, asylum каза: Има си фенове тука. Минимум @Амброжка. и @Lelqtian Еми ок. Пускай, но аз няма да гласувам. Не я понасям 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Любима 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 преди 6 минути, THE IIconic каза: Еми ок. Пускай, но аз няма да гласувам. Не я понасям Ако щеш, джанъм! преди 4 минути, Dominatora каза: Любима И на мен това ми е фаворитът! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 преди 1 час, Willy каза: @asylum кой е за утре? 😄 Питаш, а после не сменяш заглавието Не ми се искаше да съм първи, но ето: 1. Опитай нещо ново 2. Ти си върхът 3. Полунощ е 4. Леден дъх 5. Любов без граници Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 3 минути, asylum каза: Питаш, а после не сменяш заглавието Не ми се искаше да съм първи, но ето: 1. Опитай нещо ново 2. Ти си върхът 3. Полунощ е 4. Леден дъх 5. Любов без граници Опа, не видях че си ми отговорил. Сменям! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Марко и Снежина 1. Леле мале 2. Са-Са /Секс машина/ 3. Щи те скъсам 4. Чак-чак 5. Хайде, върти како Албена 1. Сладка грешка 2. Сделка или да 3. Ах коте, коте 4. Бум, бум, секси 5. Кой милионер по ред си Надя 1. Секси 2. Леден дъх 3. Полунощ е 4. Опитай нещо ново 5. Роза с бодли 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, Амброжка. каза: Марко и Снежина 1. Леле мале 2. Са-Са /Секс машина/ 3. Щи те скъсам 4. Чак-чак 5. Хайде, върти како Албена 1. Сладка грешка 2. Сделка или да 3. Ах коте, коте 4. Бум, бум, секси 5. Кой милионер по ред си Надя 1. Секси 2. Леден дъх 3. Полунощ е 4. Опитай нещо ново 5. Роза с бодли Отговор за отличен! Така да се разписваха всички! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Марко и Снежина участваха с 15 песни, а фаворитът ви е Са-са (Секс машина) 1. Са-са - 20 точки 2. Леле, мале и Рибке, покажи се - 9 точки 3. Ще те скъсам и Хайде, върти, како - 6 точки 4. Обичам те - 5 точки 5. Мама - 4 точки 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Албена участва с 14 песни, а любимата ви е Сделка или да. 1. Сделка или да - 10 точки 2. Сладка грешка - 8 точки 3. Къде си и Фатално - 7 точки 4. Кой милионер по ред си ти - 6 точки 5. Бум бум секси - 5 точки 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Надя: 1. Любов за двама 2. Огън в сърцето / Полунощ е 3. Ти до мен 4. Ритъм див 5. Леден дъх Харесвам и почти всичко. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 1.Огън в сърцето 2.Леден дъх 3.След теб 4.Полунощ е 5.Супер е живота 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Имам само една любима песен на певица с име Надя! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Топ 5 на Надя: 1.Полунощ е ❤️ 2.Огън в сърцето 3.Опитай нещо ново 4.Леден дъх 5.Супер е живота 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 @Dominatora, няма ли да се произнесеш? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Надя 1 Любов без граници 2 Любов за двама 3 След теб 4 Ти си върха 5 Опитай нещо ново 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Топ 5 Надя от общо 13 песни: 1. Полунощ е - 16 точки 2. Огън в сърцето - 13 точки 3. Леден дъх - 12 точки 4. Опитай нещо ново - 11 точки 5. Любов за двама - 9 точки 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Днес сме с хитовете на... Бойка Дангова 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 9 минути, asylum каза: Днес сме с хитовете на... Бойка Дангова Е аз на Бойка знам само една песен! 😂 Сигурен ли си, че не нахласено? Дай и един бонус- Юлия Бикова, 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 преди 5 минути, THE IIconic каза: Е аз на Бойка знам само една песен! 😂 Сигурен ли си, че не нахласено? Дай и един бонус- Юлия Бикова, Оле, Юлия съм я пропуснал! Веднага я пускам в кутията за джуркане. Бонусът е... Жоро Любимеца! Избери си! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.