ANGEL Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Резапис с Андреа: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 4 часа , Willy каза: Така, имаме 30 участници, чакам на три неща и може да почваме! @bleron Деси вече участва с три песни и ще трябва да я смениш. @Lelqtian с коя песен да те пиша? @ANGEL "Pozovi me" вече е свободна. Каза че искаш да участваш с нея. Ще сменяш ли или си оставаш на старият избор? Едвам ме нави пак, оставяме Софка Междудругото не знам как ще въртиш, но гледай да включиш момента от 0:23 до 0:25 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Как сте пропуснали да споменете и тази тупалка 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 @DevilWish, @GSA, @.close to me. няма ли да се запишете? 🥺 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 16 минути, Willy каза: @DevilWish, @GSA няма ли да се запишете? 🥺 До преди малко нямах тази възможност, иначе имам идея с какво да се запиша! Галена с колко песни участва? Свободна ли е тя или Цветелина Янева? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 преди 1 минута, DevilWish каза: До преди малко нямах тази възможност, иначе имам идея с какво да се запиша! Галена с колко песни участва? Свободна ли е тя или Цветелина Янева? Галена, Емилия, Андреа, Азис и Десислава са заети. Цветелина Янева участва само с Музика в мене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 1 минута, Willy каза: Галена, Емилия, Андреа, Азис и Десислава са заети. Цветелина Янева участва само с Музика в мене. Благодаря! Ами с тази песен дали ще мога да участвам, макар, че вече е била, но не е победител..... така, че, що пък не? 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 преди 2 минути, DevilWish каза: Благодаря! Ами с тази песен дали ще мога да участвам, макар, че вече е била, но не е победител..... така, че, що пък не? Може, но само преди два едишъна с песните на Кости флопна и не успя да се класира тази песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 1 минута, Willy каза: Може, но само преди два едишъна с песните на Кости флопна и не успя да се класира тази песен. За мен няма значение, важното е наистина песента да ми е любима. Няма проблем! Пък, ако не се оцени, тя достатъчно се е доказала! Аз имах колебания с нея или "Пантера" на Галена. Така, че избирам тази! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 1 минута, .close to me. каза: Да ти кажа и тая песен ми мина през ума, но като хитовост по-скоро. Аз си харесвам "Уханието" и много мислех и защо не тя, но все пак "Зег, зег" си е "Зег, зег". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 5 минути, DevilWish каза: Да ти кажа и тая песен ми мина през ума, но като хитовост по-скоро. Аз си харесвам "Уханието" и много мислех и защо не тя, но все пак "Зег, зег" си е "Зег, зег". "Зег, зег" ми е една от най-противните песни, няма място за сравнение с "2 в 1" 😋 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Току що, .close to me. каза: "Зег, зег" ми е една от най-противните песни, няма място за сравнение с "2 в 1" 😋 Аз я обожавам! Странно ми е как сте пропуснали "Магия" на Бони и Шевчед, бе, хора!? Бързо някой да я взима ако още се чуди! Аз си държа на "Влез" ако ще последното място да ми осигури! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 И това е пропуснато Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 24 минути, DevilWish каза: Аз я обожавам! Странно ми е как сте пропуснали "Магия" на Бони и Шевчед, бе, хора!? Бързо някой да я взима ако още се чуди! Аз си държа на "Влез" ако ще последното място да ми осигури! Бе нека има матрял и за още един едишън то не може сичко на един път! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 @Willy Кога пускаш полуфиналите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 В момента свалям песните. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Чакайте, накъде без мен? Избирам си песен моля моля. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 преди 2 минути, GSA каза: Чакайте, накъде без мен? Избирам си песен моля моля. Давай!😊 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Записвам се с този хит от 2016 година. Кралицата на испанския е една: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Това защо никой не го грабна? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Първи полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @asylum, @ANGEL, @Gadinata, @.close to me., @xroflx9, @Vancho, @Runevski, @Achito, @Willy, @Alter Ego, @Beat., @bleron, @THE IIconic, @Амброжка., @Lelqtian, @GSA и директните финалисти - @Blueberry и @Denis. краен срок за гласуване 21.05 - 19:30ч. УСПЕХ! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 4 часа , DevilWish каза: Аз я обожавам! Странно ми е как сте пропуснали "Магия" на Бони и Шевчед, бе, хора!? Бързо някой да я взима ако още се чуди! Аз си държа на "Влез" ако ще последното място да ми осигури! преди 4 часа , DevilWish каза: Да ти кажа и тая песен ми мина през ума, но като хитовост по-скоро. Аз си харесвам "Уханието" и много мислех и защо не тя, но все пак "Зег, зег" си е "Зег, зег". Шлагери. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Брутални песни обаче. Един от най-силните едишъни. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Втория полуфинал, кога? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.