Lelqtian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 час , Donatella каза: Анелия - Добрата лошата Джена - Да видя какво е Яница - Мома Яница Алисия - Твоя тотално Дора - Мен си търсил Димана - 1000 градуса любов Пепа - Пази се от приятелки Емануела - Запознай я с мен Пепа - Дяволско желание Цура - Мога пак Гло - Крепост Анелия - Дай ми още Есил Дюран - Тя Емануела - Нотариално заверен Яница - Изкушение Мария - Първа Луна И директно класиралите се Десислава - Мистерия Анелия - Единствен ти @Lelqtian не е Пепа,а ПРЕСЛАВА ПЕПА ПРИЛЕПА - Дяволско желание Какво е Преслава? Яде ли се, шмърка ли се, като памперс ли се ползва? Иначе се извинявам за правописната грешка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 минута, Lelqtian каза: Какво е Преслава? Яде ли се, шмърка ли се, като памперс ли се ползва? Иначе се извинявам за правописната грешка Повръща се. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 За втори път се записвам късно и изгарям Но не ме е яд, едишъна е доста тъп, както казах многократно и други страхотни песни не са се класирали като гледам. Стискам палци най-вече на "Първа луна", "Изкушение" и "Пази се от приятелки", макар че е ясно, че топ 2 ще са "Мога пак" и "Да видя какво е", които пак са супер. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 20 часа , THE IIconic каза: Как може? @GSA пак копае дъното! Ще ти се! Замалко на финал. Жалко, че вкусът го няма в този форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 16 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @Амброжка., @Achito, @Beat., @dan!el, @Гальо, @Willy, @Mr. Greshen, @Gadinata, @gabbati, @pechenko, @Alter Ego, @THE IIconic, @Donatella, @M.Power, @Lelqtian, @penakavalli, @BobiTo, @Denis. Краен срок за гласуване 01.06 - 15:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 "Да видя какво е" и "Мистерия" са моита фаворити този път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Анелия с цели 3 песни на финал! Класа си е 😁 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 5 минути, Gadinata каза: Анелия с цели 3 песни на финал! Класа си е 😁 Честно 😂 Не очаквах да е с трите песни на финал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 9 часа , Gadinata каза: Анелия с цели 3 песни на финал! Класа си е 😁 За разлика от оная пача Райна... Много се радвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Последен едишън от втори сезон на Чалгавизия. Ще правим кратка пауза, няма да имам време. 2 1 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 2 минути, Willy каза: Последен едишън от втори сезон на Чалгавизия. Ще правим кратка пауза, няма да имам време. Намери си помощник! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Т преди 1 час , Willy каза: Последен едишън от втори сезон на Чалгавизия. Ще правим кратка пауза, няма да имам време. Т.е. това е последния едишън (16) ? Фаворити са ми Дяволско желание, Крепост (с която и аз съм участвал), Мога пак, 1000 градуса любов и Първа луна. Успех! С "Да видя какво е" вече съм участвал и беше втора, сега ще видим как ще са нещата, но определено има песни, които тук ми харесват много повече и честно казано заслужават също. Като например Мистерия, Мен си търсил, Запознай я с мен, Тя, Дай ми още, Добрата-лошата... Това би бил и моя топ 11, който ми е доста труден. Но успех на първите 5 песни посочени от мен, любими са ми и по-добре, че реших да не гласувам, не знам коя бих поставил на първо, второ и т.н. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 @Willy Кога ще има резултати? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 От 29.05.2020 г. от 21:39, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 16 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Краен срок за гласуване 01.06 - 15:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. УСПЕХ! Не са гласували: @pechenko, @Donatella, @M.Power, @Achito, @Mr. Greshen, @Амброжка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Аз викам да канселираме едишъна и да остана само с едно некласиране на финал :* 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 От 28.05.2020 г. от 23:12, Willy каза: 1. 107т. 2. 71т. 3. 71т. 4. 62т. 5. 62т. 6. 58т. 7. 58т. 8. 51т. 15/18 гласували и не е в топ 3😔 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 От 28.05.2020 г. от 23:31, Willy каза: 1. 80т. 2. 80т. 3. 72т. 4. 72т. 5. 56т. 6. 55т. 7. 51т. 8. 51т. 15/18 гласували и е на 16-то място😔 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 сигурно деса ще спечели с мистерия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 @Mr. Greshen не е гласувал. Остава още час и ще пусна рандъм вот. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 5 минути, Willy каза: @Mr. Greshen не е гласувал. Остава още час и ще пусна рандъм вот. Офф... Тоя защо изобщо го записваш, като всеки път само него чакаме? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 3 часа , Donatella каза: сигурно деса ще спечели с мистерия Аз лично ще бъде много изненадан, но да видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Аз не помня кои са участниците, така че ще се изненадам във всеки случай! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 @Willy Мило давай вече тия резултати, капнах вече! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Време е за резултатите! Само да кажа, че разликата от 14-то до 7-мо място е само 7т. и там всички сте с над 50т. 🥰 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Последно място е @M.Power с "Първа луна" на Мария! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.