Dominatora Публикувано на Май 25 Report Share Публикувано на Май 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Въобще не ми се слушат и гледат вече глупости! И май някой е голям фен на баладата на Деси Слава - "Черен сняг"! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Виждам и песента, че е кавър. Ами пак аранжимента и всичко напомня за парчето на Деси, то са неща гледани, пяти, пяти..... sorry, не и този път. Или явно на мен ми е писнало от Роксана. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Диончето май го направи модерно да си правят нелегални кавърчета за собствена сметка, та да има какво да качват и в собствените им канали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Много ми хареса баладата, но я има само в нейния канал, всъщност той сега ли е създаден? Или я тя ще е сама, или не е с уредени права, защото в заглавието е отбелязано, че е кавър, което е странно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 И аз се зачудих, защо не е в канала на Планета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.