THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 3 минути, Blueberry каза: ПЕСНИ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИ, КОИТО НЕ СА ПЕЧЕЛИЛИ ЧАЛГАВИЗИЯ! Т.е. без Галена, Фики, Гергана, Анелия, Емилия, Камелия, Андреа И аз печелих с Цветелина Янева! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 @Willy Айде пускай темата! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час , penakavalli каза: Преслава там може да участва с цялата си продукция реколта от 2019. 😁 Нея не я броя за певица, нали вече е инфлуенцърка 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Явно @Willy днес е зает и няма време за нас. Все някога ще направи темата... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 12 минути, gabbati каза: Явно @Willy днес е зает и няма време за нас. Все някога ще направи темата... Преориентирайте се временно към моята тема Топ 5! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 30 минути, gabbati каза: Явно @Willy днес е зает и няма време за нас. Все някога ще направи темата... Много яка песен! И това ще станее, някога, но не сега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Последно предложение, поне засега, и се спирам. Песни на или записвани с оркестри. Също има бая матрял, а и бонус за редовните победителки - Галена, Прилепа и Счети, нещо не се сещам да са записвали такива, тоно в момента нали 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 42 минути, gabbati каза: Явно @Willy днес е зает и няма време за нас. Все някога ще направи темата... Да, утре ще пусна полуфиналите щото всичко ми отнема повече от 3ч. а сега вече нямам сили.😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 5 минути, Lelqtian каза: Последно предложение, поне засега, и се спирам. Песни на или записвани с оркестри. Също има бая матрял, а и бонус за редовните победителки - Галена, Прилепа и Счети, нещо не се сещам да са записвали такива, тоно в момента нали Изненада, но Прилепа за всичките 15 едишъни още е без победа!🙃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 15 минути, Lelqtian каза: Последно предложение, поне засега, и се спирам. Песни на или записвани с оркестри. Също има бая матрял, а и бонус за редовните победителки - Галена, Прилепа и Счети, нещо не се сещам да са записвали такива, тоно в момента нали Галена участва с Биляна, Борис Дали и други в компилация на Кристал - този Кристал, дето работеше с Хабиби 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Имам идея за едишън с песни на изпълнители без албум или с максимум 2 издадени албума. Супер яко ще се получи с песни на Юнона, Димана, Соня Немска, Жулиета и т.н. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час, Willy каза: Изненада, но Прилепа за всичките 15 едишъни още е без победа!🙃 Верно, забравих. Аз лично очаквам да продължим така и поне следващите 15 едишъна 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Аз предлагам балади, участвали в коледните програми на "Планета" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 14 часа , GSA каза: Имам идея за едишън с песни на изпълнители без албум или с максимум 2 издадени албума. Супер яко ще се получи с песни на Юнона, Димана, Соня Немска, Жулиета и т.н. И аз си мислех за нещо подобно, по-скоро песни, които не са издавани в албум. Но няма да се сетят много хора за въпросните, а пак ще се ровим в дискографиите на Галена, Анелия и Емилия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 7 минути, Blueberry каза: И аз си мислех за нещо подобно, по-скоро песни, които не са издавани в албум. Но няма да се сетят много хора за въпросните, а пак ще се ровим в дискографиите на Галена, Анелия и Емилия Може да е просто рандъм едишън без песни на тия трите а може да прибавим още Дора и Пепа Прилепа към тях ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 @Willy Вече забравих за какво се гласува и с какво участвам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 В момента правя видеото. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 20 минути, Willy каза: В момента правя видеото. Тръпнем в очакване! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Първи полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Blueberry, @Vancho, @Beat., @devotioner, @Willy, @GSA, @Olay, @dan!el, @Mr. Greshen, @Gadinata, @-A., @Амброжка., @Achito, @Гальо и директните финалисти - @pechenko и @gabbati. краен срок за гласуване 28.05 - 19:30ч. УСПЕХ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Втори полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Lelqtian, @Donatella, @BobiTo, @xroflx9, @.close to me., @M.Power, @penakavalli, @Alter Ego, @asylum, @THE IIconic, @payner_tv, @Denis, @Сашо, @DevilWish и директните финалисти - @pechenko и @gabbati. краен срок за гласуване 28.05 - 19:30ч. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Да давам ли коментар за полуфинала, в който съм или е излишен? Поне така ми намаля шанса да получа общо нула точки, което беше сигурно, ако бях във втория. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, Blueberry каза: Да давам ли коментар за полуфинала, в който съм или е излишен? Поне така няма да поставя рекорд по най-малко точки. Тръгвай си, върви си, по ми е любим! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Айде, гласувах! И 8-те песни на които дадох са ми слабост, но естествено Дяволско желание, Крепост и Мога пак са ми особена слабост и.... ясно беше че ще са ми фаворити тук, макар, че аз вече съм участвал с "Да видя какво е" и "Крепост" и сме достигали топ 3 с тях. Интересно тук как ще е. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Мисля, че не е изненада за никой, подкрепих "Нещо горещо" 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час, Willy каза: ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! Тва ме чопли от първия едишън в който участвам, ма да ти кажа най-накрая - Така като го напишеш и подчертаеш в червено, все се опитвам да кликна и да ти пратя въпросното съобщение преди 1 час, Blueberry каза: Да давам ли коментар за полуфинала, в който съм или е излишен? Поне така ми намаля шанса да получа общо нула точки, което беше сигурно, ако бях във втория. Аре се сменим, нищо че гласоподадох 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.