THE IIconic Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 7 минути, Willy каза: Български поп-фолк изпълнители които имат песни на чужд език или дуети с чуждестранни изпълнители. Ооо недей. Избора е доста ограничен. Помисли си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 От сега си запазвам Джена с Туроваве! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Джена ту хев концерт ин да Ню Йорк? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 28 минути, THE IIconic каза: Ооо недей. Избора е доста ограничен. Помисли си Ами беше трета опция с най-много вотове. Пък и има си избор. Гръцките и сръбските дуети в чалгата не са малко. Също и на англ. има няколко. Песни като Моро му и други с малка част на чужд език също бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Това чака за победата си на следващия едишън! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, gabbati каза: Това чака за победата си на следващия едишън! Има страшна конкуренция! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, Willy каза: Има страшна конкуренция! Нямате шанс! За такъв турбо хит се сетих. Само някой да не ми я открадне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, THE IIconic каза: Нямате шанс! За такъв турбо хит се сетих. Само някой да не ми я открадне За това ли? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, gabbati каза: За това ли? Не! Сетих се и за втори. Дано никой не се сети за тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 А добре, кога ще се пуска новия кръг. Добре е да се обявява поне един два дни предварително датата и часа на пускане за да имаме готовност. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 25 минути, Willy каза: Резултати: 18:00ч. Нова тема 19:30ч. преди 2 минути, ANGEL каза: А добре, кога ще се пуска новия кръг. Добре е да се обявява поне един два дни предварително датата и часа на пускане за да имаме готовност. Знае се за новите теми. Избрахте ги в анкетата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Жалко че Джен не е особено тачена тук иначе щях да атакувам с хита,който помете цяла Гърция. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, ANGEL каза: А добре, кога ще се пуска новия кръг. Добре е да се обявява поне един два дни предварително датата и часа на пускане за да имаме готовност. Е, няма как 1-2 дни предварително, защото не се знае кога ще завърши моментния едишън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Бързам да си избера тогава. @Willy мога ли на теб да ти пратя избора си и да го пуснеш, защото няма да съм тук в 19:30 най-вероятно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Толкова много песни ми изплуваха на новата тема, че нямам идея какво да избера... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 И аз имам доста идеи и доста се чудя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 10 минути, ANGEL каза: Бързам да си избера тогава. @Willy мога ли на теб да ти пратя избора си и да го пуснеш, защото няма да съм тук в 19:30 най-вероятно? Ще ме извиняваш, но не. Предварителните записи не са опция, защото рискувам да ми се напълни пощата и всички да искат или да се създаде нова драма. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Съгласни ли сте да пусна резултатите сега а темата малко по-късно? Излезе ми нещо работа и трябва да излизам, докато не затвори всичко в 20:00ч. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 8 минути, Willy каза: Съгласни ли сте да пусна резултатите сега а темата малко по-късно? Излезе ми нещо работа и трябва да излизам, докато не затвори всичко в 20:00ч. Давай! В 18 и без това ще поливам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Току що, THE IIconic каза: 18 -то място за "Името ти". @xroflx9 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Заслужаваше топ 5! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, Willy каза: -то място за "Името ти". @xroflx9 Ееее яд ме е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 @Gadinata е на 17-то място! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Първото предложение на @bleron в Чалгавизия се класира на 16-то място! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 15-то място за предишният победител - @Donatella! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.