Wild_Style Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 33 минути, Olay каза: Ето част текста: Три през нощта налей ми Пак ще пия за тебе Душата ти винаги дава заето Защото си беден в сърцето До друга заспиваш, а мене сънуваш Аз съм с друг и пак ме ревнуваш. Айдеее, нашата пак ще пие за пореден, не - стотен път. Падааам Една тема си знае и само за нея си пее. Аман! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 7 минути, THE IIconic каза: @Olay Тука от коя страна е като мъж и от коя като жена 😂 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Олеее.... 1:1 с едно бивше гадже 😂😂😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 4 минути, Olay каза: Тука от коя страна е като мъж и от коя като жена 😂 Офф... И аз се обърках 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Юни 17 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 17 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 4 минути, Gentleman. каза: Scarlett Johansen? Или както е там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 27 минути, Donatella каза: Wow ! брутална визия😱 Ми то е най-лесно да окраднеш визия, за Пепа Джепчийката нищо ново. Почти ми е интересно от къде е гепила песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 ???? #TeamPreslava a? Фалш, лицемерие, злоба, завист... Много съм разочарованa от ДЕСИТА 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Сп*ермата на Павел: Сп*ермата на Галин: 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 И колко филтъра има на снимката на Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 48 минути, DarkChild каза: Най-накрая достойна конкуренция на Клеа, която просто нямаше стимул да работи сред цялото море от посредственост и бездарие. Каза всичко. Клеа да се стяга в кръста, отпусна се и допусна раждането на нова звезда. Напомнят ми Глория и Ивана! преди 38 минути, THE IIconic каза: Олеее.... 1:1 с едно бивше гадже 😂😂😂 Миро е сполучлив, бие на турче + Джордан. преди 23 минути, Gentleman. каза: Клеа? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 3 часа , Willy каза: Обещах че ще допълня класацията за най-слушани изпълнители за изминалото десетилетие и ето топ 10. 1. Азис - 715.2М 2. Галена - 534.3М 3. Фики - 386М 4. Преслава - 346.7М 5. Галин - 319.3М 6. Анелия - 318.5М 7. Емануела - 281.8М 8. Алисия - 272.2М 9. Андреа - 253.7М 10. Емилия - 245М Андреа сигурно с изтритите от пайнер има над 300, но сега над 70% са и от чуждестранните проекти. Тони Стораро сигурно влиза в топ 5, така че любимито ни Счети отпада, но имайки предвид че на всичките тези им знам песните и ми отне не повече от 15мин, няма да се занимавам цял ден да му броя познати и непознати кючеци. Миналото десетилетие роди страшно силни звезди - Фики и Галин. От жените само прес и галош са ги преборили. Други с над 200М: Цветелина Янева(233М), Теди Александрова(225М), Константин(211.4М), Десислава(210.8М). Смятах и за Джена, но се оказа че има само 176М гл.😓 Тони Стораро верояно е след Галена дори. Тоест над Преслава. Иначе Деса ми се струва много назаде. В попнейбъла е в топ 10 преди Емилия, Емануела, Янева, Андреа и други, но там са всички милиони, тоест и на стари и на нови песни. преди 2 часа , penakavalli каза: Брей, Преса да инвестира толкова пари в клип и да работи с Виктор Антонов? 😮 Пиян също не е лош клип. Дигнала е още с него летвата. Явно с новата муцуна вече обича да снима клипове🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 16 минути, Donatella каза: ???? #TeamPreslava a? Фалш, лицемерие, злоба, завист... Много съм разочарован от ДЕСИТА Мислиш ли, че не са и фенки? На дали си мислят, че са конкуренция на Преслава 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Ся Преслава да пусне римейк на този ХИТ, следвайки примера на Емануелция и Джийция! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 час, Gentleman. каза: Обаче Преса и Мара наистина са тупалки като мъже. И не мязват на мангали. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 4 минути, Kriminal каза: Ся Преслава да пусне римейк на този ХИТ, следвайки примера на Емануелция и Джийция! И иmператрицата Яница да направи римейк на "Грация". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 1 час , Olay каза: Ето част текста: Три през нощта налей ми Пак ще пия за тебе Душата ти винаги дава заето Защото си беден в сърцето До друга заспиваш, а мене сънуваш Аз съм с друг и пак ме ревнуваш Бсбдййдйдкдйен нее😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Юни 17 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 17 17 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 И като за последно АЗИЯ.. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 23 минути, Gentleman. каза: За това нещо трябва да се добави реакция "disturbed". Много ми прилича на бял Азис. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари