THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 минута, Wild_Style каза: Това е силно, признавам Не ме разбирайте грешно,две от най- добрите ми приятелко са циганки. Аз хпдя в тях, те идват в нас. Уважавам циганите, имам много приятели, но таа мирисалница е рядко противна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1 000 000 !😱 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, Wild_Style каза: Това е силно, признавам Обичам, но не и цигански. Сори 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 6 часа , Fast каза: Прес е напомнила за това бижу от дебитния си албум. Този дует също ми е от любимите. Песента е просто страхотна. Жалко, че вече не прави такива песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 9 часа , pacho каза: Какво ти е виновна Есил Дюран, че някаква селянка не може да си прецени възможностите? Такива в БГ с лопата да ги ринеш. Какъв идол можеше да бъде тая? Дошла от Испания да участва у нас и дори не си направила труда тесктът да научи, а иначе говори испански.... А защо, като тези предавания се водят за истински музикални реалитита, ги превръщат в цирк и се гаврят с напълно непознати хора? Защо не наблягат на музиката, а на простотиите? И откъде - накъде се очаква всички в България да знаем английски? Лично на мен два пъти не ми позволиха да уча английски - в 3 и в 5 клас. Първия път не ми позволиха съучениците, втория - само отличниците имали право да учат английски, останалите трябваше да избираме между руски и немски. Завърших 4 клас с петица и се оказа, че не било достатъчно, за да уча английски! Ама не ни ги казаха тези неща в 4 клас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, Kitty каза: Този дует също ми е от любимите. Песента е просто страхотна. Жалко, че вече не прави такива песни. Ми тя Жулиета се отказа още тогава, къде искаш да прави нови песни? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 минути, Kitty каза: А защо, като тези предавания се водят за истински музикални реалитита, ги превръщат в цирк и се гаврят с напълно непознати хора? Защо не наблягат на музиката, а на простотиите? И откъде - накъде се очаква всички в България да знаем английски? Лично на мен два пъти не ми позволиха да уча английски - в 3 и в 5 клас. Първия път не ми позволиха съучениците, втория - само отличниците имали право да учат английски, останалите трябваше да избираме между руски и немски. Завърших 4 клас с петица и се оказа, че не било достатъчно, за да уча английски! Ама не ни ги казаха тези неща в 4 клас! Ми като не е знаела английски, да не е пяла песен на този език! И ето, сама ша си казваш как не са ти дали да минеш от 4ти в 5ти клас, пък си била завършила 12ти ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Емилия тук колко е сигурна, че Преслава е нямала нищо общо с Коко. Друга песен запя няколко години по късно🤣🤣🤣 А Пресли сякаш има фетиш към мъжете на приятелки и колежки. Жестока безсрамница. Чак си го изпя. Дори не се свени да го крие❤️ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Ти не четеш. НЕ МИ ДАДОХА ДА УЧА АНГЛИЙСКИ! Трябваше да избера немския, защото не исках да уча руски. Минала съм си всички класове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Моята кръстница Джена Канари май се е понабоцкала. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, penakavalli каза: Моята кръстница Джена Канари май се е понабоцкала. Очакваш ли новата й ера с мегахитове?? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 часа , Wild_Style каза: Тази Това не е ли Ани Хоанг? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 ❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 29 минути, Kitty каза: Този дует също ми е от любимите. Песента е просто страхотна. Жалко, че вече не прави такива песни. А и да правеше, каква файда, след като не можеш да ги чуеш😢 Тази щеше да ти е любима ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 23 минути, Kitty каза: Ти не четеш. НЕ МИ ДАДОХА ДА УЧА АНГЛИЙСКИ! Трябваше да избера немския, защото не исках да уча руски. Минала съм си всички класове. Ти първа почна да не четеш, аз защо да се кьора излишно с това червено дето постваш? Минала си ти. Покрай всички класове, на всички ни е ясно как още повтаряш 4ти клас, щото не са те пуснали в 5ти от много гледане на Фокс Кидс. И Планета. Затва си още в 2005та. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 @Gadinata ще ходиш ли? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 минута, Donatella каза: @Gadinata ще ходиш ли? 4 участия за 10 дни. Започва мачкането! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 43 минути, xroflx9 каза: Очакваш ли новата й ера с мегахитове?? Очаквам с нетърпение продължението на платинения и мегахит Горкото момиче! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Преси нямаше ли да пуска днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 минути, Denis каза: Преси нямаше ли да пуска днес? Е пусна, реклама на златна карта от EasyPay 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 😐гнусар. остана само с Хабиби и Мотел.. няма хит 🤮 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 минута, Donatella каза: 😐 🤮 Не искам и да си представя ако пак реши да става Азия - стара, сбръчкана и захабена. А като го пита Мон Дьо за конкуренция сред колежките, как нагло се изсмя... 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 56 минути, Slavi каза: 4 участия за 10 дни. Започва мачкането! Е, ако трябва да ти напомня какво каза за Меди - очевидно е на хорорар от 600 лв. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 часа , Vancho каза: Тази повече се доближава до "бъдеща лидерка". С три песни е в тренда. Кой реши, че е проява на добър вкус да изпееш кавър на Били Айлиш с текст за Исус Христос (който е супер повтаряем и дебилен) на финала? Разбирам защо не е спечелила. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 часа , Wild_Style каза: Тази Това ако наистина е от клипа Прес поне ще изглежда Топ. Ама защо пак сниман в мазето? Като гледам все пак няма да излиза днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари