Vancho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 часа , Fast каза: Милички, хайде да вземете да ни изненадате с едно дуетче. И двете ще имате полза. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 21 минути, Willy каза: Коце и Софка мачкат като луди! Трети ден: 387к. кога ще качат в Спотифай? . ще мачкат и там ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Денис, Малката, Александър Робов и Цветелина Грахич - квартет през юли 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 А мислех че Алфите са зле... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Willy каза: А мислех че Алфите са зле... Не ми се мисли като има още 2 попълнения, какво ли ще измислят 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 В интерес на истината, Грахич има брутален глас.Неслучайно толкова години беше при Слави.С добро лансиране има голям потенциал 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Току що, nikitrz каза: В интерес на истината, Грахич има брутален глас.Неслучайно толкова години беше при Слави.С добро лансиране има голям потенциал Дали има шанс да се забележи и да блесне изобщо в квартет с две топ имена и един дебютант? Иначе и аз много я харесвам, има супер песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Прибраха и селянката. Страшно противна е Грахич. Колкото и да я лансират, не става само с глас. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 минути, Willy каза: Прибраха и селянката. Страшно противна е Грахич. Колкото и да я лансират, не става само с глас. За другото има пу*ка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 22 минути, Гальо каза: Денис, Малката, Александър Робов и Цветелина Грахич - квартет през юли Малката, имам цялото търпение на света, защото това звучи като чутовно мазало. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Това сега го чух случайно, пусна се автоматично след Константин и Софи. На Коцето частите и музиката са брутални, това ако беше с нормален текст щеше да гърми. Леееко са взели на Кати текста, но това трябваше да го пее друга... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 31 минути, Гальо каза: Денис, Малката, Александър Робов и Цветелина Грахич - квартет през юли Тва с русата коса Теофиков ли е? 🙄 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Vancho каза: Тва с русата коса Теофиков ли е? 🙄 🙄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Значи последни остават Преслава и Анелия за дует? Не знам какво да очаквам от тях, може би ще е в полза на Преслава след последната й песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 минути, Beat. каза: Значи последни остават Преслава и Анелия за дует? Не знам какво да очаквам от тях, може би ще е в полза на Преслава след последната й песен. Не, Петя Радева обяви и за дует между Теофиков и Анелия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 4 минути, Beat. каза: Значи последни остават Преслава и Анелия за дует? Не знам какво да очаквам от тях, може би ще е в полза на Преслава след последната й песен. Между дует и квартет има разлика... следователно Денис продължава да си има дует с Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Willy каза: Не, Петя Радева обяви и за дует между Теофиков и Анелия. По склонен съм да вярвям на това Анелия да има дует и с двамата, отколкото Преслава и Малката. Това ще е нещо ужасно 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Продължават да пеат песните на Галена..безсрамници! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 3 минути, Гальо каза: По склонен съм да вярвям на това Анелия да има дует и с двамата, отколкото Преслава и Малката. Това ще е нещо ужасно Трябва да се радваш, че дъртото чукало Пепа ще се отърка от славата на Малката и ще види истински хит. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Donatella каза: Продължават да пеат песните на Галена..безсрамници! А Друсита пее Ламбото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Анелия и Телфиков са! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, pechenko каза: Трябва да се радваш, че дъртото чукало Пепа ще се отърка от славата на Малката и ще види истински хит. Защо продължаваш да ме цитираш не разбирам, само хейт Намерила в кого да се търка, сам не си повярва 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Току що, Гальо каза: Защо продължаваш да ме цитираш не разбирам, само хейт Намерила в кого да се търка, сам не си повярва Преслава има ли песен с над 100 лайка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 4 минути, Гальо каза: Защо продължаваш да ме цитираш не разбирам, само хейт Намерила в кого да се търка, сам не си повярва Защо да не те? Забранено ли е? И защо всяка дума казана за Прилепа е хейт? Не може ли да го погледнете от забавната страна и да усетите иронията...? Явно слушането на Йосми, Дебелани и Прилепи убива всяко чувство за хумор. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 минута, pechenko каза: Защо да не те? Забранено ли е? И защо всяка дума казана за Прилепа е хейт? Не може ли да го погледнете от забавната страна и да усетите иронията...? Явно от слушането на Йосми, Дебелани и Прилепи убива всяко чувство за хумор. Просто отдавна не си ми интересен грам, аз не виждам някой да се смее, затова не търси проблема в мен Страшен хит 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари