Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 4 минути, GSA каза: А кой ви гарантира, че марковите парцали, с които се снимат Галя и Цура всъщност ги купуват, а не ги наемат само за клип/сесия и после си ги връщат? Високите стандарти са много измамно нещо и не се заблуждавайте, че всичко що хвърчи се яде. Нали малките пикли и журналята трябва да ги пишат и титуловат колко са оборотни, заможни и пр., за да поддържат едно фалшиво и изкуствено реноме? А и за какво да се ръсят колосални суми за парцали, които повече няма да облекат нито за клип, сесия, концерт или интервю? За да си чешат егото и да покажат, че могат да си позволят. И ако Галена може да си чеше егото с успехите си в бранша, то Цура освен да напомни за себе си, изтипосана в някой марков парцал, не и остава друго. Факт е, че те и в тях си, и по почивки, и по клипове и сесии и в ежедневието си са от горе до долу в табели. Има и стилисти, които ги пеидружават по пътуванията им до Италия и Феанция за шопинг. Съмнявам се да ги вземат под наем, с изключение на такива, които имат за цел да ги изпилзват за рекламни лица за бг, както Филип Плейн с Лозанова и май Галена беше. Но повечето им снимки в инста си личи, че са за свое удовлетворение, а не с цел реклама. Когато е с цел реклама в постовете се описват магазини, сайтове, цени дори. Както инфлуенсърката Преси е подробна за нещата, които рекламира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 10 минути, pechenko каза: https://vm.tiktok.com/J1eRpvC/ Слава богу има много свирки за правене Обаче много добре имитира Кати 😂 https://vm.tiktok.com/J1PqFfQ/ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 18 минути, pechenko каза: https://vm.tiktok.com/J1eRpvC/ Слава богу има много свирки за правене Old but gold. Андреа също имаше изцепки тука в Струмица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час, Slavi каза: Лудницата наскоро каза нещо много вярно. Певиците далеч не са толкова богати, колкото ги изкарват, освен ако нямат нещо странично за доходи. И те живеят на такъв висок стандарт, че от 10-15 участия, от които не е ясно нито точно на колко ги договарят, нито колко им взима Пайнера, е невъзможно да ги покрият. Една Емануела е сред най оборотните певици от 4 години вече като брой участия хонорар. Извън участията имаше 2 участия в Брадъра. Към днешна дата се оплаква, че не може да си покрие кредита, а нито влага толкова пари, колкото Галя в продукцията си, нито разполага със скъпите парцалки на Галя или Цура. Всеки, който разбира от табели и брандове, може да ти каже, че ако събере като пари всички парцали, чанти и обуща на Галена от инстаграма и за последната година излизат 2 или 3 пъти по голяма цифра от това, което е искарала отново за последната година. Тук дори не смятаме гримьори, фризьори, спа посещения, сметки пи ресторанти и други глезотийки. Та ако дръпнем една черта на Галена не биха и останали и жълти стотинки за продукция, а особено за висококачествена каквато е нейната. Лошо, няма. Имала е късмет в живота, използва го разумно. Далеч парите на вафлата не са основната причина за успеха на Галош, но все пак е огромен фактор. И да се отрича е абсурдно. Факт е, че тези, които си позволяват най луксозния живот и редовна продукция дори при липса на участия се броят на едната ми ръка и до всичките има стабилно финансов мъж. Естествено при успеха на Галена играят роля и много други неща - идеи, амбиция, любов в това, което прави, раздава се по участия, колкото и да го намирам за евтино като поведение. И последно - не забравяй, че и Деса докато бе с Боровеца издаде най добрите си неща, албуми, концерти, клипове, промоции. В момента, в койтонсе разделиха продукцията и видно се снижи като качество и като редовност. И съответно доста изпадна от топа и позицията, която потдържаше преди това. Така, че не ми казвай, пе няма значение, когато имаш мъж като Галин до себе си. Той освен заможен е и подкрепящ любимата си. И аз се съгласих, че Галин й е някакъв гръб, с който може би се чувства по-уверена. Но считам, че конкретно за продукцията и медийния имидж би могла да се справя със собствени средства. Истина е, че не са чак толкова богати чалгарките, но тук говорим за певица, която 10+ години е сред най-канените по клубовете с един от най-високите хонорари. Има си и успешен моден бранд, от който навярно също изкарва някой лев. Ако в края на 00те и началото на 10те навярно е разчитала основно на Галин, според мен към днешна дата е доста по-независима. А и не става въпрос само за пари. Трябва и усет и амбиция в правилната насока. Сравни нейната дългогодишна продукция с онази на Мария като беше с Гущеров, примерно. От земята до небето. И други певачки с богати мъже е имало, но никоя не е достигнала нейното ниво като концепция за кариерата, дори Янева. Депресираш ме като ми напомняш за периода на Дес с Галин. Кариера на макс, но отново не само заради парите, а и заради усета и вътрешната нагласа да е себе си. Но все пак и Деси също е много удачен пример по тезата, че има ли желание, има и начин, дори и без богаташ. Върна се в Пайнер фалирала, без спонсор, най-много с някоя и друга нова хиледарка от Гласът, но първата година беше доволно активна. Дори и да водим клипът на Очите платен само от Галена (както не мисля, че е), Дес също така предложи Топ проект като Не го прави и още два на средно ниво. А после за 2016 се раздаде съвсем. В онова време просто имаше хъс, какъвто Галена просто има винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 30 минути, Vancho каза: Обаче много добре имитира Кати 😂 https://vm.tiktok.com/J1PqFfQ/ Защо се напъва така? Да не е хванала запек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 6 минути, Willy каза: Old but gold. Андреа също имаше изцепки тука в Струмица. 1:20 2:34 2:58-3:27 5:10 на какво? А? 7:18 8:25 две хИИди и десета 11:47 13:45 18:00 Умирам! Знаех си че е смешно, но бях забравил че е чак толкова iconic! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ма нали са звъздИ бя, да правят концерНи на някой стадион. Дори само 40% капацитет да направят ще е повече от дискотека. А и стадионите са разрешени щот са на открито. Айде Галина с трете й марионетки и Емануела почват. Наемат 10 стадиона и е едно турне. Ети ги партментите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 @SG, припомни си това паметно интервю, в което отново показва колко е сърцата и скромна. Как викала на Гло, че и тя искала да има и хит, а и давали супер безумни песни😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Фики за победата в капките - 5:20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 ??????! Какъв дует бе, тая не е нормална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 19 минути, WindWalkerMonk каза: Ма нали са звъздИ бя, да правят концерНи на някой стадион. Дори само 40% капацитет да направят ще е повече от дискотека. А и стадионите са разрешени щот са на открито. Айде Галина с трете й марионетки и Емануела почват. Наемат 10 стадиона и е едно турне. Ети ги партментите. Ми да, сами като не могат да напълнят стадион, да се хванат по 4-5 както едно време ходеха Петра, Камелия, Гюра, Екстра ти Нина и Силвия, па то си е кат дискотека на открито, а и деца ще могат да отидат. Долу ще има скара-бира. Да се хващат Галя, Преса, Ема, Счети и Теда и да тръгват. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Току що, Willy каза: ??????! Какъв дует бе, тая не е нормална! Предполагам, че ще е само фийчър. Оцко я е помолил да помогне, докато са правили песента с Меди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 5 минути, pechenko каза: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, penakavalli каза: Предполагам, че ще е само фийчър. Оцко я е помолил да помогне, докато са правили песента с Меди. Да, и затова е в и в клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 12 минути, Mr. Greshen каза: Да, и затова е в и в клипа. Това в тийзъра не е Галена според мен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Май дуета ще се окаже с Матео, а не с Меди. Няма лошо да подаде ръка на млад талант, ама уж отказва на Галин и Лидия, а в същото време за 3 пъти се включва в треторазрядка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 4 минути, Slavi каза: Май дуета ще се окаже с Матео, а не с Меди. Няма лошо да подаде ръка на млад талант, ама уж отказва на Галин и Лидия, а в същото време за 3 пъти се включва в треторазрядка... Вероятно има полза от това - вклюва се в на Джулия песента и Пашев и взима по-малко за Просто Шоу, включва се в на Кристиана песента и Оцко и взима по-малко за Паника. Затова сега предполагам, че се е включила в тази песен, за да може Оцко да и иска по-малко за дуета с Меди, ако тя въобще ще плаща нещо. 😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Ма нали са звъздИ бя, да правят концерНи на някой стадион. Дори само 40% капацитет да направят ще е повече от дискотека. А и стадионите са разрешени щот са на открито. Айде Галина с трете й марионетки и Емануела почват. Наемат 10 стадиона и е едно турне. Ети ги партментите. Същата идея ми дойде още като позволиха концертите на стадиони. За жалост не виждам някой да се реши на такава инвестиция, по-лесно е през вечер просто да палят колата до дискотеките... докато дискотеките ги искат. После- оплакване. преди 1 час, Slavi каза: @SG, припомни си това паметно интервю, в което отново показва колко е сърцата и скромна. Как викала на Гло, че и тя искала да има и хит, а и давали супер безумни песни😂 Друг човек си беше Дес, много радва. Бях видял лъч от тази светлина в интервюто й в Автограф наскоро, но след като в последствие и тя ни припомни, че са й ценни само дискотеките изтрезнях. И все пак, ако искаме да има и позитивна нотка- била казала, че не е снимала клип на Имаш ме, защото имала друга песен, за която знаела, че е сигурен хит (явно пак като за клубовете, де, тя друго не знае). Пък кога ще се накани да я издаде можем само да гадаем с Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 На мен ми е интересно, какво стана с дуета на Анелия и Десислава? Нали от 2017 се говори за него. Ако въобще има такъв, едва ли е силна песен, щом не я пуснаха до сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 21 минути, Slavi каза: Май дуета ще се окаже с Матео, а не с Меди. Няма лошо да подаде ръка на млад талант, ама уж отказва на Галин и Лидия, а в същото време за 3 пъти се включва в треторазрядка... Има повече от дует с твоя “любимец” Меди. Тепърва ще ви затваря муцките. 3 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 8 минути, Willy каза: На мен ми е интересно, какво стана с дуета на Анелия и Десислава? Нали от 2017 се говори за него. Ако въобще има такъв, едва ли е силна песен, щом не я пуснаха до сега. То Десислава и сниман дует с Борис Дали уж имаше, но нищо не излезе 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Десислава дуета с Бой Джордж не издаде, вие искате с чалгарите. С Анелия по-добре да не го издава. Страх ме е да си представя махала-левъла, който са способни да достигнат двете заедно 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Юни 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 14 преди 5 часа , Stela каза: Аз още преди време казах, че Паола ми прилича на маймунче, но моралистите тук ме обвиниха в най-долни низости, защото съм обиждала малко дете. На черното бяло не може ивда се каже... А Паола не е бяла. Освен това от сега налита на бой, взела е агресивните черти на баща си. 😂 За кривогледа не мога да преценя, но едното й око ми се вижда по-голямо от другото. И има торбички. Не ме кефи нито майката, нито детето. Да беше си намерила красив мъж. Че аз преди няколко дена бях със супер якия мъж, не като нейния на Преслава. Никакъв вкус за мъже. 10 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Не ме кефи нито майката, нито детето. Да беше си намерила красив мъж. Че аз преди няколко дена бях със супер якия мъж, не като нейния на Преслава. Никакъв вкус за мъже. Е то от Павел е по-красив не всеки втори, дето му викат, а буквално всеки срещнат. Не знам какво му е харесала Прес, явно е надарен, но за да се стигне до там пак трябва... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари