Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 час, Gadinata каза: Означава "ще избухвам / ще си правя кефа", в моята компания доста го ползваме като израз още доста преди да излезе песента. Не го пее Теда, за да помисля нещо друго и ще се наложи да се съглася преди 13 минути, BobiTo каза: Ако беше ft. Константин нямаше да я спираш от въртене. 😁 Ако питаш мен, дори да беше фючъринг с Клеа, Мая Нури и Ваня Великова едновременно, пак нямаше да си я пусна 2ри път. Аз даже и първия път превъртях всичко без частите на Тедка. Но Зайка да, ако беше фючъринг с Коцьо, щеше да ни облива с нея ежечасна. Тя е много ефикасно обръща палачинките все едно винаги сме били във война с Евразия по тоя параграф 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 "Хей, мами, ръсиш ли я тая тарамбука?" Просто не, пълен боклук е тая песен, не знам като цяло дали има комепонент в този "проект", който да става за нещо. След премиерата на Лорена тая песен е като л*йно на метено. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не мога да си обясня защо не са я дали тази песен само на Десита, евентуално фт. с Теди? Всъщност ми е ясно - самостоятелните проекти на Алфите не вървят като дуетните, но според мен и тази трудно ще мине 3-4 млн с голямо фармене на гледания и спам на реклами. Но от всяка друга гледна точка включването на Лидия е излишно, нито звучи добре, нито песента откъм текст е подходяща за дует. Иначе песента не е лоша, но ме дразни това, че спокойно можеха да си изпеят "не МЕ намира", това "мЪ" е много изнасилено. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 44 минути, penakavalli каза: "Хей, мами, ръсиш ли я тая тарамбука?" Просто не, пълен боклук е тая песен, не знам като цяло дали има комепонент в този "проект", който да става за нещо. След премиерата на Лорена тая песен е като л*йно на метено. Е компотента на Теда го бива, вмисъл е на-обичайното за нея ниво, просто е като залепена с ютия ваденка върху някъв парцал дето може да те е срам да излезеш до казана за боклук пред блока или до клозета в другия край на двора. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Абсолютен ужас като почти всичко издадено от въпросните. Текстът е покъртителен, музиката втръснала до болка, клипът също. Една Лорена ги слага в малкия си джоб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Лидия е заприличала всъщност на Теди Алексондрова, която има рядкото щастие да е поканена в дует и да е в клипа, без физически да е участвала. 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Напоследък най-гнусните неща в чалгата са точно проектите на тая "фирма". Дъното са, а Лидия като главна алфа е най-антипатична. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 4 часа , pacho каза: Лидия е заприличала всъщност на Теди Алексондрова, която има рядкото щастие (диарията) да е поканена в дует и да е в клипа, без физически да е участвала. Чух само Теда в началото, нататък малко гледах почти без звук, че надух яка песен от телевизора. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Другите когато пеят песен за изневяра: реват, ще умират Алфите: GPS-а ни мъ намира, ша си пръскам понаира, ще мина всички за да сме квит Богини! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Ще стане хит, но това е третото им мазно парче и само тези песни им остават за съжаление, Лидия е класа по принцип, не искам да я виждам в такива проекти. Туца се търпи, въпреки че ми е противна. Десита грам не й отива този стил. А най-скандално е видеото, сигурно левче струва. А и да незабравяме диалекта... Там вече този, който е дал идеята спокойно може да си сложи въжето от "Грозен край". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 От тия двете кой знае какво няма да стане. Една Ариа ги кърти , пък е по-бездарна. Ломското чудо е единственото свястно в тая песен. И пак чувам вокалите на Галин. Тъй де...шефа държи да се включи във всяка песньовка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 След по-малко от два дни са отстъпили първото място в трендинга. И с право. Не че Криско го е заслужил, но неговата простотия ми е по-малка простотия от на тия трите порстотията.😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Значи... след няколко много добри проекта които излязоха напоследък имах надежда че чалгата върви нагоре и след това чух gps-a не МЪ намира ... Е не, не става, тези простотии още ли се котират за бога? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Пуснах си клипа на телевизора... 4к.. Абсурд... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Втората песен на Алфа мюзик, която ме кефи, след нацистката. Теда доста вдига нивото на малките пикли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.