WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 30 минути, Stela каза: Е да, точно такива като Галин, Диона, Лида и изобщо всички изпълнители няма как заради 2-3 месеца стоене вкъщи да останат без пари и да умрат от глад. Точно по-тази причина е по-добре когато си публична личтост да се дистанцираш в такива моменти и да си мълчиш. Или поне да не стигаш до крайни променливи мнения. Вируса си е факт, но в България не може да приемаме всичко, което чуваме за истина, или пък за лъжа. Държавата ни е изградена от измами, далавери и никой не вярва в нищо, всеки си има мнение и си го изразявя вярвайки, че то е правилното. Нямам познати на които са плащали да ги пишат болни, но съм чувала такива истории, колко са истина обаче не знам. Като цяло не отричам, че може да има такива, на които е платено по една или друга причина. Вируса според мен е изкуствено създаден, но си е реален. Аз също стоях и вкъщи, фирмата в която работя не работеше нормално, все още търпим последици от карантината. От хора идващи при нас на проверки, които са от институциите РЗИ, ХЕИ знам, че ситуацията не е толкова безобидна и наистина има големи бройки заразени. Мой познат, който работи в полицията ми каза, че тези бройки дори са повече от представяните и ме предупреди да съм предпазлива. Той работи в отдел, в който имат достъп до информация, която не стига до всички ни. Няма логика тези хора да лъжат. Една лекарка от болницата тук също е болна. Като цяло има си опасност, има си вирус, има и конспирации и преувеличаване с най-различни цели. Използват ситуацията за да спечелят от това. Управляващите света са алчни конспиратори и е ясно, че ще направят всичко за да сбъднат плановете си. На тях не им пука колко ще оцелеем ние, те си следват целите. Ако им пукаше нямаше да пускат тия вируси, да ни пръскат с отрови от самолетите и какво ли не.. Пускат вирус, стресират хората, в последствие "измислят" спасението и ти набутват ваксина с Бог знае какви отрови в нея и така.. В България ако не се опитат да изкарат пари от човешката трагедия, къде другаде. такива като Емануела, Галин и Сие са притеснени да не загубят някой апартамент. Ми ще си купите нов по нататък, какво толкова. Но това е бъдещето, това ще са новите войни: био мутационни. Затова според мен хората не бива да напредват в технологиите толкова. Контрола не винаги е морален. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Райна е с пореден флоп. На третия ден едва има 35К. Паднала е и под Джена дори. Жалко, че тотално е загубила усета си за хубави песни. Сега е една откачалка, вихреща се в социалните мрежи. Да си стои там по-добре или да се стяга и да пуска песни, каквито имаше едно време. 3 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 50 минути, Stela каза: Райна е с пореден флоп. На третия ден едва има 35К. Паднала е и под Джена дори. Жалко, че тотално е загубила усета си за хубави песни. Сега е една откачалка, вихреща се в социалните мрежи. Да си стои там по-добре или да се стяга и да пуска песни, каквито имаше едно време. Добре, че е Райна да има флоп, за да ти осмисли съществуването! И "Зле те чувам" и "Бразилка" ги гласеше за флопове, но после чу цяла зала да ги пее и остана с пръст в уста. Женската неприязън е голяма болест обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час , Stela каза: Проблема е, че те първоначално агитираха хората да си стоят вкъщи, да спазват мерките и да се пазят, а сега запяха друга песен. Малко е смешно така да си сменяш мнението, а то дори не е според ситуацията, а защото паричките са им по-важни. Уж мислиш за здравето на хората, а после се изменяш и се оказва, че повече мислиш за джоба си. Разбирам, че това е тяхната работа, но поне да не дрънкат днес едно, утре друго, защото се излагат. Галин беше сред най-големите агитатори да се спазват мерките, сега е активен на сторита да обяснява как всичко е конспирация, измама и правителството иска да ни умори от глад. Направи се и на застъпник на работещите в бранша на туризма, колко загрижен е за хората... на мен това ми се видя лицемерно, при положение, че до вчера говореше друго. За жалост съм разочарована от любимеца ми и не само за това, а по принцип. 😁😁 Диона и останалите гледат от него и няма да изразят различно мнение по ред причини. Все пак на този етап са зависими от него. В началото се слушаше гласа на лекарите, сега - на бизнеса. То не е само България така, в САЩ е още по-парадоксално, то там изобщо вече не се говори за коронавирус, а са в пъти по-страдащи от Европа. Галин го отписваме, идвай в тийм Теофиков Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 минути, GSA каза: Добре, че е Райна да има флоп, за да ти осмисли съществуването! И "Зле те чувам" и "Бразилка" ги гласеше за флопове, но после чу цяла зала да ги пее и остана с пръст в уста. Женската неприязън е голяма болест обаче. Ама и ти си опасен! Признай, че Стела е права и Райна найстина пусна флоп. Бързо да я вземеш за Чалгавизия, туко виж спечелиш. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, THE IIconic каза: Ама и ти си опасен! Признай, че Стела е права и Райна найстина пусна флоп. Бързо да я вземеш за Чалгавизия, туко виж спечелиш. Няма как песен на 3 дни да е флоп, при положение, че има още много време, за да се развива. И "Зле те чувам" за вас беше флоп, но видяхте какъв хит стана. Аман от високопарни изказвания. И да е флоп, не променя факта, че е едно от най-силните летни предложение за годината. Все отписвате Райна, но тя все ви опровергава! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Оффф, много ще е сложно да игнорирам Алфа, навсякъде са. Май по-лесно ще е да им дойде акъла?!? Слушам си новата готина песничка от Весоу и случайно поглеждам описанието: Сценарист: Лидия Стаматова / LIDIA 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 6 минути, Blueberry каза: Оффф, много ще е сложно да игнорирам Алфа, навсякъде са. Май по-лесно ще е да им дойде акъла?!? Слушам си новата готина песничка от Весоу и случайно поглеждам описанието: Сценарист: Лидия Стаматова / LIDIA Ина нещо сладко в него, ама те и швейцарците са сладки до един кака. А пишоците им са като на 8 годишни. Може ли мъж два метра, снажен, рус, строен, абе аполон и с пушка 8 санта и толкова тънка... Дано Весо има патлак. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час , asylum каза: Според мен е бил абитуриент. Ясно, но е нелепо да се опне като булка. Ясно е, че се има за бяла и добра, ама все пак...бетер Тотитяло Трендинга на Жале #1 Romania #2 Austria #4 Germany #8 United Kingdom #14 Italy #21 Spain #33 France #39 Belgium #43 Ireland Оригинала направи последния милион за 3 дни. 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Два въпроса: 1. Вие как чувате припева тук? Аз чувам Ванеса първи глас, Александър втори и към края на припева Грахич припява. Теофиков изобщо не се чува в общите припеви, вижте колко е различен мъжкия припев, където си пее само той: 2. Кой пее беквокалите в Къде си на оная-която-не-бива-да-се-назовава? Галин или Радко Петков? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 13 минути, GSA каза: Добре, че е Райна да има флоп, за да ти осмисли съществуването! И "Зле те чувам" и "Бразилка" ги гласеше за флопове, но после чу цяла зала да ги пее и остана с пръст в уста. Женската неприязън е голяма болест обаче. Мислиш ли, че ми пука за Райна и то до степен, в която да осмисля живота ми? В музикален форум се намираме и изразявам мнението си. Ако не знаеш, огледай се! Да го изкарваш злоба, ако не беше факт, но песента си е абсолютен флоп. Много добре си запомнил какво съм казала обаче. 😁 Не знам кое е болест, но ти да реагираи така остро на едно негативно мнение, показва, че доста си приличаш с любимката ти. Тя така подскача като види негативен коментар и се изнервя. Нервните клетки не се възстановяват, пази си ги! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Ина нещо сладко в него, ама те и швейцарците са сладки до един кака. А пишоците им са като на 8 годишни. Може ли мъж два метра, снажен, рус, строен, абе аполон и с пушка 8 санта и толкова тънка... Дано Весо има патлак. Весо има Big dick energy, 100% има патлак, а и щом Лидка не може да го преживее вече сто години... Има и хубав брат освен всичко. Но той е по-хубавия Швейцарците са симпатяги, не че много такива съм срещала, но аз си имам една любима нация и това е североизточната им съседка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 21 минути, Blueberry каза: Галин го отписваме, идвай в тийм Теофиков Аз съм минала отдавна. Даже имам снимка с Теофиков. Другия любимец е Меди. И да си призная, харесвам и Емрах, но него само като гласови данни. Новата му песен ме е зарибила. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 17 часа , asylum каза: Хайде на Хита! Само един е достоен да носи титлата ДЖЕНАн! Много си проклета, но си ми късмета! Такъв е живота, дай ми малко шанс! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 минути, Stela каза: Мислиш ли, че ми пука за Райна и то до степен, в която да осмисля живота ми? В музикален форум се намираме и изразявам мнението си. Ако не знаеш, огледай се! Да го изкарваш злоба, ако не беше факт, но песента си е абсолютен флоп. Много добре си запомнил какво съм казала обаче. 😁 Не знам кое е болест, но ти да реагираи така остро на едно негативно мнение, показва, че доста си приличаш с любимката ти. Тя така подскача като види негативен коментар и се изнервя. Нервните клетки не се възстановяват, пази си ги! Кой се изнервя бе моме? Чалгата и Райна не осмислят живота ми, така както явно осмислят твоя. Аз също изказах мнение, относно твоето жлъчно изказване! Райна ще прави това, което и е кеф. А ти си една безгласна буква и няма как да определяш кое е и кое не е флоп и то на певици, постигнали много повече от теб. Хейтърска му работа. Отиди на фитнес и работи над себе си, вместо да си сееш злобата по форумите. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 20 минути, GSA каза: Няма как песен на 3 дни да е флоп, при положение, че има още много време, за да се развива. И "Зле те чувам" за вас беше флоп, но видяхте какъв хит стана. Аман от високопарни изказвания. И да е флоп, не променя факта, че е едно от най-силните летни предложение за годината. Все отписвате Райна, но тя все ви опровергава! Е как да не може да е флоп при положение, че прави такива смешни гледания? Какво очакваш, след няколко дни да качи на 100 ли? И тези гледания ги е направила в силен ден като събота. И как така флоп може да е едно от най-силните предложения за лятото? 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Юли 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, GSA каза: Отиди на фитнес и работи над себе си, вместо да си сееш злобата по форумите. Сигурен ли си, че не си самата Райна? Колко много приличат феновете на любимците си 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Stela каза: Е как да не може да е флоп при положение, че прави такива смешни гледания? Какво очакваш, след няколко дни да качи на 100 ли? И тези гледания ги е направила в силен ден като събота. И как така флоп може да е едно от най-силните предложения за лятото? 🤣 Силно предложение като проект (клип, песен, идея), не говоря за гледания, които Ариа напр. си купува. Пак разбрала-недоразбрала. Пусни си Галена -"Чупката" и врътни един гюбек! преди 1 минута, Blueberry каза: Сигурен ли си, че не си самата Райна? Колко много приличат феновете на любимците си Разбира се, че съм Райна, чак сега ли се усетихте! 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 13 минути, Blueberry каза: Весо има Big dick energy, 100% има патлак, а и щом Лидка не може да го преживее вече сто години... Има и хубав брат освен всичко. Но той е по-хубавия Швейцарците са симпатяги, не че много такива съм срещала, но аз си имам една любима нация и това е североизточната им съседка. Те са същите, до мен на летището сега има чалга певица от ара беше май. Пак се е облякла с бляскава рокля от тия техните крещящите. Знаеш ли колко изпъква на фона на анцузите на останалите българи. Ох майко, катуна е пълен. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 минути, GSA каза: Кой се изнервя бе моме? Чалгата и Райна не осмислят живота ми, така както явно осмислят твоя. Аз също изказах мнение, относно твоето жлъчно изказване! Райна ще прави това, което и е кеф. А ти си една безгласна буква и няма как да определяш кое е и кое не е флоп и то на певици, постигнали много повече от теб. Хейтърска му работа. Отиди на фитнес и работи над себе си, вместо да си сееш злобата по форумите. Почваш да нападаш на лична основа, защото няма как да ме обориш с факти. Това е достатъчно показателно. Вижда се на кой коментарите са жлъчни и кой е нервен. Коментара ти е на ниво вманиачен фен третокласник. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 4 минути, GSA каза: Разбира се, че съм Райна, чак сега ли се усетихте! Уффф, аз се замислих, че приличам само на първата си любимка - мързи ме в червата, падам си по млади мъже и умирам за баничка с боза Познайте коя e... 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Stela каза: Почваш да нападаш на лична основа, защото няма как да ме обориш с факти. Това е достатъчно показателно. Вижда се на кой коментарите са жлъчни и кой е нервен. Коментара ти е на ниво вманиачен фен третокласник. Стига си сее заяждала с Райна. Кучето й умря наскоро. А и имаме еднакъв вкус за мъже. И тя заглеждаше руспто лъвче от Атлетик. Райно, още ли ходиш на кулите да тренираш ма? И откога пишеш на кирилица и толко грамотно? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Stela каза: Почваш да нападаш на лична основа, защото няма как да ме обориш с факти. Това е достатъчно показателно. Вижда се на кой коментарите са жлъчни и кой е нервен. Коментара ти е на ниво вманиачен фен третокласник. Знаем, че за теб всичко на РАЙНА е флоп! Няма нужда да пишеш отделен пост и да се повтаряш. Прави повече кекс и съм сигурен, че ще ти хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 19 минути, Stela каза: Аз съм минала отдавна. Даже имам снимка с Теофиков. Другия любимец е Меди. И да си призная, харесвам и Емрах, но него само като гласови данни. Новата му песен ме е зарибила. 😁 Ооо, завиждам за Теофиков, аз още не съм му била на участие, надявам се да не ме разочарова Я кажи - много ли е нисък, така като го гледам по общи кадри с Ванеса не мога да преценя - ту стърчи над нея, ту е съвсем малко по-висок, а тя е доста ниска наистина. Меди ме кефи, ама още няма песен, която да е "моя". На Денис само "Мило мое" не е това, което обичам, но пак не е никак лоша. Емрах също ще го бъде, на мен ми е доста по-приятен от брат си и баща си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ама то наистина всичко на Райна след 2010 е флоп... Райна откакто се оставиха с Коцьо върви само надолу. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари