-A. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 ''Беден в сърцето'' се е изкачила до трето място в 50 Spotify Bulgaria. През 2020 само две песни са били в топ 3 - ''100 живота'' и ''Беден в сърцето''. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 22 минути, Slavi каза: Между другото тука 2 медеца говорихте за дует на Меди и Галена, а накрая се оказва, че Галя е фийт. А за реалния дует на Галена и Матео, който е тотален флоп и дума не обелвате. Сега ще кажете, че тя е била поканена да му сбъдне мечтата, но това няма значение. В Шефката също беше поканена, не участваше в клипа и дори я писаха като фийт, но извличахте дивидентите. Не, че флопа ще я направи по малка сила за 2020, но все пак е един от най големите и флопове в кариерата. Какъв дует? Това, че е написано “X”, не значи че е дует. “X” се води колаборация и може да е и фийт, може и да е дует. Бил й флоп в кариерата - малко по-сериозно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 54 минути, Runevski каза: "Искай ме" е доста изпипан албум. Клиповете на заглавната песен и на "Вик и зов" имат номинации за награда, а на втората има и кавър. В целия диск няма един кавър, всичко е авторско, и като цяло е баладичен, без 3-4 песни. Има и R&B парче. Дължа го на това, че го записва по време на бременност и след нея. Беше на хармонична и романтична вълна, пееше и се лирична и смислена музика, а тогава беше пика на кавърите, най-вече сръбските, и за това много форумци определят края на пика и с "Вик и зов". Освен нея и заглавната, и тази стана хитче тогава, дори в Биг Брадър я пускаха. Чаках да се изкажеш, за да споделя тази песен, само че с клип от концерт, но си ме преварила, колежке! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Стефчо май е прекалил с вафлите! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 43 минути, Danger. каза: Какъв дует? Това, че е написано “X”, не значи че е дует. “X” се води колаборация и може да е и фийт, може и да е дует. Бил й флоп в кариерата - малко по-сериозно. Х е и, а не фийт. Освен това Галена не се включва с никак малка част. Направо си пее половината. Историята с Шефката се повтаря, но тук нямате дивиденти и се правите на ощипани. Абсолютен флоп си е на Галена. Какво като е поканена тя и какво от това, че сбъдва нечия мечта. Като нищо сега ако дуета на Меди и Доника стане хит, да го броите към хитовете на Галена, подобно на Шефкаъа, че и с Друг ме бъркаш се пробвахте... Че то тогава и Кеба и Преслава не е флоп за Преслава, защото тя му е сбъднала мечта и проекта е изцяло негово решение. 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 What does Artist x Artist mean? x means its like a remix or another persons take on one song Демек частта с "Мами" от Урагана. Пример е и Ostavljam te - Карлеуша Х Азис, където се свързва с Хабиби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Участието на Коце днес в Сикретс е отменено заради тъпия вирус: 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 @Willy Не е смешно хич. С тоя вирус се прекалява вече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Току що, zai4eto82 каза: @Willy Не е смешно хич. С тоя вирус се прекалява вече. Умрели са хората да гледат пиян и надрусан Константин на плейбек, пеещ балади. Само разваля настроението, по-добре ще е без него 5 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Току що, Гальо каза: Умрели са хората да гледат пиян и надрусан Константин на плейбек, пеещ балади. Само разваля настроението, по-добре ще е без него Ти да мълчиш,. Вчера във Варна на Коце беше фул. И да,. обичат го. Представя,м си какво му е днес като е разбрал,че се отменя в Пловдив. 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 2 минути, zai4eto82 каза: @Willy Не е смешно хич. С тоя вирус се прекалява вече. Е не знам как ще го преживеем, че Коце е останал без участие. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Току що, zai4eto82 каза: Ти да мълчиш,. Вчера във Варна на Коце беше фул. И да,. обичат го. Представя,м си какво му е днес като е разбрал,че се отменя в Пловдив. Направо се е разревал сигурно за едни никакви пари за него. Нямаш си на хабер от реалния свят 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 18 минути, zai4eto82 каза: Ти да мълчиш,. Вчера във Варна на Коце беше фул. И да,. обичат го. Представя,м си какво му е днес като е разбрал,че се отменя в Пловдив. Ми тогава да дойде да пее безвъзмездно, щом му е толкова гадно. Интересно ми е сега Пайнер как ще процедира - ще намали хонорарите, ще предлагат главно изпълнители с ниски хонорари? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Аман от тая корона вече, честно.. в началото беше интересно и забавно, но вече идва ту мач! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 12 минути, penakavalli каза: Ми тогава да дойде да пее безвъзмездно, щом му е толкова гадно. Интересно ми е сега Пайнер как ще процедира - ще намали хонорарите, ще предлагат главно изпълнители с ниски хонорари? Е то дали е заради хонорарите? Не мисля, че е защото дискотеките не могат да им плащат. Просто може би да не събират толкова хора дискотеките, както когато има изпълнител 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 7 минути, Гальо каза: Е то дали е заради хонорарите? Не мисля, че е защото дискотеките не могат да им плащат. Просто може би да не събират толкова хора дискотеките, както когато има изпълнител Според мен е точно заради хонорарите, защото уж в дискотеките няма да се пускат повече от 50% от хората, които те принципно могат да съберат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 И какво, в дискотеките с маски ли ще бичат хората? 😀 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 31 минути, penakavalli каза: Ми тогава да дойде да пее безвъзмездно, щом му е толкова гадно. Интересно ми е сега Пайнер как ще процедира - ще намали хонорарите, ще предлагат главно изпълнители с ниски хонорари? И на ниски да ги предлагат, клубовете направо един след дриг им биха шута. Първо захвърлени от залите, после от площадите, а вече дори и клубовете ги отритнаха... 🤣 Вече само ютуб им остана като поприще, в ковто да се изявяват. И социалните мрежи. Очакваме ли дуетите да се забавят до есвнта? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 58 минути, Willy каза: What does Artist x Artist mean? x means its like a remix or another persons take on one song Демек частта с "Мами" от Урагана. Пример е и Ostavljam te - Карлеуша Х Азис, където се свързва с Хабиби. Пее ли Галена почти половината партия. Пее Малкото, които я знаят, знаят и слушат ли я заради Галена. Да! Не бяха ли това аргументите ви за Шефката, когато беше писана като фийт и не участваше в клипа. Бяха За какво точно спориш? 🤣 Галена засега е с най големия хит и най големия флоп за годината. 😏 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 7 минути, Slavi каза: И какво, в дискотеките с маски ли ще бичат хората? 😀 Явно. Това доста ще затрудни смъркането, натискането и друг вид ласки в тоалетните. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 10 минути, Starboy каза: Киронова би си дала бъбрека само и само да може да отиде на участие на Преса, а тя даже не иска да я последва в инстаграм. 😪 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 15 минути, Slavi каза: Галена засега е с най големия хит и най големия флоп за годината. 😏 Десислава 2015 вайбс 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Току що, penakavalli каза: Киронова би си дала бъбрека само и само да може да отиде на участие на Преса, а тя даже не иска да я последва в инстаграм. 😪 Да, тя доколкото знам е теглила кредити, за да може да ходи по участията й по цяла България, което е повече от скандално. Още нещо от това момиче: 4 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 4 минути, Starboy каза: Да, тя доколкото знам е теглила кредити, за да може да ходи по участията й по цяла България, което е повече от скандално. Още нещо от това момиче: Някъде даже се беше писало, че катастрофирала, бързайки да отиде да гледа липсинк перформънса на Прес. Ето я статията. На заглавната снимка Преслава е толкова красива - със стария си нос и старите си зъби, които не я карат да изглежда като катерица. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари