dan!el Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 4 минути, Willy каза: Можеш да пуснеш вот без да гласуваш за "Ето ме" или без да гласуваш за "Важно ли ти е". Без "Важно ли ти е" и ще пишa на Ангел да гласува сега 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 минути, Willy каза: Можеш да пуснеш вот без да гласуваш за "Ето ме" или без да гласуваш за "Важно ли ти е". Донателче айде и ти пусни едно вотче pls. @Donatella пускам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 преди 1 минута, dan!el каза: Без "Важно ли ти е" и ще пише на Ангел да гласува сега Ангел вече е гласувал. Донатела ще пусне втория вот, иначе благодаря ти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Току що, Willy каза: Ангел вече е гласувал. Донатела ще пусне втория вот, иначе благодаря ти. Имах предвид Achito Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 преди 1 минута, dan!el каза: Имах предвид Achito Той/тя участва с Важно ли ти е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 4 минути, Willy каза: Той/тя участва с Важно ли ти е. Видях, ама се обърках нещо, съжалявам. И ако искаш изтрий и този спам тука 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Първи полуфинал, време е да видим финалистите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 @Амброжка. продължава страйка си и се класира на финал за рекордни 14 пъти! 3 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 За никой не е изненада че от финалистите е и един от хитовете на 2017 - "Moro mou"! @THE IIconic 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Благодаря ви че ме върнахте на финал след миналият флоп! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Пожелаваме много успех и на @Gadinata! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Честито класиране на финал на @Achito! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Оценихте и един страхотен сръбско-български дует! @Alter Ego 4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 @ANGEL смени своят избор в последен момент и то му донесе успех! 1 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 И последният финалист от първи полуфинал е @asylum с "Me thuaj te dua"! 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 1. 82т. 2. 80т. 3. 76т. 4. 76т. 5. 69т. 6. 59т. 7. 57т. 8. 56т. 9. Ето ме - Емилия - @xroflx9 - 55т. 10. Love unlimited - Софи Маринова - @Lelqtian - 41т. 11. Ostavljam te - Jelena Karleusa & Azis - @Vancho - 38т. 12. Две в едно - Яница & Valu ft. Asu - @.close to me. - 37т. 13. Музика в мене - Цв. Янева & Ishtar - @Beat. - 37т. 14. Opasno te volim - Рени - @Runevski - 24т. 15. I like - Десислава - @bleron - 21т. 16. Нахално хубава - Райна - @GSA - 19т. 1 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 След малко и финалистите от втори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 минути, Willy каза: 1. 82т. 2. 80т. 3. 76т. 4. 76т. 5. 69т. 6. 59т. 7. 57т. 8. 56т. 9. Ето ме - Емилия - @xroflx9 - 55т. 10. Love unlimited - Софи Маринова - @Lelqtian - 41т. 11. Ostavljam te - Jelena Karleusa & Azis - @Vancho - 38т. 12. Две в едно - Яница & Valu ft. Asu - @.close to me. - 37т. 13. Музика в мене - Цв. Янева & Ishtar - @Beat. - 37т. 14. Opasno te volim - Рени - @Runevski - 24т. 15. I like - Десислава - @bleron - 21т. 16. Нахално хубава - Райна - @GSA - 19т. @GSA Пак копае дъното! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 18 минути, Willy каза: И последният финалист от първи полуфинал е @asylum с "Me thuaj te dua"! Не мога да повярвам, че са ме подкрепили! Явно късмет, че клипчето почва с Кати! преди 9 минути, THE IIconic каза: @GSA Пак копае дъното! Обзалагам се, че всички са превъртели песента! 1 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 преди 11 минути, Willy каза: След малко и финалистите от втори. @gabbati и ретро хита на Емилия! 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 @BobiTo също се завръща на финал! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Както и @pechenko с дуета на 2014! 3 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 3 минути, asylum каза: Не мога да повярвам, че са ме подкрепили! Явно късмет, че клипчето почва с Кати! Обзалагам се, че всички са превъртели песента! Аз и дадох 1т.,че нямаше на кой друг, а на теб 12! Нищо лично, но 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 @Donatella взимай този билет за финала и мачкай! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Първата песен на Райна не мина, но "Големи думи" мина повече от успешно! @-A. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.