Роско Публикувано на Май 10 Report Share Публикувано на Май 10 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Хареса ми, неочаквано за Ванча. Такива клипове са ми по-интересни от лъскавите, чак го изгледах докрай, въпреки че ми омръзна по някое време Цял клип гледам само на Луна - другите не са ми интересни хич. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 И аз го изгледах до края. Като за режисьор "Ивана" е добре. Напуснала ли е Пайнер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 5 минути, meleto каза: И аз го изгледах до края. Като за режисьор "Ивана" е добре. Напуснала ли е Пайнер? Най-милият режисьор: "Стояна ми влезе в кадър тъпанарката." 😂 Явно прави нещо като Ема и Гло, защото във Фейсбук е писала, че песента от утре тръгва по Планета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 В началото: Каква е тази мазна чалга?! По средата: Всъщност е забавно, кефи. В края: "Стояна Тъпанарката" Ивана "светицата" винаги е мачкала Стояна публично, но тук вече съвсем се оля. Ясно, че им дава работа, но такова отношение е недопустимо. Да не говорим, че още от самото раждане на Иван го мъкне насам-натам все едно тя го е родила - още едно унижение за Стояна. "Чудесен" дебют на Ваня като режисьор, в следващия клип очакваме да заснеме как се псуват. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ох, карате (да не се бърка с бойното изкуство) ме да гледам пак, за да видя обидата Песента става, по-добре е от бозите на Ганев и Пашев! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Мн забавна песен.... Най-накрая нещо различно! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Евала на кака, че и по време да пандемия прави и предлага нова продукция. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 часа , Gerganafen каза: В началото: Каква е тази мазна чалга?! По средата: Всъщност е забавно, кефи. В края: "Стояна Тъпанарката" Ивана "светицата" винаги е мачкала Стояна публично, но тук вече съвсем се оля. Ясно, че им дава работа, но такова отношение е недопустимо. Да не говорим, че още от самото раждане на Иван го мъкне насам-натам все едно тя го е родила - още едно унижение за Стояна. "Чудесен" дебют на Ваня като режисьор, в следващия клип очакваме да заснеме как се псуват. Ивана някъде каза, че живее с всичките на едно място. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, meleto каза: Ивана някъде каза, че живее с всичките на едно място. Дори и така да е, това не й дава право да ги обижда публично. А и кой знае дали е истина това, което разправя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, Gerganafen каза: Дори и така да е, това не й дава право да ги обижда публично. А и кой знае дали е истина това, което разправя. Истински катун! Вдъхновила се е от 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, Gerganafen каза: Дори и така да е, това не й дава право да ги обижда публично. А и кой знае дали е истина това, което разправя. Какво пък толкова е обидила Стояна? Сякаш ние самите понякога не си обиждаме на майтап най-близките приятели. Хайде стига сте се вайкали. Пък и Стояна със сигурност се е съгласила и изкефила това да е в клипа. Супер забавно е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Току що, GSA каза: Какво пък толкова е обидила Стояна? Сякаш ние самите понякога не си обиждаме на майтап най-близките приятели. Хайде стига сте се вайкали. Пък и Стояна със сигурност се е съгласила и изкефила това да е в клипа. Супер забавно е. Искам да разбера дали Стояна понякога псува Дивана, особено на Свиня 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 17 минути, asylum каза: Искам да разбера дали Стояна понякога псува Дивана, особено на Свиня Пиши ми на лично да ти дам адреса им да ги питаш! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Оригинала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ако не флопне, ще стане дългогодишен кръчмарски хит. Преди 2010 успехът беше гарантиран, сега ми е интересно какво ще се случи. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 И на мен ми е интересно какво ще се случи с тази песен. Всъщност не харесвам подобен тип кръчмарски песни, но тази е готина, като повечето на Ивана. Има шанс и видеото си го бива! Добра идея и точно подходящо за забавление! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 На Дара песента ми е прекалено, прекаленооооо любима, топ хит отвсякъде, версията на Ивана ми е много неочаквана, носи съвсем друго послание от оригинала, сладка е и точно нейния си стил. С тези самостоятелни канали обаче ще е трудно, разбрах от форума за клипа, никакъв шанс да ми е излизало и веднъж в препоръчани. Успех на проекта, Ивана откакто си прави каквото й е кеф, е супер отново. Иначе Стояна е истинска кралица, винаги е била, усети, че е сгафила и избяга, а Ванча се развика. Плача! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Още ме радва тази песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Къде е това за тъпанарката? Нямам нерви да го гледам цялото. Клип, достоен за златния фонд на Сънрайз Маринов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.