Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Изобщо не е лош прочита на Йоана на 100 живота в интерес на истината. Доста различен от оригинала, вложила е от себе си. Няма смисъл да се сравнява с оригинала, защото при Галена е запис, а тук лайв. Освен това малката вкара страшни импровизации. Втора песен на Галена за този сезон на Гласът, което може само да я ласкае. Да видим дали избора на Йоана ще я прати на финал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 24 минути, Slavi каза: Дори да не е 800 лв, хонорара му е 3 пъти по малък от топ изпълнителите на Пайнер. А това, че Ангелчето верпятно е добър мендажер и пласира изпълнители дори на треторазрясни позиции добре също е факт. На дали клубовете са звъняли на Сашка с молба Меди да им гостува. По скоро тя им го е пласирала на ниска цена с уговорката да пее всеки месец там на промо цена. Такъв е бизнеса. Ако хонорарът му е 1000-1500, взима толкова, колкото пайнерка на хонорар от 3000 Сто пъти по-изгодно е. Освен това, всички певци си търсят участията, малцита са търсението и резервирани за година напред, както Галя, Емануела, Преса, Анелия, Кама и Ася примерно. Всички други сами звънят или карат някого да звъни. Срамно няма. Ти не би ли го правил, ако си търсиш ангажименти? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Камелия се разрева! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 3 минути, asylum каза: Ако хонорарът му е 1000-1500, взима толкова, колкото пайнерка на хонорар от 3000 Сто пъти по-изгодно е. Освен това, всички певци си търсят участията, малцита са търсението и резервирани за година напред, както Галя, Емануела, Преса, Анелия, Кама и Ася примерно. Всички други сами звънят или карат някого да звъни. Срамно няма. Ти не би ли го правил, ако си търсиш ангажименти? Така е. И за клубовете е по добре да платят 1500,вместо 3000 и нагоре. Няма срамно. Мисълта ми беше, че не е някаква звездна сензация, за която клубовете да се бият. Не е ставало на въпрос дали е срамно или не теб да те предлагат. А сега като се коментира-йе есрамно ест. По добре пълна програма, првдлагайки се, от колкото празна, чакайки да те поканят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Керана трябва да спечели! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 5 минути, stereoto_ каза: Керана трябва да спечели! Доста силно и беше първото изпълнение! Учудвам се, че Пламен на Лечев не продължи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 9 минути, Slavi каза: Така е. И за клубовете е по добре да платят 1500,вместо 3000 и нагоре. Няма срамно. Мисълта ми беше, че не е някаква звездна сензация, за която клубовете да се бият. Не е ставало на въпрос дали е срамно или не теб да те предлагат. А сега като се коментира-йе есрамно ест. По добре пълна програма, првдлагайки се, от колкото празна, чакайки да те поканят. Направо си е сензация - хем "по-евтин" от "лъскавите" каки, хем пълни клубовете и създава интерес. Идеално им е паднало! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 14 минути, stereoto_ каза: Керана трябва да спечели! Ако Керана отпаднеше бях за Георги. Михаела и Графа не мога да ги трая. Слава на Бог, пе циганката не спечели! Доволен съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 минути, THE IIconic каза: Ако Керана отпаднеше Що за изказ? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Не ти ли мяза на Хоршад или някоя от другите наши? @Kriminal 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Направо съм отвратена от вас! Дотам ли стигнахте - да обиждате Паола? Потресена съм от деградацията, не само във попфолка, но и сред феновете и във форума............ Едно време във форума на телевизия "Планета" си общувахме спокойно, възпитано, вежливо, обсъждахме главното творчеството на любимците си - текстове, музика, аранжименти, албумите -самостоятелни и сборните, обложките, концертите, тук - там визиите им, главно от видеоклиповете, тв версии и турнетата, тогава наричахме изпълнителите по имена, подигравки нямаше.............. Да, и времената бяха други, много по - добри................ Не казвам, че не трябва да се критикуват изпълнителите.............Но не и да се стига до циганско ниво..............Сякаш не ми стига просташкото поведение на феновете на Емилия тогава, спрямо Анелия, а и сега - всеки срещу всеки.............. Паола не е кривогледа. Ако искате да знаете какво значи кривоглед човек, кажете, и ще ви дам моя снимка, защото аз самата съм такава. Но не нарочно, а защото ми е трудно от бебе да гледам с двете очи едновременно, не знам как се нарича, но от малка не мога да контролирам и да гледам с две очи. Виждам и със двете, но гледам и чета със дясното. Паола е копие на Преслава като малка. Нищо смешно или грозно не виждам в нея. Това, че я водят на село и вижда животни е похвално - още от моето детство маса софийски, че и градски деца не знаят откъде идват млякото, месото и яйцата, като ги попиташ, казват - "От фабриката"! За крави, овце, и кокошки не са и чували, нито виждали на живо. Аз самата съм израснала на село и не виждам нищо лошо в това. Не всичко е София и фалшив блясък. Поне Паола ще има някакви знания, за разлика от Ивон. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 31 минути, Fast каза: Олеее... Уплаших се! Егати и урода! Хората няма кво да ядат тя си снима бургера. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 3 минути, Kitty каза: Направо съм отвратена от вас! Дотам ли стигнахте - да обиждате Паола? Потресена съм от деградацията, не само във попфолка, но и сред феновете и във форума............ Едно време във форума на телевизия "Планета" си общувахме спокойно, възпитано, вежливо, обсъждахме главното творчеството на любимците си - текстове, музика, аранжименти, албумите -самостоятелни и сборните, обложките, концертите, тук - там визиите им, главно от видеоклиповете, тв версии и турнетата, тогава наричахме изпълнителите по имена, подигравки нямаше.............. Да, и времената бяха други, много по - добри................ Не казвам, че не трябва да се критикуват изпълнителите.............Но не и да се стига до циганско ниво..............Сякаш не ми стига просташкото поведение на феновете на Емилия тогава, спрямо Анелия, а и сега - всеки срещу всеки.............. Паола не е кривогледа. Ако искате да знаете какво значи кривоглед човек, кажете, и ще ви дам моя снимка, защото аз самата съм такава. Но не нарочно, а защото ми е трудно от бебе да гледам с двете очи едновременно, не знам как се нарича, но от малка не мога да контролирам и да гледам с две очи. Виждам и със двете, но гледам и чета със дясното. Паола е копие на Преслава като малка. Нищо смешно или грозно не виждам в нея. Това, че я водят на село и вижда животни е похвално - още от моето детство маса софийски, че и градски деца не знаят откъде идват млякото, месото и яйцата, като ги попиташ, казват - "От фабриката"! За крави, овце, и кокошки не са и чували, нито виждали на живо. Аз самата съм израснала на село и не виждам нищо лошо в това. Не всичко е София и фалшив блясък. Поне Паола ще има някакви знания, за разлика от Ивон. Коя е Паола? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Моля??? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 39 минути, Fast каза: Пак ли ядеш? ...... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Преслава не беше ли с подобна визия на концерта 2018? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 9 минути, THE IIconic каза: Коя е Паола? Дъщерята на Преслава "уродчето". Дано само да не стане като мама, като порасне, да не си съсипе визията. Петя си беше хубава, въобще не беше дебела. А за Мария Игнатова и нейното "Прасислава" само мога да кажа, че това може да го имидли само някой много, ама много злобен и болен мозък. Петя поне беше постигнала нещо, за разлика от нея, която само си търси мъже. Дори не може да пее. Пробвала е, даже видях кадър от един видеоклип................"Перфектната" семейна госпожа се оказа че е била златотърсачка................. Петя поне си изкарва сама парите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Willy каза: Преслава не беше ли с подобна визия на концерта 2018? Беше! Имаше и същата физиономоя на умрял травестит във видеото на "Пиян" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 минути, Kitty каза: Дъщерята на Преслава "уродчето". Дано само да не стане като мама, като порасне, да не си съсипе визията. Петя си беше хубава, въобще не беше дебела. А за Мария Игнатова и нейното "Прасислава" само мога да кажа, че това може да го имидли само някой много, ама много злобен и болен мозък. Петя поне беше постигнала нещо, за разлика от нея, която само си търси мъже. Дори не може да пее. Пробвала е, даже видях кадър от един видеоклип................"Перфектната" семейна госпожа се оказа че е била златотърсачка................. Петя поне си изкарва сама парите. Ааа Хоч Пенка? И какво намесваш Мария Игнатова? Я ни разкажи нещо за Ивон. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Да наричаш певица, която наистина може да пее, Прасислава, и то от чиста злоба, да се правиш на жертва и светица, когато интернет помни миналото ти.............. Прасислава, ама с с божествен глас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 4 песни за 5 месеца. Това дуета с Рико ли е обаче? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Willy каза: Само не разбрах, това ли е песента със Саша Рико? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 минути, THE IIconic каза: Само не разбрах, това ли е песента със Саша Рико? Има ли значение? Пореден провал за нея като цялото и творчество! 😂 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 11 минути, Willy каза: 4 песни за 5 месеца. Това дуета с Рико ли е обаче? Охо, заела е мястото на Джоанна в стаите на хотел Рич? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари