DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Willy каза: @DevilWish видях ти ника и бройката на репутацията и моментално ме хвана страх и желание да обявя Влез за победител!! Нали? Ха, ха! Тя направо е ДЯВОЛСКИ СТРАШНА! Следващия път пак ще съм. ПУ! ПУ! ПУ! Айде, от мен да мине..... дайте я на "Кой ще му каже" или "Да те прежаля"! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Успех на Печенко и Габати! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 Глория и Група Луна се класират на 4-то място и носят рекорд за @Alter Ego! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, THE IIconic каза: Успех на Печенко и Габати! Те с нещо на Емилия ли бяха? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 Трябваше да спечели! Брутална песен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Willy каза: Глория и Група Луна се класират на 4-то място и носят рекорд за @Alter Ego! Заслужава! Глория ми е една от любимите певици. Добра позиция! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 Третото място е за дуета на Джена и Андреас. @BobiTo 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, DevilWish каза: Те с нещо на Емилия ли бяха? Печенко- Емилия и Ави Габати - Емилия и Нидал 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 hint: Емилия печели! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Заслужена победа на 'Бойте галили' !! 2 на двата финала от мен получи 12 т. полуфинал: 12т, Boite galili **** Финал: 12, Boite galili *** 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Сега няма да мога да участвам с Емилия в следващия едишън😫 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Уоуууу !!! 1 и 2 място Емилия 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Donatella каза: Заслужена победа на 'Бойте галили' !! 2 в двата финала от мен получи 12 т. полуфинал: 12т, Boite galili **** Финал: 12, Boite galili *** Tvoite kamili На финала гласувах за нея, преди това не помня дали бяхме в един полуфинал, но повечето яки песни отпаднаха и без това 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, THE IIconic каза: Печенко- Емилия и Ави Габати - Емилия и Нидал За Емилия и Ави дадох аз 2-ро място и Да те прежаля ми е в топ 3, подкрепил съм и разкошната "Безумна любов"! 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, gabbati каза: Сега няма да мога да участвам с Емилия в следващия едишън😫 Като казаха, че следващия Edition ще е със заглавия на песни, точно се чудех за "СМЕЛИТЕ СИ ИМАТ ВСИЧКО", но сега...... така ще ми бъде по-лесно! Нищо! Честито и на теб! 1 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, DevilWish каза: За Емилия и Ави дадох аз 2-ро място и Да те прежаля ми е в топ 3, подкрепил съм и разкошната "Безумна любов"! В моя топ 2 бяхя Емилия и Нидал и Кати и Сабияни 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 Второ място за @gabbati. Това му дава директно място на финала на следващият едишън! 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 ЧАЛГАВИЗИЯ ЕДИШЪН 15, ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ Е "КОЙ ЩЕ МУ КАЖЕ/BOI TEGALI LI" НА ЕМИЛИЯ И AVI BENEDI! ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА @pechenko! Песента спечели вота ви с 107т. Благодаря ви на участието! 1 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Emilia's Army тотално смаза в този едишън! Само @Blueberry липсва. Честито на @pechenko и благодаря на всички, които са гласували за мен! ❤️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Добре се подредихме! Сега да се разберем за правилата Без песни на Емилия в 16-то издание ли? Значи няма да съм със "Смелите си имат всичко", ако е така. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 От 21.05.2020 г. от 20:55, Willy каза: 1. 82т. 2. 80т. 3. 76т. 4. 76т. 5. 69т. 6. 59т. 7. 57т. 8. 56т. 9. Ето ме - Емилия - @xroflx9 - 55т. 10. Love unlimited - Софи Маринова - @Lelqtian - 41т. 11. Ostavljam te - Jelena Karleusa & Azis - @Vancho - 38т. 12. Две в едно - Яница & Valu ft. Asu - @.close to me. - 37т. 13. Музика в мене - Цв. Янева & Ishtar - @Beat. - 37т. 14. Opasno te volim - Рени - @Runevski - 24т. 15. I like - Десислава - @bleron - 21т. 16. Нахално хубава - Райна - @GSA - 19т. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ ЕДИШЪН 15, ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ Е "КОЙ ЩЕ МУ КАЖЕ/BOI TEGALI LI" НА ЕМИЛИЯ И AVI BENEDI! ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА @pechenko! Песента спечели вота ви с 107т. Благодаря ви на участието! Как са бе наеде? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, DevilWish каза: Добре се подредихме! Сега да се разберем за правилата Без песни на Емилия в 16-то издание ли? Значи няма да съм със "Смелите си имат всичко", ако е така. И да можеше, нямаше да позволя някой да ми я вземе! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 От 21.05.2020 г. от 21:29, Willy каза: 1. 97т. 2. 91т. 3. 76т. 4. 76т. 5. 70т. 6. 70т. 7. 56т. 8. 49т. 9. Добре ли си - Галена & Mile Kitič - @penakavalli - 46т. 10. Agapi mou - Десислава & Kostas Martakis - @payner_tv - 34т. 11. Беле руже - Софи Маринова - @dan!el - 32т. 12. Пусни го пак - Десислава & Mandi ft. Устата - @M.Power - 29т. 13. Чурулике - Азис - @Olay - 27т. 14. Не е края - Алисия ft. Flori - @Сашо - 17т. 15. Grad ljubavi - Тони Стораро & Jovana - @Kriminal - 12т. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, gabbati каза: И да можеше, нямаше да позволя някой да ми я вземе! Щяхме да се състезаваме, както си спомням как дебнех за "Късам ти нервите" и тогава пак pechenko я взе и спечели. Разбира се ми беше тотален фаворит в този edition 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.