Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Проблема душа е, че утре ще те зарази теб и мен в магазина. Иначе е така, нека ходят. Но после ще ни го натресат и на нас, е такива дебили като Галин. Само това ще кажа и ще приключа темата. А каква е гаранцията, че пак няма да ни зарази заради някой някъде дори и да са затворени чалготеките? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 минута, Slavi каза: Той Галин вече го е прекарал вероятно, когато някоя вечер дупара му е вършила анални престъпление и подвизи и затова сега е серебез. както вече бе установено, не се изгражда траен имунитет срещу вируса, така че може да си го кара многократно, че и по-тежко от предишните пъти 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 минута, Slavi каза: А каква е гаранцията, че пак няма да ни заради някой някъде дори и да са затворени чалготеките? няма гаранция, но ако няма масови струпвания на хора, ще са по-малко и болните. Защо според теб има дървени ваканции в училищата всяка година? Сходно е като логика, ако можеш да схванеш. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 минути, asylum каза: както вече бе установено, не се изгражда траен имунитет срещу вируса, така че може да си го кара многократно, че и по-тежко от предишните пъти Нека го прекара пак. Че да спре да скача от кор на кор. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Току що, Slavi каза: Нека го прекара пак. Че да спре да скача от кор на кор. Ма ще зарази и теб 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 4 минути, Willy каза: Емануеала обаче се изложи повече и от Алфите. Тотално аздиса тая жена. Явно освен без участия е останала и без другата работа и спонсор, щом се стигна да говори и как нямала с какво да си плати кредитите. И това е оборотна певица, която е с по 15 участия до преди 4 месеца. Представи си какъв лайфстайл начин на живот води, за да не може да се оправи 4 месеца без участия. А какво да кажат хората с кредити, които я изкарат 1000 лв, я не, а сега не изкарват нищо. Трябва да се засрами мръсната вириндия 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 4 минути, Willy каза: Емануела обаче се изложи повече и от Алфите. Тотално аздиса тая жена. Явно освен без участия е останала и без другата работа и спонсор, щом се стигна да говори и как нямала с какво да си плати кредитите. Тя Емануела кога е хващала спонсор? Това е единствената певачка, която винаги се опитва да завърти богаташ и винаги се оказва льольо. Онзи, с когото се жени в Къртицата е мушмул с кинтите на мама, Динев се оказа, че няма никакви лични приходи, Мартин не знам колко е богат, но той поне беше свестен. Алисия и Мария са хитрушите, те под милионер не падат. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 минути, asylum каза: Ма ще зарази и теб Аз само на джуките му имам мерак. Интересно ми е дали биха издържали на малко deep throat. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 минута, Slavi каза: И това е оборотна певица, която е с по 15 участия до преди 4 месеца. Представи си какъв лайфстайл начин на живот води, за да не може да се оправи 4 месеца без участия. А какво да кажат хората с кредити, които я изкарат 1000 лв, я не, а сега не изкарват нищо. Трябва да се засрами мръсната вириндия Всички трябва да се засрамят, не само тя. Но и за всички е трудно. Изолацията обостри всички психични разстройства. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 минута, Blueberry каза: Тя Емануела кога е хващала спонсор? Това е единствената певачка, която винаги се опитва да завърти богаташ и винаги се оказва льольо. Онзи, с когото се жени в Къртицата е мушмул с кинтите на мама, Динев се оказа, че няма никакви лични приходи, Мартин не знам колко е богат, но той поне беше свестен. Алисия и Мария са хитрушите, те под милионер не падат. Да, Ема сама се оправя. Ариа е по-успешна от нея сред богаташите. Просто е скъп животът на фолкпевицата, и ако не си Галена или Цура, няма начин да оцелееш дълго, камо ли да инвестираш. Още едно потвърждение, че не пеят на обявяваните от Пайнер хонорар, отделно после отчитат половината и повече. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 минути, Slavi каза: Аз само на джуките му имам мерак. Интересно ми е дали биха издържали на малко deep throat. Боже, за какво си мислиш. Имах предвид, ако отворят дискотеките, голяма ще е вероятността да разнесе заразата сред теб или твои приятели, които оттам ще я метнат на теб 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 минута, asylum каза: Да, Ема сама се оправя. Ариа е по-успешна от нея сред богаташите. Просто е скъп животът на фолкпевицата, и ако не си Галена или Цура, няма начин да оцелееш дълго, камо ли да инвестираш. Още едно потвърждение, че не пеят на обявяваните от Пайнер хонорар, отделно после отчитат половината и повече. Не, че не се е опитала да забие сума и бизнесмени. Просто те си я знаят. Чук и бег 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Аз едва ли повече ще си пусна нейна песен доброволно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 http://hotnews.bg/n/tsetsa-velichkovich-zarazena-s-covid19.140023.html Цеца Величкович с Коронавирус, покрай нея гръмнал целия "хайлайф" на Сърбия. Някой бързо да прати на Галин, нали вчера хвалеше Сърбия, че им работели дискотеките. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 6 минути, Blueberry каза: Тя Емануела кога е хващала спонсор? Това е единствената певачка, която винаги се опитва да завърти богаташ и винаги се оказва льольо. Онзи, с когото се жени в Къртицата е мушмул с кинтите на мама, Динев се оказа, че няма никакви лични приходи, Мартин не знам колко е богат, но той поне беше свестен. Алисия и Мария са хитрушите, те под милионер не падат. По-скоро и без еднократен спонсор е останала. Под нивото на Марчелис е да ги върти да я издържат за дълго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 4 минути, asylum каза: Боже, за какво си мислиш. Имах предвид, ако отворят дискотеките, голяма ще е вероятността да разнесе заразата сред теб или твои приятели, които оттам ще я метнат на теб То пък сякаш и да не работят чалготеките, вероятността не е все така голяма. Каквото ни е писано. Ако ми е писано да хо лепна, няма да ми се размине. На дали Галин ще ми е виновен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 минути, Blueberry каза: http://hotnews.bg/n/tsetsa-velichkovich-zarazena-s-covid19.140023.html Цеца Величкович с Коронавирус, покрай нея гръмнал целия "хайлайф" на Сърбия. Някой бързо да прати на Галин, нали вчера хвалеше Сърбия, че им работели дискотеките. Оня ден ми излезе в групата на Елза Парини у фейса и, разбира се, първите коментари бяха, че й било платено за ПР-а, както и на другите заразени. Защо само на нас не плащат? 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 5 минути, Fast каза: Аз едва ли повече ще си пусна нейна песен доброволно. Не че стават за нещо последните. Умирам как от "Направи така" насам буквално, ама буквално всяка песен й е с по-малко гледания от предишната. Бълва яко, а година назад няма песен с над 4М, май само Джена е по-зле. Тотална деградация! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 минути, Willy каза: Не че стават за нещо последните. Умирам как от "Направи така" насам буквално, ама буквално всяка песен й е с по-малко гледания от предишната. Бълва яко, а година назад няма песен с над 4М, май само Джена е по-зле. Тотална деградация! Клетвите на Цецка се хванаха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Току що, Willy каза: Не че стават за нещо последните. Умирам как от "Направи така" насам буквално, ама буквално всяка песен й е с по-малко гледания от предишната. Бълва яко, а година назад няма песен с над 4М, май само Джена е по-зле. Тотална деградация! Заслужава си спада. Толкова е банална като тематика, визия, клипове. Евтинджос пълен и в живота и на сцената. Виж за спада на Джена и Анелия жаля, ама за тази гювендия ще дигна парти като стигне до там и милион да не може да стигне😎 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 часа , asylum каза: Е, ти го изкара държавен проблем. Това е сигурно един процент от БВП, ако не и по-малко. Не забравяй, че тия заведения се издържат от продажба на дрога и курви, единствено заради това могат да си позволят да плащат високи хонорари. Персоналът може спокойно да потърси работа в сладкарници, пекарни, супермаркети и т.н. Галин да стане касиер в супермаркет, Лидия и Десита сервитьорки в някоя сладкарница. 🤣 - Чакай ма, ти не си ли Лидия певицата? - Бее, не. ::повече не се връща на тази маса:: 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Галин да стане касиер в супермаркет, Лидия и Десита сервитьорки в някоя сладкарница. 🤣 - Чакай ма, ти не си ли Лидия певицата? - Бее, не. ::повече не се връща на тази маса:: Напълно в духа на хита "Яж си чипса и си трай" Сервитьорката Орнела... Ето, Орнела певицата станала чистачка в банка. Сигурно изкарва повече от треторазрядна певица. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 48 минути, Slavi каза: Ужас. Как може да опропастите фолк скандалите със социални дискусии. Не стига, че чалготеките затворени заради короната, че и фолк скандалите патят🤣 По темата. Аз съм за продължаването на нормалния живот. Ако случайно жертвоте скочат като ръст, нека пак да се вземат мерки. Но със сигуеност има много гнилости около уж официалните статистики за короната. И със сигурност нашия щаб са пълни неадекватници. Дечурлига, какво очакваш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ох, не мога... ЗорлЯН ще ме накарат да спра да я слушам тая музика. 3 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 минута, Blueberry каза: Ох, не мога... ЗорлЯН ще ме накарат да спра да я слушам тая музика. Банда инфантили. А тъжното, е че дори децата не ги харесват 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари