FikLena Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 11 минути, Willy каза: Обаче няма албум на Галена. Така е като заглавията на албумите и са Аз, ние, Галена, Петранка и на песни победители... Официално Забравен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 Току що, Donatella каза: Официално Забравен? Запиши се с нея ако ти стиска😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Още един шанс да спечелите с Издислав, не пропускайте! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Гальо каза: И аз с нея мислех да участвам, по логиката от предния сезон, ти ще спечелиш. Променям си участието и ще скандализирам, участвайки втори път със същата песен. Ако не ми е любима - не ми е тръпка, сори "Лоша" и "Докато сърцето бие" 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 преди 5 минути, Blueberry каза: And i oop Участват с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Willy каза: And i oop Участват с нея. Не бях видяла, но вече така или иначе смених Не ми се смей на избора. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Предложения: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 9 минути, Blueberry каза: И аз с нея мислех да участвам, по логиката от предния сезон, ти ще спечелиш. Променям си участието и ще скандализирам, участвайки втори път със същата песен. Ако не ми е любима - не ми е тръпка, сори "Лоша" и "Докато сърцето бие" Внимавай! Ще се сполети съдбата на Амброжка. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 5 минути, Beat. каза: Предложения: Ох, дали да не сменя... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 преди 15 минути, Blueberry каза: Не бях видяла, но вече така или иначе смених Не ми се смей на избора. Няма да крия, че съм разочарован от избора ти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 51 минути, Willy каза: Обаче няма албум на Галена. Така е като заглавията на албумите и са Аз, ние, Галена, Петранка и на песни победители... Най-якото е, че Галин няма албум! преди 10 минути, pechenko каза: Ох, дали да не сменя... Да, зарежи Деса! Само Гореща следа признавам! 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Малко предложения и от мен: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Края на ерата #ЧернатаАнче Участвам с нея. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 На Кати всички заглавия са подходящи! "Давай, народе!" (Джена) Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Alter Ego каза: Края на ерата #ЧернатаАнче Участвам с нея. Вече участват с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Willy каза: Вече участват с нея. Не намирам друг да участват с тази песен. Само Бобито е с Дай ми още. Или вече 3 са с песен от Анче? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Още предложения: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Alter Ego каза: Не намирам друг да участват с тази песен. Само Бобито е с Дай ми още. Или вече 3 са с песен от Анче? Габати, само линка е постнал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Willy каза: Габати, само линка е постнал. Това може ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 @Willy Предлагам темата за следващия едишън да бъде зададена от победителя в сегашния едишън 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 И специално предложение за Боровинката, което гарантира първото място: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Взимам Емануелис! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.