Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 18 часа , plambata каза: На "100 живота" как вървяха гледанията в първите 10 дни? Нека някой, който има достъп, да сподели. Лично за мен поддържането на повече от 200к при Праса е много, много странно. Лайковете и коментарите ѝ в същото време едва-едва се променят. Отделно не съм видял някой да я поства тая песен или да има макар и минимална истерия по нея. Как пък все при песните на Праса не се следва нормалната логика.... Ден 1 - 486 Ден 2 - 457 Ден 3 - 417 Ден 4 - 349 Ден 5 - 353 Ден 6 - 324 Ден 7 - 302 + 29 от фен клип Ден 8 - 279 + 19 Ден 9 - 270 + 20 Ден 10 - 279 + 22 За първите дни не знам колко е правил фен клипа, защото не беше добавен в нейбъла. Има 600К още от фен клипчета. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 11 минути, devotioner каза: Говорех за Галена и Криско, Глория общо ще има 10к. Боклук е песента. Сега нека погледнем към сериозните теми! ОЧАКВАМ ИДЕИ И МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ: https://signal.bg/галин-разкри-каква-жена-си-търси/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: https://signal.bg/галин-разкри-каква-жена-си-търси/ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 14 часа , pechenko каза: Умирам! Паола да не е от Гринго? Много близко докарва цвета на Софка. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 "100 живота" - 80К лайка за почти 2 месеца "Пиян" - 84К лайка за почти ГОДИНА "Да гори в любов" - 81К лайка за близо 2 години. Днес Галя прави 81К лайка и минава тези на "Да гори". Едната ги направи за 2 месеца, другата за 2 години. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 минути, Stela каза: "100 живота" - 80К лайка за почти 2 месеца "Пиян" - 84К лайка за почти ГОДИНА "Да гори в любов" - 81К лайка за близо 2 години. Днес Галя прави 81К лайка и минава тези на "Да гори". Едната ги направи за 2 месеца, другата за 2 години. 2018 vs 2020. Различно е. Иначе утре минава и тези на Феноменален и остават само Пиян и Ме густа с повече лайкове от самостоятелните в офишъла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 7 минути, Willy каза: 2018 vs 2020. Различно е. Иначе утре минава и тези на Феноменален и остават само Пиян и Ме густа с повече лайкове от самостоятелните в офишъла. А "Ме густа" е закотвила на 16 милиона с 92К лайка. Много ми се виждат, но тя си беше хит за времето. Иначе съм сигурна, че Галя ще мине лайковете на "Пиян". Гледанията също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Юни 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 28 Кайли Дженерал и сестрите Дженерал ви пожелават прекрасна неделя. Само Кейтлин Дженерал не ви пожелава. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 4 минути, penakavalli каза: Кайли Дженерал и сестрите Дженерал ви пожелават прекрасна неделя. Само Кейтлин Дженерал не ви пожелава. Ivon commented: Мамооо спри да ме излагаш и ми вдигни 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Гъзарката на попфолка е отново в попнейбъла с мега хита си Зоопарк. Около 23милиона от всички клипове. Така и нищо от въпросната година не успя да я мине като гледания. Нито Да гори, нито Феноменален... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 час, Willy каза: И си я пердаши на синбек! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 11 минути, penakavalli каза: И си я пердаши на синбек! ❤️ По скоро абитюриентите я пердашат. Тя изпя точно 1 дума😁 @Willy, коментирай възхода на Зоопарк 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 15 минути, Slavi каза: По скоро абитюриентите я пердашат. Тя изпя точно 1 дума😁 @Willy, коментирай възхода на Зоопарк Е тя още 2018 си мачкаше, показвайки се буквално след всяка нова песен. Страшен късмет изкара с тая песен. Останах с впечатления че Бръммм й беше по-големият хит, защоти съм я чувал и тук и то не веднъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Въпросната 2018 се изказваха шумни негодования от броенето на гледания на няколко клипа, а сега същите броят и събират като луди... Не бяхте доволни от добавянето на фен клиповете в нейбъла, а сега самите вие добавяте такива. Не, че нещо, ама е твърде прозрачно и смешно. Изтрили са клипа на "Шефката", който гонеше 10 милиона. С изтритите клипове отдавна беше минала "Зоопарк". Така или иначе, Анелия си остана с успеха на "Зоопарк". След това няма песен с кой знае какви гледания. Само дуета с Джулия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Боклук е песента. Сега нека погледнем към сериозните теми! ОЧАКВАМ ИДЕИ И МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ: https://signal.bg/галин-разкри-каква-жена-си-търси/ Че той мен описал. Галче, може да ми пишеш да измислим нещо :* 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Теофиков и "Малката" с трети дует за лятото. Анелия да не само ft. в друга песен или трио? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ъъъъ окей 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 11 минути, Willy каза: Ъъъъ окей Предвидливо е облякла рокля подходяща за кючеци. Защо продължава да се носи като Мерилин Монро? Зорлян се състарява. Да потъмнява косата мигом! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 13 минути, Willy каза: Ъъъъ окей Прилича ми на Ищар в някой кючекчийски тоалет на Малина. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Съседи събират подписка за изселването на Джена и „Канарите” от Катунца „Събираме подписка да изселим най-накрая „Канарите” от Катуница! Тъкмо си отдъхнахме, след като прокудихме Цар Киро, а сега те ни побъркват”, признаха пред „Уикенд” съседи на музикалната фамилия, която е сред най-шумните в селото. Хората недоволстват от наглото поведение на клана Стоеви, както и от вечните им и неспирни купони. Фамилията от години е недолюбвана от бедните си съседи, които се дразнят на парадирането на възможности от „Канарите”. Палатът в селото на Цар Киро е известен с кичозния си вид. Преди години музикалната фамилия показа дома си в Катуница, тогава Джена и съпругът й Наско дадоха първото си интервю като семейство именно от бащиния дом, а зрителите се потресоха от безвкусицата, златните окраски и 20-те безвкусни картини, наредени в стаята асиметрично. Още тогава съседите се подразнили на кичозното, но скъпо обзавеждане в Стоеви, които имат в дома си няколко столове, по-известни още като „кралски трон“. Имотът на „Канарите” в Катуница, с големината на прогимназия, отдавна е обект на подигравки сред съселяните на музикантите. Старият Канар често може да бъде видян как внася в дома си поредната картина, стойка или пък фонтанче за вода за двора, а сред разсадите им с домати в градината има безброй пикаещи джуджета. Вратата им, естествено, е охранявана от два огромни гипсови орела, на единия от които е счупено едното крило. Освен Стария Канар – акордеониста Наско Стоев, и съпругата му Надя, в дома от време на време живеят и Джена с младия си съпруг Наско. Именно в този дом изкараха карантината фолкаджийката и Атанас Стоев-младши, които се бяха прибрали при родителите на музиканта. Именно това преляло чашата на търпението за съседите им. От имението непрекъснато се носел невъобразим шум. „Не стига, че търпим фръцкането и претенциите на Надя, но вече и Джена ни дойде в повече. Доколкото знам, тя има проблеми и със съседите си в София. Сега тук ни побърква с претенциите си”, коментира комшия на музикалния клан, който е сред инициаторите на подписката. https://www.flagman.bg/article/217841 😂😂😂 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Преслава стъпи на лидерската позиция ❤️ https://signal.bg/преслава-стъпи-на-лидерската-позиция-2/ Преслава стъпи на лидерската позиция 28.06.2020 14:53Signal.bg Преслава записа първа победа в 50-те Най… с новия си сингъл „Беден в сърцето“. Песента получи най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и стъпи на лидерската позиция. След шест поредни победи в чарта за попфолк Галена отстъпи призовото място и финишира втора с актуалното парче „100 живота“. Отново третата позиция е за Данна с парчето „Той“. 1 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Коце и Софка мачкат като луди! Трети ден: 387к. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 7 минути, Willy каза: Коце и Софка мачкат като луди! Трети ден: 387к. Брутална песен и топ хитачка! Не като тъпата песен на Прилепа, която е скучна и незапеваема и феновете на Пепа се молят ден и нощ да е първа в Spotify, но ще види номер 1 през крив макарон, защото вече падна на 3-то.. и ще духа супата до няколко дни. Гледанията в тубата са мизерни и Софка и Коце скоро ще я минат. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари