Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 16 минути, asylum каза: Е, ако трябва да ти напомня какво каза за Меди - очевидно е на хорорар от 600 лв. Ми то е ясно, че е на дребни въшки, за да я набута Жени в клубовете. Не съм си и помислил нещо друго. Важното е да използва шанса си, че да не стане като при Полина 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 минута, SG каза: Това ако наистина е от клипа Прес поне ще изглежда Топ. Ама защо пак сниман в мазето? Като гледам все пак няма да излиза днес. Май е от стар клип... Като цяло отдавна никой не е снимал в мазето, но няма да се учудв Ако Преси пак посегне към мазето. Дори май точно там млати бургера от клипчето в тик ток 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 минути, SG каза: Това ако наистина е от клипа Прес поне ще изглежда Топ. Ама защо пак сниман в мазето? Като гледам все пак няма да излиза днес. Щото е изтървала да го спазари с Хепи. Сега има време да се договорят и другия път може да снима в колата им за доставки, докато развозват хапки и суши на адрес. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 10 минути, SG каза: Това ако наистина е от клипа Прес поне ще изглежда Топ. Ама защо пак сниман в мазето? Като гледам все пак няма да излиза днес. Като се върне от шопинг ще я пусне Почва да ме дразни с това бавене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 8 минути, Slavi каза: Ми то е ясно, че е на дребни въшки, за да я набута Жени в клубовете. Не съм си и помислил нещо друго. Важното е да използва шанса си, че да не стане като при Полина 😂 Дребни или не, друга Пайнерска дебютантка не е имала толкова участия от поне десетилетие. 😄Заявката на Дани става все по-силна. преди 6 минути, Slavi каза: Май е от стар клип... Като цяло отдавна никой не е снимал в мазето, но няма да се учудв Ако Преси пак посегне към мазето. Дори май точно там млати бургера от клипчето в тик ток 😂 Това й е като втори дом. Може да е платила на Скерлев или там на който беше студиото, за да я оставя да прекарва някои нощи там, когато се е уморила след поредния клип на тухлената стена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 5'а ПОРЕДНА ПОБЕДА !!!!!!!! 4 https://signal.bg/галена-твърдо-на-най-високата-позиция/?fbclid=IwAR3jF2hOnk8BcFQ1CfVTb8iYm0tO1MdQz0QWvroMON4wJ-09Oi4pYAtioxk Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 минути, ChudoTy каза: Като се върне от шопинг ще я пусне Почва да ме дразни с това бавене. Да си напазарува жената, току-виж новите дрешки я вдъхновили да снима още нещо за лятото, защото това все пак беше за пролетта хаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, Donatella каза: 5'а ПОРЕДНА ПОБЕДА !!!!!!!! 4 https://signal.bg/галена-твърдо-на-най-високата-позиция/?fbclid=IwAR3jF2hOnk8BcFQ1CfVTb8iYm0tO1MdQz0QWvroMON4wJ-09Oi4pYAtioxk Всички знаем кой е реалния номер едно в момента, стига с тия фейк нюз и измислени класации! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 42 минути, SG каза: Дребни или не, друга Пайнерска дебютантка не е имала толкова участия от поне десетилетие. 😄Заявката на Дани става все по-силна. Това й е като втори дом. Може да е платила на Скерлев или там на който беше студиото, за да я оставя да прекарва някои нощи там, когато се е уморила след поредния клип на тухлената стена. Викаш може и да плаща наем🤣 Като Павел я шамари да има къде да се установи😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 часа , Slavi каза: Чак пък лидерка с 50ка гледания... Според мен в следващите 2 години няма да чуем за нея. Ами със сигурност е по-разпознаваема от Данна, за която са чували само най-върлите чалга фенове. Като половината от тях съм сигурен, че дори не знаят как изглежда. Аз съм гледал няколко нейни видеа и в главата ми няма изграден образ за нея. Йоана е характерна и естествено симпатична - не е като повечето й връстнички, които трудно мога да различа. Талантлива, пее с душа, скромна, вярваща и с развити добродетели. Тя и заради това се отличи така ярко и се превърна в любимка на цяла България. Йоана се появи и се превърна в сензация, а Данна тепърва се опитва да направи впечатление - разголена и с комерс песничка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, Vancho каза: Ами със сигурност е по-разпознаваема от Данна, за която са чували само най-върлите чалга фенове. Като половината от тях съм сигурен, че дори не знаят как изглежда. Аз съм гледал няколко нейни видеа и в главата ми няма изграден образ за нея. Йоана е характерна и естествено симпатична - не е като повечето й връстнички, които трудно мога да различа. Талантлива, пее с душа, скромна, вярваща и с развити добродетели. Тя и заради това се отличи така ярко и се превърна в любимка на цяла България. Йоана се появи и се превърна в сензация, а Данна тепърва се опитва да направи впечатление - разголена и с комерс песничка. Да де, но Данна започва да развива кариера и тепърва да вълнува, а Йоана до месец ще потъне в забрава, както десетки любимци от музикални риалитита. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 19 часа , Kitty каза: А помните ли Стоян? Същият този Стоян в момента пее народни песни във Фен Фолк ТВ: А след "Бягам" направи и още няколко поп-фолк песни като самопродуциращ се изпълнител. Ето една от тях: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 14 минути, Vancho каза: Ами със сигурност е по-разпознаваема от Данна, за която са чували само най-върлите чалга фенове. Като половината от тях съм сигурен, че дори не знаят как изглежда. Аз съм гледал няколко нейни видеа и в главата ми няма изграден образ за нея. Йоана е характерна и естествено симпатична - не е като повечето й връстнички, които трудно мога да различа. Талантлива, пее с душа, скромна, вярваща и с развити добродетели. Тя и заради това се отличи така ярко и се превърна в любимка на цяла България. Йоана се появи и се превърна в сензация, а Данна тепърва се опитва да направи впечатление - разголена и с комерс песничка. Като я гледах на финала вчера ми стори мега фалшива и лицемррна. Толкова си беше повярвала, че ще спечели, че като и правеха комплименти треньорите, даже не кимваше за благодарност. Принципно Керана ми беше фаворит, и глас и визия има мацкатс, но се радвам и за съгражданина ми, човека си заслужи победата! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 39 минути, Slavi каза: Викаш може и да плаща наем🤣 Като Павел я шамари да има къде да се установи😂 Само дано да има и детско креватче насред диваните, тъй като Паола ще й е необходима за инфлуенсърството. По другите обсъждани теми- аз все още си мисля, че Камелия ще спечели ако продуцира Йоана в поп-фолка, дано да се е замислила за това. Момичето наистина има потенциала да е звезда. Като че вече има свой си почерк, но ще е добре да я видим как би го развила в лично творчество, защото за момента си е просто риалити звезда, и то в предаване, от което обикновено всичко бързо се забравя. В това отношение Данна вече си е съвсем развита и няма как да се отрече, че се е насочила само нагоре с пълна засилка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 27 минути, Slavi каза: Да де, но Данна започва да развива кариера и тепърва да вълнува, а Йоана до месец ще потъне в забрава, както десетки любимци от музикални риалитита. Данна е стартирала от близо година и не виждам някой да е особено развълнуван от появата й. Дори песента й с Десита флопна. Дали ще върви напред няма как да знаеш. На мен с нищо не ми се отличава това момиче... та тя във всеки клип изглежда по-различен начин - все едно нова певица дебютира... И сега в последното видео решила да се накурви, да покаже дупенце и цицки - та дано този път привлече някой друг поглед. На Йоана баща й май е музикант и едва ли ще я остави да потъне в забрава. А и съм сигурен, че тя ще върви в съвсем друга линия - правейки музика и разчитайки на въздействащо изпълнение, харизма и чар, а не на комерс еднодневки подплатени с приятно изглеждащо разголено тяло и нищо друго. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 час , Blueberry каза: Кой реши, че е проява на добър вкус да изпееш кавър на Били Айлиш с текст за Исус Христос (който е супер повтаряем и дебилен) на финала? Разбирам защо не е спечелила. Идва от много религиозно семейство, което си е нож с две остриета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 20 минути, Сашо каза: Като я гледах на финала вчера ми стори мега фалшива и лицемррна. Толкова си беше повярвала, че ще спечели, че като и правеха комплименти треньорите, даже не кимваше за благодарност. Принципно Керана ми беше фаворит, и глас и визия има мацкатс, но се радвам и за съгражданина ми, човека си заслужи победата! И аз бях за Керана и най малко за този. Смятам че хпрста гласуваха за него от съжаление. Не е някакъв изключителен глас, но все пак е добър човечец. Нека се порадва на живота и той. Така или иначе нито един спечелил тскова риалити от младите не е инвестирал наградата в муз. кариера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 минути, Vancho каза: Данна е стартирала от близо година и не виждам някой да е особено развълнуван от появата й. Дори песента й с Десита флопна. Дали ще върви напред няма как да знаеш. На мен с нищо не ми се отличава това момиче... та тя във всеки клип изглежда по-различен начин - все едно нова певица дебютира... И сега в последното видео решила да се накурви, да покаже дупенце и цицки - та дано този път привлече някой друг поглед. На Йоана баща й май е музикант и едва ли ще я остави да потъне в забрава. А и съм сигурен, че тя ще върви в съвсем друга линия - правейки музика и разчитайки на въздействащо изпълнение, харизма и чар, а не на комерс еднодневки подплатени с приятно изгреждащо разголено тяло и нищо друго. Мислиш ли, че ако Йоана прави музика за слушане, някой ще и обърне внимание. Знаем си къде живеем и какво вълнува тук публиката. Десетки са примерите за хора, които са впечатлявали в подобни риалитита, а после и 100ка не могат да минат с музиката си. А реално Данна дебютира с Десита. Имаше едно кратко участие в песен на Кичка и дует с Джордан под друго име. 3 милиона за 16 год дебют не е малко. А новата ще има 3 милиона за първия месец. Ще говорим пак след няколко месеца за Данна. Очевидно е, че грабва вниманието на хората и то не с курвенските си визии, а с харизма и глас. Засега върви само на горе. Заслужава да бъде новата голяма звезда на попфолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 13 минути, Сашо каза: Като я гледах на финала вчера ми стори мега фалшива и лицемррна. Толкова си беше повярвала, че ще спечели, че като и правеха комплименти треньорите, даже не кимваше за благодарност. Принципно Керана ми беше фаворит, и глас и визия има мацкатс, но се радвам и за съгражданина ми, човека си заслужи победата! Не съм гледал финала, но е възможно да си е повярвала. Все пак идва от малък град, а се превърна в любимка на България. На нейните години е нормално и простимо да има леко главозамайване, а и не е като да няма качества. За лицемерие и фалш не знам... гледал съм само изпълненията й, но ме съмнява. Може и просто да се е панирала на финала. Трябваше да оправдава високи очаквания през цялото предаване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Аз пък си мисля, че Данна вече добре се е откроила пред дял от публиката с таланта си. Не един човек около мен ми казва, че е чувал песента, като повечето са впечатлени ако не от самото парче, то от гласа й. За мен лично още в първия дует се забеляза певческия й потенциал, а във втория с онзи Кирил вече се отличи съвсем. Песента с Десита пък може дори да се зачете за първата й по-успешна, тъй като 3 милиона в новия YouTube климат са си прилична цифра за нови имена. Въпрос на време е да покаже на какво е способна в някоя балада или в песен със силен текст. В момента просто я налагат сред масовия слушател и затова музиката й е по-комерсиална. Но да отбележим, че комерсите й въпреки всичко са си в границите- нищо клонящо към пошлото, на където за жалост на моменти вървят Лидия и Десита. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 33 минути, Vancho каза: Данна е стартирала от близо година и не виждам някой да е особено развълнуван от появата й. Дори песента й с Десита флопна. Дали ще върви напред няма как да знаеш. На мен с нищо не ми се отличава това момиче... та тя във всеки клип изглежда по-различен начин - все едно нова певица дебютира... И сега в последното видео решила да се накурви, да покаже дупенце и цицки - та дано този път привлече някой друг поглед. На Йоана баща й май е музикант и едва ли ще я остави да потъне в забрава. А и съм сигурен, че тя ще върви в съвсем друга линия - правейки музика и разчитайки на въздействащо изпълнение, харизма и чар, а не на комерс еднодневки подплатени с приятно изглеждащо разголено тяло и нищо друго. Коя я Йоана? Сериозно питам, защото не знам. Тук пак ми се струва, че караме по старата грешна схема -на всяка цена да е на мойто дори, ако трябва да се изричат неистини. Даниела и Десита имат 3 милиона на песента си, а в онзи момент малко песни правеха повече. Не може да се нарече флоп. Даниела също вече беше номер 1 в Тренд, песента й се знае и тепърва ще набира скорост в клубовете през лятото. Не виждаш някои особено да се вълнува от нея? Ами аз да ти кажа само в този форум виждам, че всички до голяма или малка степен се вълнуват от нея, а Йоана не я знам дори. Голямо вълнение пада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Галена vs Преслава. Ютуб гледания по години за изминалото десетилетие. Допускам да съм пропуснал нещо, особено първите две години. Включени са всички клипове с над 100к гледания. Докато ми е скучно ще видя и за другите, но като цяло те са топ 2. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 17 минути, Slavi каза: Мислиш ли, че ако Йоана прави музика за слушане, някой ще и обърне внимание. Знаем си къде живеем и какво вълнува тук публиката. Десетки са примерите за хора, които са впечатлявали в подобни риалитита, а после и 100ка не могат да минат с музиката си. А реално Данна дебютира с Десита. Имаше едно кратко участие в песен на Кичка и дует с Джордан под друго име. 3 милиона за 16 год дебют не е малко. А новата ще има 3 милиона за първия месец. Ще говорим пак след няколко месеца за Данна. Очевидно е, че грабва вниманието на хората и то не с курвенските си визии, а с харизма и глас. Засега върви само на горе. Заслужава да бъде новата голяма звезда на попфолка. Ами да смятам, че Йоана би имала още по-голям успех с качествена музика. Виждам я в лирични балади. Ти да не би да си я представяш в дискотечни тупалки? Със сигурност всичко е в сферата на вероятностите - и бъдещето на Данна, и това на Йоана. Факт е, че Йоана има преднина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, Willy каза: Галена vs Преслава. Ютуб гледания по години за изминалото десетилетие. Допускам да съм пропуснал нещо, особено първите две години.Докато ми е скучно ще видя и за другите, но като цяло те са топ 2. Имаш някаква грешка в изписването на имената за предното десетилетие. Едната се казва Галена. Другата - Занулена. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 А някой знае ли какво стана с момичетата от група 88? Не е певица, но се сетих за Клавдия от балет "Магия", някой знае ли какво стана с нея? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари