THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 С Матео, Сашка Ангелчето и още две мацки бяхме на участие на Галена във Vision, слънчев бряг през 2016! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 7 минути, Willy каза: @Kitty, харесва ли ти Матео? Визия от клипа? Ама и ти намери кой да питаш, най-изявената форумна хомофобка и расистка. И то точно след като го набеди как е от левия бряг. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 минути, Willy каза: Утре си е ден за новата на принцес Марчелис. И без това не е пускала от една седмица. На Преслава ще си е в нейния канал. Не пречи и двете да пуснат в един ден. Мария и без друго не гони гледания, а бройка песни. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Lelqtian каза: Ама и ти намери кой да питаш, най-изявената форумна хомофобка и расистка. И то точно след като го набеди как е от левия бряг. Мхм, после иска да я съжаляват и отношението към нея да е като спрямо другите в графата "нормални". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Този се е вживял за новата Винета 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 минути, Fast каза: На Преслава ще си е в нейния канал. Не пречи и двете да пуснат в един ден. Мария и без друго не гони гледания. Така е, Миме(мамо му) отдавна не гони хитове, а си снима за собствен кеф! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Willy каза: Мхм, после иска да я съжаляват и отношението към нея да е като спрямо другите в графата "нормални". Дам, и чак се жалва как не ревяла за съжаление. Цирк пълен е нашто коте. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Помните ли тази реклама от 2005 година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Току що, Kitty каза: Помните ли тази реклама от 2005 година? А трябва ли? 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Току що, Kitty каза: Помните ли тази реклама от 2005 година? Моля се на иконите да влезеш в някое актуално десетилетие! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Lelqtian каза: Дам, и чак се жалва как не ревяла за съжаление. Цирк пълен е нашто коте. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час, THE IIconic каза: Олеее... Уплаших се! Егати и урода! Хората няма кво да ядат тя си снима бургера. Да не се храни ли като хората няма какво да ядат? Тука вече е много дразнещо с тоя хейт по Преслава. Не знам какво ви е направила, но понякога сте нелепи... пп. Не съм фен нито на Преслава, нито на Галена, казвам го като страничен наблюдател. 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Юни 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Kitty каза: Помните ли тази реклама от 2005 година? Ти пък какво си си се вкопчила в миналото? Живей в настоящето и прави секс, а не да си монахиня. Не знаеш какво изпускаш. 1 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 @Kitty Зайка каза да наблегнеш на секса! За едно е права! Не знаеш калво изпускаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 6 минути, Jouey каза: Да не се храни ли като хората няма какво да ядат? Тука вече е много дразнещо с тоя хейт по Преслава. Не знам какво ви е направила, но понякога сте нелепи... пп. Не съм фен нито на Преслава, нито на Галена, казвам го като страничен наблюдател. Никой не е казал да не се храни. Пък и аз лично одобрявам с две ръце рекламата на манжди и памперси от нейна страна, колкото повече и върви тоя бизнес с инфлуенцърстването, толкова по-малко ще ни занимава с пеене. А най-добре хич. преди 5 минути, zai4eto82 каза: Ти пък какво си си се вкопчила в миналото? Живей в настоящето и прави секс, а не да си монахиня. Не знаеш какво изпускаш. Къф секс? Тя шсе пореже най-вероятно. Аз предлагам да и купим вибратор на първо време, щото се съмнявам да се справи успешно с тази мисия, няма смисъл да губим времето на някой да се хаби с нея. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Настоящето, в което певиците са си съсипали визиите, гласовете, приличат на клонинги и пеят простотии ли? Помните ли DJ JERRY? Той направи страхотни, направо убийствени дуети с певиците на "Пайнер". "Обичай ме така" и "Искаш да ме имаш", "Не ми говори за любов" с Петя (още ме е яд, че не го клипираха), "Мило мое" с Валя, "Чуждите мъже" с 88.................. Днешните дуети грам не струват! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 6 минути, Jouey каза: Да не се храни ли като хората няма какво да ядат? Тука вече е много дразнещо с тоя хейт по Преслава. Не знам какво ви е направила, но понякога сте нелепи... пп. Не съм фен нито на Преслава, нито на Галена, казвам го като страничен наблюдател. Да съм те питал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Kitty каза: Настоящето, в което певиците са си съсипали визиите, гласовете, приличат на клонинги и пеят простотии ли? Помните ли DJ JERRY? Той направи страхотни, направо убийствени дуети с певиците на "Пайнер". "Обичай ме така" и "Искаш да ме имаш", "Не ми говори за любов" с Петя (още ме е яд, че не го клипираха, "Мило мое" с Валя, "Чуждите мъже" с 88.................. Днешните дуети грам не струват! Това е защото всички тръпнем в очакване на дуета на Клеа! Както е редно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Юни 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 14 преди 4 минути, Kitty каза: Настоящето, в което певиците са си съсипали визиите, гласовете, приличат на клонинги и пеят простотии ли? Помните ли DJ JERRY? Той направи страхотни, направо убийствени дуети с певиците на "Пайнер". "Обичай ме така" и "Искаш да ме имаш", "Не ми говори за любов" с Петя (още ме е яд, че не го клипираха), "Мило мое" с Валя, "Чуждите мъже" с 88.................. Днешните дуети грам не струват! Офффффффффффффф, много си задръстена. Живей за момента. Това вече мина отдавна. Ти си спряла във времето. 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Офффффффффффффф, много си задръстена. Живей за момента. Това вече мина отдавна. Ти си спряла във времето. Коте слушай, като ти се говори, и изпълнявай! Кат отворят дискотеките от утре, или квото там имате в твое село, ходи да си гърмиш тарамбуката под звука на някви яки дуети от тази година! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Lelqtian каза: Коте слушай, като ти се говори, и изпълнявай! Кат отворят дискотеките от утре, или квото там имате в твое село, ходи да си гърмиш тарамбуката под звука на някви яки дуети от тази година! То ние нямаме вече дискотеки. Тази Планета Пайнер на плажа дето е ама ще видим. Ако дойде Коце, ще го мислим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юни 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 14 преди 17 минути, zai4eto82 каза: Ти пък какво си си се вкопчила в миналото? Живей в настоящето и прави секс, а не да си монахиня. Не знаеш какво изпускаш. Ти пък си другата крайност. Търкулнала си се с бясна скорост по наклона на плътските страсти. 1 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Току що, zai4eto82 каза: То ние нямаме вече дискотеки. Тази Планета Пайнер на плажа дето е ама ще видим. Ако дойде Коце, ще го мислим. Тебе те знаем За другото коте беше, май забравих да я тагна. @Kitty чети там, другаде безплатни съвети като тука няма да намериш! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Първо - аз вече не чувам. Още като ви помолих учтиво преди седмица да ми кажете как пя Петя "Лъжа е" в БТВ, вие не ми обърнахте некакво внимание. Второ - просташки песни с просташки дуети НЕ ХАРЕСВАМ. Вие си точете лигите по простотията. Боже, Камелия кога е била с тази прическа, тук прилича на овца! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 13 минути, Stela каза: Ооо, моля, престани да насаждаш морал. По същата логика и аз не съм ти го търсила, нито съм искала да правиш анализ на поведението ми. Не е нужно да ми е искал някой мнението за да го изкажа. Аз не съм публична личност за разлика от Преслава. Щом тя си навира изцепките в очите ни, ще отнася и критика. Свикни вече с тази мисъл. Налагам морал? Ти си сред най-вокалните критици на поведението на Преслава, а същевременно се държиш десеторно по-отвратително от човекът, за когото я представяш. Осъзнай се малко. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари