FikLena Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 за мен беше удоволствие да сбъдна мечтата ти! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 9 минути, presi_fen! каза: Полудяхте с песента на Преси хахах имайте търпение скоро ще го обяви! Ама хайде, докога ще чакаме? Искаме и ние да видим какво е то вселенски хит 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 5 минути, Wild_Style каза: Ама хайде, докога ще чакаме? Искаме и ние да видим какво е то вселенски хит ами поредното копие наа 'Да гори в любов' ,тя винаги залага на сигурно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 само 52 хил. гледания ????????? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Donatella каза: само 52 хил. гледания ????????? Мани мааааааааа, нека послушаме бозици ма! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 5 часа , Stela каза: Теста показва състоянието ти към момента и не означава, че утре няма да се заразиш. За какво успокоение говориш? Тя беше първата дето обяви, че спира участията си заради пандемията и защото е "загрижена" за близките си и феновете и сега при падане на мерките бърза да пусне песен и да се завърне. Какво се промени? Тогава имаше по 10-20 обявени болни за ден, сега са по 100. Нали е много отговорна и загрижена, защо не си стои вкъщи? Един качен тест веднага оправи положението, така ли? Анализирай това, а не манталитета на няколко човека от форума. Спрях да чета, когато прочех че Преслава БЪРЗАЛА да пусне нова песен. В повече ми идва бързането ѝ на 4 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 6 минути, Kriminal каза: Спрях да чета, когато прочех че Преслава БЪРЗАЛА да пусне нова песен. В повече ми идва бързането ѝ на 4 месеца. Извинявай, ма изглежда точно като да се е разбързала по случай отвярянето на кръчмотеките. А още по-зле става положението щом тормози народа по лични съобщения и в коментари под други премиери да и отразим канала в ютубето. За капак - дори няма смелостта да пише от собствените си профили, ами се и направила фейк. Или да публикува официално нали уж беше инфлуенцърка? Смешна история просто. Явно се е усетила че като купи няколко милиона гледания в канал с 50на абоната ще стане дори по-за резил. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 30 минути, Donatella каза: само 52 хил. гледания ????????? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Каквото и да си говорим обаче, в последната една година не съществува друг жанр в България, освен попфолк. 11.6.2020 Лидия и Десита GPS-а (feat. Теди Александрова) 4.6.2020 Лидия и Десита GPS-а (feat. Теди Александрова) 28.5.2020 Галена 100 живота 21.5.2020 Галена 100 живота 14.5.2020 Галена 100 живота 7.5.2020 Emilia x Costi x Dodo x Jay Maly Djeale 30.4.2020 Денис Теофиков и Малката И това ще отмине 23.4.2020 Денис Теофиков и Малката И това ще отмине 16.4.2020 Денис Теофиков и Малката И това ще отмине 9.4.2020 Денис Теофиков и Малката И това ще отмине 2.4.2020 Денис Теофиков и Малката И това ще отмине 26.3.2020 Emilia x Costi x Dodo x Jay Maly Djeale 19.3.2020 Emilia x Costi x Dodo x Jay Maly Djeale 12.3.2020 Emilia x Costi x Dodo x Jay Maly Djeale 5.3.2020 Emilia x Costi x Dodo x Jay Maly Djeale 27.2.2020 Константин и Меди Майната ти, Св. Валентин 20.2.2020 Константин и Меди Майната ти, Св. Валентин 13.2.2020 Азис Who Cares 6.2.2020 Диона Къде си 30.1.2020 Диона Къде си 23.1.2020 Галена и Фики Ламборгини 16.1.2020 Галена и Фики Ламборгини 9.1.2020 Gery-Nikol & 100 Kila Дръжте се мъжки 2.1.2020 Галена и Фики Ламборгини 26.12.2019 Ария и Алисия Кой 19.12.2019 Ваня и Меди Параноя 12.12.2019 Лидия, Десита и Диона Излъжи ме 5.12.2019 Лидия, Десита и Диона Излъжи ме 28.11.2019 Малката и Денис Теофиков Полудяваш 21.11.2019 Малката и Денис Теофиков Полудяваш 14.11.2019 Денис Теофиков Катастрофа 7.11.2019 Алисия и Лидия Не ме наричай "скъпа" 31.10.2019 Преслава и Галин Така ни се пада 24.10.2019 Ицо Хазарта Имам човек (feat. Homelesz) 17.10.2019 Галин, Десита и Pepe Shitz Половинка 10.10.2019 Емануела Аре, дърпай От октомври насам, едноседмичните "Имам човек" и "Дръжте се мъжки" са единствените не-чалга песни (или айде, да го кажем без чалга изпълнители), заемали първо място в Попнабле. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 3 часа , DarkChild каза: Не знам кой или какво е Хиалорин. Знам хиалуронова киселина. Галин Петров Гочев 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Галин се разделя с Пайнера! Младият фолкаджия иска да е шеф, а не подчинен Това призна самият изпълнител, като уточни, че може още година-две да поработи за шефа си, а след това да управлява собствената си музикална компания. Галин вече има две протежета, които налага в чалга средите и печели от техните участия. Затова и амбициите са да спре да обикаля по нощни заведения, а млади певици да му носят печалби. „Г-н Димитров няма как да ме спре. Още когато се появи идеята да стана продуцент, директно му казах. Не съм от хората, които ще правят неща зад гърба и ще са подмолни. През годините съм си платил цената и достатъчно пари съм му донесъл. Така да се каже, че съм се откупил. Нима г-н Димитров на моите години не е мечтал да се развива и ето, че е успял да направи нещо много голямо“, коментира фолкаджията, писа „България Днес“. По негови думи десетина години по участия и пътувания в цялата страна са напълно достатъчни, а след това идва голяма умора и напрежение, които съсипват здравето. Напускането на Галин би било голяма загуба за Пайнера, тъй като певецът има много участия и носи солидни доходи на музикалната компания. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 4 минути, Donatella каза: Галин се разделя с Пайнера! Младият фолкаджия иска да е шеф, а не подчинен Това призна самият изпълнител, като уточни, че може още година-две да поработи за шефа си, а след това да управлява собствената си музикална компания. Галин вече има две протежета, които налага в чалга средите и печели от техните участия. Затова и амбициите са да спре да обикаля по нощни заведения, а млади певици да му носят печалби. „Г-н Димитров няма как да ме спре. Още когато се появи идеята да стана продуцент, директно му казах. Не съм от хората, които ще правят неща зад гърба и ще са подмолни. През годините съм си платил цената и достатъчно пари съм му донесъл. Така да се каже, че съм се откупил. Нима г-н Димитров на моите години не е мечтал да се развива и ето, че е успял да направи нещо много голямо“, коментира фолкаджията, писа „България Днес“. По негови думи десетина години по участия и пътувания в цялата страна са напълно достатъчни, а след това идва голяма умора и напрежение, които съсипват здравето. Напускането на Галин би било голяма загуба за Пайнера, тъй като певецът има много участия и носи солидни доходи на музикалната компания. Малко измислена ми се струва тая статия. Първо, че Галин има не две, а три протежета. Второ, че той самият това го каза още преди изобщо "Алфа мюзик" да съществува. Според мен Галин може да е доказателство, че в бизнеса не трябва да има "или си с мен, или си срещу мен" и да демонстрира добро съвместно партньорство с "Пайнер", използвайки телевизията и импресарските им услуги, но грижейки се сам/със своя екип за всичко останало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Юни 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 16 16 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 2 минути, Blueberry каза: Малко измислена ми се струва тая статия. Първо, че Галин има не две, а три протежета. Второ, че той самият това го каза още преди изобщо "Алфа мюзик" да съществува. Според мен Галин може да е доказателство, че в бизнеса не трябва да има "или си с мен, или си срещу мен" и да демонстрира добро съвместно партньорство с "Пайнер", използвайки телевизията и импресарските им услуги, но грижейки се сам/със своя екип за всичко останало. Някой се е чудил какво да прави, Хиалорин е бутнал някой лев, прясно изкаран от чалготека снощи, и набързо са прекопирали някоя стара статия. Затова и цитираните чавки са две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DrAkO Публикувано Юни 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 16 ChalgaFaceApp Бонус 32 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 това е уникално, направи още! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Оле, майко, падам! Мария, Софи Маринова и Борис Дали къртят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Оле, сега видях, че са добавени още! Борис Дали мяза на форумка! Клеа е като футболист! Тони Стораро мяза на жена си! Емилия я помислих за Крум! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Мария е като мазно, но намръщено пезевенкче от ромски произход. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Камелия ми мяза на онова нещо Колагин 😄 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DrAkO Публикувано Юни 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 16 16 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Майко мила, всички са живи мангусти. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Леле мн е яка тая програма продължавайте със всички яко се смях хахах 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 7 часа , DarkChild каза: Майко мила, всички са живи мангусти. Кали си е същата, не видях разлика. Веско Маринов прилича на политиЧКА. Илиян ми напомня на някоя репортерка от жълта медия Вке пращат такива мангусти да вършат черната работа. Най-изкуствени са Цура, Галена, Емануела - зализани мангали с преобладаващи носове. Дайте Луна, Лияна, Екстра Нина, Малина, Есил Дюран, Рени, Таня Боева, Бони, Сашка Васева, Петра, Юнона и други. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари