Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Напред продължава и @M.Power! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 На финал ще чуем и тази красива балада. @-A. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Вашият вот беше достатъчен да се класира и "Оставяш петна"! @ANGEL 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Само още две песни и списъка за финал е пълен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Току що, Willy каза: Вашият вот беше достатъчен да се класира и "Оставяш петна"! @ANGEL YES !!! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Оценено беше и предложението на @.close to me.! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Още една нежна и красива балада е последният финалист който ще обявим! @dan!el 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 1. 95т. 2. 80т. 3. 80т. 4. 62т. 5. 57т. 6. 57т. 7. 52т. 8. 48т. 9. Оргазъм - @Alter Ego - 47т. 10. Още те обичам - @Achito - 47т. 11. Някой ден - @DevilWish - 39т. 12. Само с теб - @Olay - 37т. 13. Време е за живот - @asylum - 26т. 14. Куклите - @Lelqtian - 9т. 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ясно, че "Някой ден" е отпаднала. Жалко! Добър проект с много добър клип и песен към него. Не достатъчно оценена, а резултатите са ми интересни в нашия полуфинал. Тук повечето песни съм ги подкрепил и аз, но пак ми беше трудно. Просто Камелия има много хубави песни и е трудно. Реално ако говорим за хит задължително тук щяха да присъстват и Луда по тебе, и Някой ден, и Искаш да се върна...... има какво, ако е за хит, но в случая..... не! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много яки песни отпаднаха и от двата финала. От втори ме е яд за "Оргазъм" и "Някой ден". 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 И на мен ме е яд за Оргазъм. Заслужаваше финал! Иначе Боби, за Луда по тебе се знаеше още от началото, че няма да мине. На преден план и по-успешно минават песните които са леко забравени и носят носталгия, а Луда по тебе гърми на едно ниво с днешните хитове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 @Willy Защо не стартираш два едишъна едновременно? Ще бъде много яко и няма да ни бъде скучно. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 4 минути, pechenko каза: @Willy Защо не стартираш два едишъна едновременно? Ще бъде много яко и няма да ни бъде скучно. Може даже единия винаги да е за конкретен изпълнител и другия общо. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Направете едишън с Петранка най- накрая да спечели и тя. 😂 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 искаме едишън с песните на Азис ! @Willy 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 8 минути, THE IIconic каза: Направете едишън с Петранка най- накрая да спечели и тя. 😂 Туко виж Галена пак се промъкне и вземе наградата. #ЧАЛГАВИЗИЯМРАЗИПЕТРАНКА 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 51 минути, BobiTo каза: Много яки песни отпаднаха и от двата финала. От втори ме е яд за "Оргазъм" и "Някой ден". аз оцених високо Оргазъм преди 1 час, Willy каза: Вашият вот беше достатъчен да се класира и "Оставяш петна"! @ANGEL Моя любимая песня ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Два едишъна едновременно ще ми отнемат много време за записи, клипове, гласове и смятане, пък и не гарантира че всички ще искат да участват в два. Бързо ще изчерпим и песните. Гласувайте по-бързо и ще имаме повече едишъни. След малко пускам финала! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 час, pechenko каза: @Willy Защо не стартираш два едишъна едновременно? Ще бъде много яко и няма да ни бъде скучно. Аз го предложих като компенсация за проточилия се анонимен едишън! Все още искам възмездие! Подобно на това за карантината като цяло! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 @Willy Айде пускай финалите,че ми се гласува! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 14 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @Denis, @Blueberry, @Beat., @-A., @Сашо, @penakavalli, @dan!el, @THE IIconic, @M.Power, @Амброжка., @payner_tv, @Donatella, @.close to me., @xroflx9, @bleron, @ANGEL, @gabbati, @Gadinata. Краен срок за гласуване 18.05 - 20:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 нека да оценим този проект на Камелия, не просто песен, а ПРОЕКТ ! @Denis, @Blueberry, @Beat., @-A., @Сашо, @penakavalli, @dan!el, @THE IIconic, @M.Power, @Амброжка., @payner_tv, @Donatella, @.close to me., @xroflx9, @bleron, @ANGEL, @gabbati, @Gadinata. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Влизам да се къпя. После ще гласувам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 2 часа , Willy каза: 1. 95т. 2. 80т. 3. 80т. 4. 62т. 5. 57т. 6. 57т. 7. 52т. 8. 48т. 9. Оргазъм - @Alter Ego - 47т. 10. Още те обичам - @Achito - 47т. 11. Някой ден - @DevilWish - 39т. 12. Само с теб - @Olay - 37т. 13. Време е за живот - @asylum - 26т. 14. Куклите - @Lelqtian - 9т. Коя е първата песен с най-много точки. Или те не се казват до последно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 преди 8 минути, Сашо каза: Коя е първата песен с най-много точки. Или те не се казват до последно? Финалистите не знаят резултата си на полуфинал до последно, за да няма влияние върху финалното гласуване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.