penakavalli Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 час, Blueberry каза: За пред никаква публика - толкова. Всеки почна да прави награди... Аз утре мисля да си организирам награди в спалнята, всички призове са за Денис Теофиков, може да заповяда да си ги вземе. Ще има ли награда за особени заслуги В спалнята ти? 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 @Danger. Дай, дай, дай на Dj-ея ощееее... 💲💰 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 минути, Stela каза: @Danger. Дай, дай, дай на Dj-ея ощееее... 💲💰 “Със парата аз да го залея.”, както се пее в един хит на Теди. 😄😄😄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 7 минути, pechenko каза: Ти не визираше, а си говореше, че подкупвала едва ли не знаеш инфо от кухнята, но след като те цитирахме няколко човека и обърна палачинката. Попарен за кое? Че знаех за триото на Меди, Галена и Доника, но нарочно не казвах, защото виждах, че те убива факта че Галена е супер успешна и ще има общ проект с Меди. И много добре съм видял, че ме спомена как съм казвал, че е дует, а се оказало трио... просто не обръщам внимание на дребни провокации. И да кажа нещо от кухнята.. Меди първо ще пусне самостоятелна песен и чак след това триото. Първия ми пост по темата беше със статията, че Галена е кихнала 30 бона на Криско за дует. Тоест ясно личи, че от там идва предположението ми. Има го черно на бяло. Впредвид това, че знам, че 2 пъти е била готова да даде по 40 бона за песен(вече инфо от кухнята) , не ме учуди тази новина. Аз когато някоя е най силната, няма как да не го призная. 2020 е година на Галена. Не като тен през 2019 от 100 кладенеца вода да вадиш, за да обясняваш как Пиян не била мегахит, албума и бил провал и друите глупости по адрес на Преса. Явно тогава теб те е било яд и затова очакваш мен да ме е яд за подобни неща. Е, сори, драги, но Галена със 100 живота и дуета с Криско може да си изкара спокойно до другото лято на върха. Още по малко, че нямам претенции, че знам много неща от кухнята. А като има такива, те са свързани с Деса. И около нея случайно и за някоя друга. Отново казвам, че чалгата за мен не е това което е за теб. Няма тежест в живота ми и извън форума рядко може да ме касае по какъвто и да е начин. Живота не е чалга певици. А като минеш 25 дори започва да изглежда... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 4rd an4e.mn lubima mi e as i ti Пожелавам да излезе от блатото и да мачка! 💗 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 В началото може да чуете и прекрасното изпълнение от Ариа!🥰 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 минути, Willy каза: В началото може да чуете и прекрасното изпълнение от Ариа!🥰 Пожелавам ти да ти пее на ухо. Друга песен ще запееш тогава 🤣 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Slavi каза: Пожелавам ти да ти пее на ухо. Друга песен ще запееш тогава 🤣 Конкуренцията да се изнася, ако обича! 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, penakavalli каза: Конкуренцията да се изнася, ако обича! 😁 Спокойно. Твоето ухо ще гали Андреа с уникален лайв на Казваш, че ме обичаш❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Още с този невероятен и недооценен проект ми грабна вниманието, а после с Класа съвсем ми стана любимка от новите. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 9 минути, Willy каза: В началото може да чуете и прекрасното изпълнение от Ариа!🥰 Не е тя май, има участие в Бургас Но наистина звучи като нея 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 минути, Willy каза: Още с този невероятен и недооценен проект ми грабна вниманието, а после с Класа съвсем ми стана любимка от новите. А не те ли болят ушите от "пеенето" й? 🙄 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Току що, Willy каза: Още с този невероятен и недооценен проект ми грабна вниманието, а после с Класа съвсем ми стана любимка от новите. Като знам какви класни неща харесваш, се учудвам, че това пълзящото изобщо е успяло да те впечатли. А като гледам как цял ден цикли за 40ка предвиждам, че пак 2 милиона гледания ще и бъдат мъка като на последната и... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Чъръдъ на моята астрална близначка Аня! Държа да подчертая, че освен прекрасна чистачка на барбекюта, е и доста стабилна вокалистка. Предстоят и още много важни неща в живота - наркотици, секс... Все неща, от които малката Гибон може да се учи. Ето някои от любимите ми цитати на Анюша: "А вие как сте?" "Вие там вляво!!!" "С вас ми е НАЙ!" "Ъъъъъъ" "Шанананаааааа йейейейейейейейе" "Лепя ги като марка" "Не чуваааааам!" "КАК БЕШЕ???!?!?!?" Много вдъхновяващи цитати. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 7 минути, Willy каза: Още с този невероятен и недооценен проект ми грабна вниманието, а после с Класа съвсем ми стана любимка от новите. И аз смятам, че е недооценена тази песен. Има толкова епичен отсвир. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Константин и Софка мачкат с гледания. Очертава се огромен хит като 100 живота засега. Който си го може, си го може и в малък канал. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 минути, Stela каза: А не те ли болят ушите от "пеенето" й? 🙄 На запис ми звучи супер. Някакъв по-такъв дрезгав и различен глас. преди 1 минута, Slavi каза: Като знам какви класни неща харесваш, се учудвам, че това пълзящото изобщо е успяло да те впечатли. А като гледам как цял ден цикли за 40ка предвиждам, че пак 2 милиона гледания ще и бъдат мъка като на последната и... Е то единственото за което може да се хванете при нея е липсата на глас. На мен не ми пречи. Дрѕго няма. Свежи, леко различни песнички на ниво, представени с клипове с силно артистично присъствие. Предпочитам я в пъти пред Алфите и песни от сорта "ГПС-а не ма намира" или Просто секс. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 минути, Danger. каза: Константин и Софка мачкат с гледания. Очертава се огромен хит като 100 живота засега. Който си го може, си го може и в малък канал. Нима искаш да хвърлиш shade върху Преси? Хейтър такъв.. Брояча още е забил от рекордния интерес и силно се надявам поне за година да стигне да ги отчете! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Теди Александрова спечелила Хит на годината за “Най-боли ме”. Радвам се, че никой не е отразил този цирк, и че има 20 човека на кръст 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 3 минути, Willy каза: На запис ми звучи супер. Някакъв по-такъв дрезгав и различен глас. Е то единственото за което може да се хванете при нея е липсата на глас. На мен не ми пречи. Дрѕго няма. Свежи, леко различни песнички на ниво, представени с клипове с силно артистично присъствие. Предпочитам я в пъти пред Алфите и песни от сорта "ГПС-а не ма намира" или Просто секс. Не е само липсата на глас. Като жена ми евтинее и пачаврее. Като песни само Класа и дуета с Ася са прилични. А и като жена не ме впечатлява. Не е грозна, но няма харизма. Лидия ми е по симпатична. Въпреки, че пее глуповати комерси, зарибяват и за това стават хитове. В един момент вероятно ще се отдели от Галин и ще знае какво трябва да прави. А Десита е много талантлива като творец, не само като изпълнотел. При нея е призвание да се занимава с музика, а не прищявка. Мен не ме дразнят. Не са ми и някакви любимки, но се радвам, че има раздвижване в пластовете на попфолка, че ми писна от дърти чанти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Гальо каза: Теди Александрова спечелила Хит на годината за “Най-боли ме”. Радвам се, че никой не е отразил този цирк, и че има 20 човека на кръст A, ето още един по-голям хит от всичко на Галена 2019. Да не забравим и нещо на Мария и Коя. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 минути, Willy каза: A, ето още един по-голям хит от всичко на Галена 2019. Да не забравим и нещо на Мария и Коя. Много харесвам такива приятелски наградки, на които всички се правят, че Галена и Преслава не съществуват, и реално уж не заслужават всички награди И Теди горката си вярва, че е с хита на годината 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 3 минути, Гальо каза: Теди Александрова спечелила Хит на годината за “Най-боли ме”. Радвам се, че никой не е отразил този цирк, и че има 20 човека на кръст Всъщност кой ги връчва въпросните награди и кои поред са... Май вече фолк плюс имаха и някакъв клуб също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 5 минути, Willy каза: A, ето още един по-голям хит от всичко на Галена 2019. Да не забравим и нещо на Мария и Коя. Лятото Най боли ме беше по успешна от Паника. Тук се коментираше, че я пръскат по 3-4 пъти. Като трайност обаче може би Паника надделява. Всъщност не я споменах, защото говорихме за самостоятелни песни😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 2 минути, Slavi каза: Всъщност кой ги връчва въпросните награди и кои поред са... Май вече фолк плюс имаха и някакъв клуб също. Лайфстайл нещо си, не ги знам. Май същия екип от Фолкплюс. Малката е спечелила 2 награди май, Денис също. Фики - певец; Емануела - Певица. Алисия - Моден идол и Дует. Дара и Гери Никол също спечелили там нещо да има. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари