Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 "Най-бързо прогресиращ видеоклип на 2002" ???????? Как прогресират клиповете? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 5 минути, Alter Ego каза: "Най-бързо прогресиращ видеоклип на 2002" ???????? Как прогресират клиповете? С димитровградски акъл. 🤣🤣 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 5 минути, Alter Ego каза: "Най-бързо прогресиращ видеоклип на 2002" ???????? Как прогресират клиповете? Сигурно са включили някой изнасилвач или педофил. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 час , VulkoIsTheBest каза: Оле топ дебела, засукана мангалка, брат. Браво, как ги намираш? 🤣 Те ме намират! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 Смеещи се реакции, и изместване на темата с вечния злодей (Преслава). Типично за вас. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Димана скоро с нова песен! Да си припомним този брутален проект! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 4 часа , pechenko каза: Аз като видя пост на @Fast за изнасилвачи, педофили и семейство Стораро. Но иначе подкрепя Джо Байдън като кандидат президент на УСА ... и се обижда на думата почваща с буква л ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 10 часа , Гальо каза: Уж Фики я беше минал, сега Тони, утре Валя Али То пък щото Галя не е яла шуменската паца... И още много други по време на брака си с Галин. Млади жени са. Ебе им се преди 9 часа , devotioner каза: Въртележката пак не остана, неше сезонен хит, разви се в началото на 2019 и това е. Феноменален още се пуска, всички я пеят. Пиян от друга страна е хитът на 2019, брутална песен, супер яко изпяване и запомнящ се текст. Но за 2018 са Феноменален и Името ти, другото се сля и се забрави. Не трая Яница, ама не е сериозно да наречеш Въртележката сезонен хит. Една от най култовите чалга песни е за последната 5летка и продължава да се пуска. Света не се върти около Преса и Галя... 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 преди 10 часа , pechenko каза: Аз като видя пост на @Fast за изнасилвачи, педофили и семейство Стораро. Към плюенето на малки деца, добавихте и осмиване на сексуалното посегателство. Браво на вас. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 9 минути, Fast каза: Към плюенето на малки деца, добавихте и осмиване на сексуалното посегателство. Браво на вас. Ти си опасен! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 https://lifeonline.bg/bg/preslava_sybra_paola_s_bratcheto_i_na_rozhdeniq_den_si_snimka Оказа се че това са бившата жена на Павел и синът му, а не Алисия и Валери, както каза Фиклена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 3 часа , Fast каза: Към плюенето на малки деца, добавихте и осмиване на сексуалното посегателство. Браво на вас. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 @Slavi youtube не е съгласен с теб!🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 😂😂😂 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Да си отдадем на някои memories от времената, в които Десислава нямаше нужда от хитове и налагане, за да мачка всички. https://www.vbox7.com/play:918dadb4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час, Jouey каза: 😂😂😂 Ох мачка преди 5 часа , THE IIconic каза: https://lifeonline.bg/bg/preslava_sybra_paola_s_bratcheto_i_na_rozhdeniq_den_si_snimka Оказа се че това са бившата жена на Павел и синът му, а не Алисия и Валери, както каза Фиклена. Ама той се бъзикаше "Животът е много аеродинамичен" - Тони Стораро, 2020 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 13 минути, Blueberry каза: Ох мачка Ама той се бъзикаше "Животът е много аеродинамичен" - Тони Стораро, 2020 Мила,струва ли ми се или наистина не си коментирала последния трак на Джен? Стори го веднага! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 минута, xroflx9 каза: Мила,струва ли ми се или наистина не си коментирала последния трак на Джен? Стори го веднага! Не ти се струва. Ретроградният Меркурий ми пречи да го усвоя правилно. Ще му се отдам напълно тези дни и ще коментирам! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 11 минути, Blueberry каза: Не ти се струва. Ретроградният Меркурий ми пречи да го усвоя правилно. Ще му се отдам напълно тези дни и ще коментирам! Пробвай с шот шот шот както пее Джен!! Повече няма да издавам.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Fast, не ми чети коментара! Знаете ли как да си превъртя ЕГН-то с 10 години напред? Искам да ходя по участия на Теофиков, без младежта там да ме мисли за лелката на тоалетната (то пък така няма да ме пускат по дискотеките) Не може ли това момче е така от нищото да пусне албум с 15 нови песни? Имам нужда от повече музика от него. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Сипи ми шот шот шот за болката, хита на годината! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Stela Публикувано Юни 29 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 29 Пандемията била виновна... А предишните защо са еднакви? Тогава какъв е бил проблема? 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Любимките на Денис Теофиков Анелия преди с Андреа дружеше, вече и тук е заместена от Ариа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари