Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Slavi каза:

Той беше скандален. В Гласът на България май участваше. Големи скандали завихри с Пайнер 

Така ли, пропуснала съм. Какъв скандал?

Аз музикалните реалитита не ги гледам изобщо, откакто "Стар академи" вместо истинско музикално реалити, се превърна в подобие на "Биг Брадър". Както и че журитата се подиграват на хората, които не могат да пеят или пък не знаят английски език. Много грозна беше подигравката на Есил дюран с "Кен лий".

Тия музикални реалитита са всъщност простотия.

А какво стана със момичетата от 88?

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 5 часа , Kitty каза:

Така ли, пропуснала съм. Какъв скандал?

Аз музикалните реалитита не ги гледам изобщо, откакто "Стар академи" вместо истинско музикално реалити, се превърна в подобие на "Биг Брадър". Както и че журитата се подиграват на хората, които не могат да пеят или пък не знаят английски език. Много грозна беше подигравката на Есил дюран с "Кен лий".

Какво ти е виновна Есил Дюран, че някаква селянка не може да си прецени възможностите? Такива в БГ с лопата да ги ринеш. Какъв идол можеше да бъде тая? Дошла от Испания да участва у нас и дори не си направила труда тесктът да научи, а иначе говори испански.... 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Ремиксът на "Кен Лий" беше брутален, даже според мен Есил трябваше да го изпее на турнето. :D Дори самата Марая беше видяла изпълнението на Валя Хасан:lol: Но няма полза от такава известност, щом не можеш да изкарваш пари от нея - само дето си направил сеир и си станал за смях.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Добро утро! Има ли добронамерени хора ? 

Скандалната ''Не те забравям'' само от тези четири клипчета има 7,3 милиона. Петя Колева без да си мърда пръста постига неща дето топ имена с най-скъпите автори не успяват. 

''Не идвай'' пък е с около 5,5. 😮 

• Like 2
  • Love 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Gerganafen каза:

Ремиксът на "Кен Лий" беше брутален, даже според мен Есил трябваше да го изпее на турнето. :D Дори самата Марая беше видяла изпълнението на Валя Хасан:lol: Но няма полза от такава известност, щом не можеш да изкарваш пари от нея - само дето си направил сеир и си станал за смях.

Има около 10 милиона в тубата. Култово. 😂

• Like 1
  • Haha 1
  • Wow 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , penakavalli каза:

Някой се е молил доста активно и успешно на иконите. А сега трябва и да им благодари. 😃

Щях да ги спомена иконите. Трябва да им се отблагодарим някак. 

преди 8 часа , Kitty каза:

Абе, как може да се връзвате на тези писания, това за Полина едва ли е истина.

А ти как ги прочете?

преди 8 часа , Kitty каза:

Песента и видеоклипът са от 2003 година. После напусна незнайно защо.

Жулиета имаше няколко песни и видеоклипове и после напусна, незнайно защо. Май много е очаквала.

А помните ли Мариян? Срам, не срам, харесвах две негови песни, тази и "Шоколадка".

Кито, толкова си ми интересна, че си забравих турското кафе и изкипя на котлона. Не е нужно да споделяш, че се радваш, защото кафето е турско, а не комунистко. 

преди 7 часа , Willy каза:

Много ми се иска Полина да беше успяла с пари и да видим и секирата с силикон и ботокс.

Щеше да е култово. 

• Haha 3
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Fast каза:

Не знам дали поради липсата на други нови лица, но Ванчето убедително се превръща в звезда. Само на мен ли всички реагиращи ми приличат на имбецилите, които са? 

• Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Тя не е нова кралица, защото властва от време оно.:heart:

преди 11 минути, gioksy каза:

😄 как мислите... Преслава дали ще пусне песента днес? Не го е обявила и мен лично малко ме съмнява!

Това би било най-големия бъзик с феновете. От столетия я изтъкват като най-голямата и най-обичаната, а тя да им пусне песен буквално в първия ден, в който има дискотеки. Защото без дискотеки най-големите и най-обичаните няма как да съществуват, нали.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, SG каза:

Тя не е нова кралица, защото властва от време оно.:heart:

Това би било най-големия бъзик с феновете. От столетия я изтъкват като най-голямата и най-обичаната, а тя да им пусне песен буквално в първия ден, в който има дискотеки. Защото без дискотеки най-големите и най-обичаните няма как да съществуват, нали.

Що толкова хейтиш петлето бе? Тва е бизнес и е комерсиална чалгия. Разбира се, че ще я пусне като има смисъл. Хахахаха 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, NazzkO каза:

Що толкова хейтиш петлето бе? Тва е бизнес и е комерсиална чалгия. Разбира се, че ще я пусне като има смисъл. Хахахаха 

Абе можеше да пусне някоя балада по време на карантината, но както и да е. 

Тази година на Преслава ще и е трудно, да не кажа невъзможно да настигне Галоша. 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, NazzkO каза:

Има разлика между хейт и критика, за каквато при Преслава има доста хляб.

Комерсиална чалгия, но навремето мачкаше и с различни песни. На такива като нея се възлагат надеждите, че ще върнат жанра към този му вид. А тя чака дискотеките, също като нашата.

Сподели в други сайтове

Ситуацията снощи в Илюжън: Пълно с хора, толкова са залипсвали дискотеките на хората, че и на 14-ти беше много пълно (а повечето знаят, че отварят от днес). С най-голям прием от новите песни без изненада си беше 100 живота, пуснаха я три пъти и на първите две пускания хората полудяха и я пяха здраво. В Бургас както пратих клипче е смазала с жесток прием. 

Днес е първото участие на Галена и ще видим и там как ще бъде положението.

• Like 3
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , asylum каза:

Не ти ли мяза на Хоршад или някоя от другите наши? @Kriminal

Наистина много мяза на Фарзонай тук. Само ѝ липсва станската публика над 50 години и няма да има разлика!

• Love 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Vancho каза:

Тази повече се доближава до "бъдеща лидерка". С три песни е в тренда.

В страницата на Гласът писах, че или Георги или Керана трябваше да спечелят и слава на Бога, че миризливата циганка не е спечелила и познай. Цялата циганска маала на Кюстендил се изредиха да ме псуват и кълнат! 😂

• Haha 2
Сподели в други сайтове

• Willy locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...