THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Успех на 100 на 100 и Tudji svatove Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Какъв трудност беше да решавам. Трябваше да слушам всяка песен от началото до края 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Според мен ще спечели Къде си или Приказен сън (на принципа любими позабравени песни), но се радвам, че Залезът и зората се класира на финал, защото преди няколко кръга не се представи особено добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 36 минути, bleron каза: Какъв трудност беше да решавам. Трябваше да слушам всяка песен от началото до края Не думай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 @Willy, как върви гласуването? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 33 минути, gabbati каза: @Willy, как върви гласуването? 11/18 После ще тагна кой не е гласувал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Гласувах, но ми беше трудно. Да видим! Топ 5 за Камелия си е малко! Пак трябваше онче-бонче. Така, че не са подредени кой знае колко правилно..... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 35 минути, THE IIconic каза: Не разбирам манията за победа или висок резултат, важно е да се участва с любима песен. От следващият кръг всеки който агитира и стигне доказателство до мен, ще бъде дисквалифициран! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 минути, Willy каза: Не разбирам манията за победа или висок резултат, важно е да се участва с любима песен. От следващият кръг всеки който агитира и стигне доказателство до мен, ще бъде дисквалифициран! Виждаш, че мен агитират. Аз до сега не съм си позволил да агитирам някого 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 От 16.05.2020 г. от 17:54, Willy каза: 11. Някой ден - @DevilWish - 39т. Това не е реално! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз не виждам нищо лошо да се агитира. И да ме агитират най-симпатичните ми форумци, ако участват с боклучава песен, не бих я подкрепил, така че каква е драмата? 3 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 И на мен доста от потребителите са ми симпатични, но не бих си позволил. В случая гласуваме за песен, не за потребител или изпълнител (ако е различен). Щом някоя песен ми харесва, подкрепям я независимо кой я е дал, даже почти не обръщам внимание. Но миналия път специално гледах резултатите и направих някои изводи. 2 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 От 16.05.2020 г. от 19:04, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 14 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Краен срок за гласуване 18.05 - 20:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. УСПЕХ! Гласували: 14/18 Не са гласували: @M.Power, @xroflx9, @Gadinata, @ANGEL. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 @Alter Ego @Achito @DevilWish @Olay @asylum @Lelqtian @BobiTo @pechenko @Vancho @NICK. @Willy @GSA Важно! Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Песен - 3т Песен - 3т Песен - 3т Песен - 3т Песен - 3т или Песен - 5т Песен - 5т Песен - 5т 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 20 минути, Donatella каза: @Alter Ego @Achito @DevilWish @Olay @asylum @Lelqtian @BobiTo @pechenko @Vancho @NICK. @Willy @GSA Важно! Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Песен - 5т Песен - 5т Песен - 5т Не мога да си харесам повече от 3, но тези 3 са тотален топ! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 часа , Willy каза: Не разбирам манията за победа или висок резултат, важно е да се участва с любима песен. От следващият кръг всеки който агитира и стигне доказателство до мен, ще бъде дисквалифициран! не агитирам нищо . пратих само на тхе иконик.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Никой не подкрепям повече. Да ме бяхте подкрепяли мен в полуфинала. Мерси. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Някой като има желание да агитира, на мен ми е се таа. Не бих гласувал за песен, ако ни ма кефи, още повече да помня кой с коя песен бил участвал, как пък не ... 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 и аз гласувам за песен,а не за потребител 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 @Willy Кога ще има резултати? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Всеки да гласува както си иска, дори и да ме агитира някой, ако не ме кефи, няма да го поставя на висока позиция. Ако ми предложи пари, разбира се, ще го сложа на първо място, но едва ли има такива хора. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз винаги гледам клипа и си харесвам 8-10 песни. Изобщо не помня кой с какво се е записвал. 6 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз не мисля, че някакви агитации са проблем, все пак и на истинската Евровизия се агитира активно. Но и не мисля, че имат какъвто и да било ефект. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 1 минута, gabbati каза: Всеки да гласува както си иска, дори и да ме агитира някой, ако не ме кефи, няма да го поставя на висока позиция. Ако ми предложи пари, разбира се, ще го сложа на първо място, но едва ли има такива хора. И мен @xroflx9 не ме кефи, но го сложих на висока позиция. Гласувам за музиката не за потребителите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.