devotioner Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 ЕКСКЛУЗИВНО! ИЗТЕКОХА АВТОРИТЕ НА НОВАТА ПЕСЕН НА ДЖЕНА: Музика: Даниел Ганев, Джена Стоева Текст: Борислава Неделчева(a.k.a Djen's sister), Джена Стоева Аранжимент: Даниел Ганев Режисьор: Мама Канарка 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 25 минути, devotioner каза: ЕКСКЛУЗИВНО! ИЗТЕКОХА АВТОРИТЕ НА НОВАТА ПЕСЕН НА ДЖЕНА: Музика: Даниел Ганев, Джена Стоева Текст: Борислава Неделчева(a.k.a Djen's sister), Джена Стоева Аранжимент: Даниел Ганев Режисьор: Мама Канарка Еха, колко си забавен, направо заслужаваш палец надолу. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Честит Рожден Ден на кралицата на поп-фолка нека да е жива и здрава и все така да продължава с хубавите песни и все така да съсипва психиките на 2-3-ма , които си живеят в собствен свят! 1 4 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 ЧРД на Пепа пожелавам и ей,такива хитове. 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Пресо, чумо, ЧРД чумо. По - малко наркотици, по - малко бой и повече хубави песни, не като последния шит дето изсра. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 11 часа , Olay каза: Те и турски кавъри правеха, ама е било имало някакво дело за милион? и от тогава насам не правят. Ама никъде не мога да намеря инфо. Някой знае ли подробности? Става дума за Надя - Полунощ е. Заповядай в отдел "Преса" на сайта ми на Надя! Мисля, че има 2 скана по въпроса. https://nadia-fan-page.alle.bg/gallery/преса/ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Последно обявените продажби на Пайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 31 минути, Runevski каза: Заповядай в отдел "Преса" на сайта ми на Надя! Мисля, че има 2 скана по въпроса. https://nadia-fan-page.alle.bg/gallery/преса/ За малко да попитам защо има отдел за Преслава в сайта на Надя. Трябва ми още кафе! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 2 часа , plambata каза: Толухинската лицемерка е почнала яко да купува пак като видя какъв флоп я чака. В ден 7-ми направила повече гледания от ден 2-ри. Айде бе, ние не падаме от Луната. Бъркаш се, че е направила повече гледания. Според попнейбъл за последните 24 часа е направила 193к. което е най-слабия и резултат досега. ''Джале'' е с 192,5к. Скандалната Лорена падна на 16к. Галена 91,3к а дуета на Десита и Лидия 90к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Коце и Софка разбиха. Ироничното за пореден път е, че чалгарите ги е страх да правят нови песни с такова звучене и се оправдават, че било друго времето, а междувременно римейкват стари ретро парчета и постигат успех. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много се изхвърлийте за Софка и Коцьо. За почто 18 часа имат 260к гледания. За следващите 8 да направят най много още 80-100ка.така че не мисля, че можем да говорим за някакво пръсване. Иначе Преса твърде дълго задържа 200ка впредвид с нищо впечатляващата песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 За мен цифрата им е впечатляваща, защото и двамата са изпълнители на 90-те, които нямат самостоятелни хитове от години. И са в супер малък канал. До едно време си мислех, че само Десислава е достатъчно силна, за да изплува след толкова години на сцена, а то се оказа, че тя просто е повела парада. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 "Бай, бай, бай, мръсно ти куче ме лай. Бай, бай, бай, куче мръсно трай!" ЧРД на Пенка. Пожелавам ти оня Павел да те спуква от бой и още два аборта от Фики 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ние се смеем, но наистина песента на Джена е от Ганев😱. Очаквам нещо много силно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 6 минути, SG каза: За мен цифрата им е впечатляваща, защото и двамата са изпълнители на 90-те, които нямат самостоятелни хитове от години. И са в супер малък канал. До едно време си мислех, че само Десислава е достатъчно силна, за да изплува след толкова години на сцена, а то се оказа, че тя просто е повела парада. Тива са си малко свободни съчинения. Софка от миналата година има песен с над 10 млн. гледания. На Коце песента от Криско също е с приличните 3 милиона, да не говорим, че не е направил самостоятелен хит само защото не е поискал. Той на 5 години веднъж изкарва провал, сила си е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Обаче Джена сцепи с 3000 коментара в чата преди и по време на премиерата Припева е много силен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 21 минути, Senhor каза: Тива са си малко свободни съчинения. Софка от миналата година има песен с над 10 млн. гледания. На Коце песента от Криско също е с приличните 3 милиона, да не говорим, че не е направил самостоятелен хит само защото не е поискал. Той на 5 години веднъж изкарва провал, сила си е. Чак сега забелязах, че има 15 милиона. ОК, да го кажем така- една от 20 песни им е с над 10 милиона. Твърдението ми си важи, защото не всеки ден стари и почти безхитови имена като тях правят 300k+ за първо денонощие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 5 минути, SG каза: Чак сега забелязах, че има 15 милиона. ОК, да го кажем така- една от 20 песни им е с над 10 милиона. Твърдението ми си важи, защото не всеки ден стари и почти безхитови имена като тях правят 300k+ за първо денонощие. Абе Коце не е никак зле колкото и да не го трая. Ис Меди и с Тони Стораро, а преди това о с Ася извади хит. При него самостоятелните яко флопват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 10 часа , Slavi каза: @asylum Всяка вечер ще те поздравявам с нещо. Днес ти се пада дебюта на Тоти още преди да опознае ефекта на клизмите. Много мило! Баси червилото! Аз пък ще ти пращам сутрешни поздрави! преди 9 часа , Willy каза: 192к с над 15к харесвания за по-малко от 9ч. Коце има по-малък канал, няма 4 песни стартирали с над 500к за 24ч. и пак си мачка. Ще кажат, че са две звезди, едната мангалка, привличаща гледания. преди 1 час , Runevski каза: Заповядай в отдел "Преса" на сайта ми на Надя! Мисля, че има 2 скана по въпроса. https://nadia-fan-page.alle.bg/gallery/преса/ Помислих, че имаш предвид Преслава преди 1 час, gotiniq каза: Последно обявените продажби на Пайнер. Важното е, че Мома варналийка е вътре! преди 1 час, Gerganafen каза: За малко да попитам защо има отдел за Преслава в сайта на Надя. Трябва ми още кафе! Ох, не мога! Тамън го писах по-горе! И си пия кафето, преглеждайки РамаПресата 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 3 минути, Slavi каза: Абе Коце не е никак зле колкото и да не го трая. Ис Меди и с Тони Стораро, а преди това о с Ася извади хит. При него самостоятелните яко флопват. Отврат е Коцьо, но все още има усет. Единствено се изложи с изтриването на коментара на Луна, но тя ще плати да му изтрият някой клип и всичко ще е точно 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 11 минути, Slavi каза: Абе Коце не е никак зле колкото и да не го трая. Ис Меди и с Тони Стораро, а преди това о с Ася извади хит. При него самостоятелните яко флопват. Това имам в предвид- сам като име към днешна дата не предизвиква чак такъв интерес на първо време, също както и Софка. Трудно бихме могли да ги наречем актуални имена, въпреки което е факт, че поне през първото денонощие мачкат. Btw тук големи бъзици с Джен, но и тя май най-накрая нацели хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Софкоце са направили 20к в последните 30 минути. 320к, а има още 4 часа и половина до денонощието. Мегахит! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Честит рожден ден на Преси. 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Честит рожден ден, Преси! Още помня моето 13 годишно аз как седеше на пейка и пееше този хит. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Kriminal Публикувано Юни 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 26 Честит рожден ден на най-добрата българска певица! 3 7 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари