Kitty Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Slavi каза: Той беше скандален. В Гласът на България май участваше. Големи скандали завихри с Пайнер Така ли, пропуснала съм. Какъв скандал? Аз музикалните реалитита не ги гледам изобщо, откакто "Стар академи" вместо истинско музикално реалити, се превърна в подобие на "Биг Брадър". Както и че журитата се подиграват на хората, които не могат да пеят или пък не знаят английски език. Много грозна беше подигравката на Есил дюран с "Кен лий". Тия музикални реалитита са всъщност простотия. А какво стана със момичетата от 88? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Добро утро! Това клипче дори не е от участие! https://streamable.com/yil189 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 часа , Kitty каза: Така ли, пропуснала съм. Какъв скандал? Аз музикалните реалитита не ги гледам изобщо, откакто "Стар академи" вместо истинско музикално реалити, се превърна в подобие на "Биг Брадър". Както и че журитата се подиграват на хората, които не могат да пеят или пък не знаят английски език. Много грозна беше подигравката на Есил дюран с "Кен лий". Какво ти е виновна Есил Дюран, че някаква селянка не може да си прецени възможностите? Такива в БГ с лопата да ги ринеш. Какъв идол можеше да бъде тая? Дошла от Испания да участва у нас и дори не си направила труда тесктът да научи, а иначе говори испански.... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Ремиксът на "Кен Лий" беше брутален, даже според мен Есил трябваше да го изпее на турнето. Дори самата Марая беше видяла изпълнението на Валя Хасан Но няма полза от такава известност, щом не можеш да изкарваш пари от нея - само дето си направил сеир и си станал за смях. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Добро утро! Има ли добронамерени хора ? Скандалната ''Не те забравям'' само от тези четири клипчета има 7,3 милиона. Петя Колева без да си мърда пръста постига неща дето топ имена с най-скъпите автори не успяват. ''Не идвай'' пък е с около 5,5. 😮 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 58 минути, Gerganafen каза: Ремиксът на "Кен Лий" беше брутален, даже според мен Есил трябваше да го изпее на турнето. Дори самата Марая беше видяла изпълнението на Валя Хасан Но няма полза от такава известност, щом не можеш да изкарваш пари от нея - само дето си направил сеир и си станал за смях. Има около 10 милиона в тубата. Култово. 😂 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 8 часа , penakavalli каза: Някой се е молил доста активно и успешно на иконите. А сега трябва и да им благодари. 😃 Щях да ги спомена иконите. Трябва да им се отблагодарим някак. преди 8 часа , Kitty каза: Абе, как може да се връзвате на тези писания, това за Полина едва ли е истина. А ти как ги прочете? преди 8 часа , Kitty каза: Песента и видеоклипът са от 2003 година. После напусна незнайно защо. Жулиета имаше няколко песни и видеоклипове и после напусна, незнайно защо. Май много е очаквала. А помните ли Мариян? Срам, не срам, харесвах две негови песни, тази и "Шоколадка". Кито, толкова си ми интересна, че си забравих турското кафе и изкипя на котлона. Не е нужно да споделяш, че се радваш, защото кафето е турско, а не комунистко. преди 7 часа , Willy каза: Много ми се иска Полина да беше успяла с пари и да видим и секирата с силикон и ботокс. Щеше да е култово. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Кити, коя от новите кралици на поп-фолка е твоя фаворит? ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 43 минути, SG каза: Кити, коя от новите кралици на поп-фолка е твоя фаворит? ❤️ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Прес е напомнила за това бижу от дебитния си албум. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 21 минути, Fast каза: Прес е напомнила за това бижу от дебитния си албум. Гледах и сторито. Помислих, че пее песен ма Кичка Бодурова! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 35 минути, Fast каза: Не знам дали поради липсата на други нови лица, но Ванчето убедително се превръща в звезда. Само на мен ли всички реагиращи ми приличат на имбецилите, които са? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 😄 как мислите... Преслава дали ще пусне песента днес? Не го е обявила и мен лично малко ме съмнява! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 час, asylum каза: Тя не е нова кралица, защото властва от време оно. преди 11 минути, gioksy каза: 😄 как мислите... Преслава дали ще пусне песента днес? Не го е обявила и мен лично малко ме съмнява! Това би било най-големия бъзик с феновете. От столетия я изтъкват като най-голямата и най-обичаната, а тя да им пусне песен буквално в първия ден, в който има дискотеки. Защото без дискотеки най-големите и най-обичаните няма как да съществуват, нали. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1,5 милиона за бъдещата лидерка Много яко изпяване! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 37 минути, SG каза: Тя не е нова кралица, защото властва от време оно. Това би било най-големия бъзик с феновете. От столетия я изтъкват като най-голямата и най-обичаната, а тя да им пусне песен буквално в първия ден, в който има дискотеки. Защото без дискотеки най-големите и най-обичаните няма как да съществуват, нали. Що толкова хейтиш петлето бе? Тва е бизнес и е комерсиална чалгия. Разбира се, че ще я пусне като има смисъл. Хахахаха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, NazzkO каза: Що толкова хейтиш петлето бе? Тва е бизнес и е комерсиална чалгия. Разбира се, че ще я пусне като има смисъл. Хахахаха Абе можеше да пусне някоя балада по време на карантината, но както и да е. Тази година на Преслава ще и е трудно, да не кажа невъзможно да настигне Галоша. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 20 минути, NazzkO каза: Що толкова хейтиш петлето бе? Тва е бизнес и е комерсиална чалгия. Разбира се, че ще я пусне като има смисъл. Хахахаха Има разлика между хейт и критика, за каквато при Преслава има доста хляб. Комерсиална чалгия, но навремето мачкаше и с различни песни. На такива като нея се възлагат надеждите, че ще върнат жанра към този му вид. А тя чака дискотеките, също като нашата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 29 минути, Slavi каза: 1,5 милиона за бъдещата лидерка Много яко изпяване! Тази повече се доближава до "бъдеща лидерка". С три песни е в тренда. 2 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 минути, Vancho каза: Тази повече се доближава до "бъдеща лидерка". С три песни е в тренда. Аман от циганейшъни! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Ситуацията снощи в Илюжън: Пълно с хора, толкова са залипсвали дискотеките на хората, че и на 14-ти беше много пълно (а повечето знаят, че отварят от днес). С най-голям прием от новите песни без изненада си беше 100 живота, пуснаха я три пъти и на първите две пускания хората полудяха и я пяха здраво. В Бургас както пратих клипче е смазала с жесток прием. Днес е първото участие на Галена и ще видим и там как ще бъде положението. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 16 часа , asylum каза: Не ти ли мяза на Хоршад или някоя от другите наши? @Kriminal Наистина много мяза на Фарзонай тук. Само ѝ липсва станската публика над 50 години и няма да има разлика! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 26 минути, Vancho каза: Тази повече се доближава до "бъдеща лидерка". С три песни е в тренда. В страницата на Гласът писах, че или Георги или Керана трябваше да спечелят и слава на Бога, че миризливата циганка не е спечелила и познай. Цялата циганска маала на Кюстендил се изредиха да ме псуват и кълнат! 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Само такива фенове да има! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари