Kitty Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 3 минути, THE IIconic каза: Каква порода беше? Тигров боксер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 https://show.blitz.bg/skandal/shok-aneliya-skochi-da-bie-fenove-kolezhki-ne-mogat-da-ya-ukrotyat Това вярно ли е, сега го зачетох 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 25 минути, boy_07 каза: https://show.blitz.bg/skandal/shok-aneliya-skochi-da-bie-fenove-kolezhki-ne-mogat-da-ya-ukrotyat Това вярно ли е, сега го зачетох Дано, дано. Мигом ще ми стане идол! 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 28 минути, boy_07 каза: https://show.blitz.bg/skandal/shok-aneliya-skochi-da-bie-fenove-kolezhki-ne-mogat-da-ya-ukrotyat Това вярно ли е, сега го зачетох Зависи. Не знам къде в коя графа слага Фаст Анелия, та не мога да се ориентирам дали е пълна измислица или е редно да взема страната на жертвите. преди 6 минути, Willy каза: Дано, дано. Мигом ще ми стане идол! Абе не е така. Дори верно да са я обиждали или каквото и да е станало в крайна сметка, си е рядко тъпо да им скача, бие или да подава жалба в полицията, само щото някой си е оставил праха от подметките върху колата и. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 6 минути, Lelqtian каза: Зависи. Не знам къде в коя графа слага Фаст Анелия, та не мога да се ориентирам дали е пълна измислица или е редно да взема страната на жертвите. Абе не е така. Дори верно да са я обиждали или каквото и да е станало в крайна сметка, си е рядко тъпо да им скача, бие или да подава жалба в полицията, само щото някой си е оставил праха от подметките върху колата и. Щом е намесена Гергана, истина е!Само скандал й липсваше като допълнение към успешната 2020. Искам снимков материал как млатят Весо и компания! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 2 часа , Willy каза: За второто май нищо не качи. Първото като й почина съвсем превъртя играта. Ревеше и по интервюта и каза че щяла да прави ремонт, защоти всичко й напомня на него. Напротив, с дни качваше и за второто- постове, снимки, даже качи и като изминаха няколко дена пак- сторита, снимки във фейса, инстаграм и хората започнаха да я критикуват, че било прекалено. Даже и гробчето на кученцето качи. И на Коце му беше мъчно за Карпуз и други неща свързани с това кученце, но няма да споделям. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Много яко е написана статията за Анелия. Чак ми се прииска да съм бил там. 2 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 34 минути, Lelqtian каза: Зависи. Не знам къде в коя графа слага Фаст Анелия, та не мога да се ориентирам дали е пълна измислица или е редно да взема страната на жертвите. Абе не е така. Дори верно да са я обиждали или каквото и да е станало в крайна сметка, си е рядко тъпо да им скача, бие или да подава жалба в полицията, само щото някой си е оставил праха от подметките върху колата и. Поне им скача сама, а не с Павел, Фики итн.. 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 @Willy Имам един въпрос! Ако Галена се регне у форума и си рекламира песните, колко дена бан ще и дадеш? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 10 минути, THE IIconic каза: @Willy Имам един въпрос! Ако Галена се регне у форума и си рекламира песните, колко дена бан ще и дадеш? Сто, сто! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 1 минута, Willy каза: Сто, сто! Предлагам на Толбухинската гивиндия направо перманентен! 😂 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 2 часа , THE IIconic каза: Честита да е! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 След като на Малката е обявена песента, че ще е самостоятелна, и на Анелия е с Денис, тогава дуетът на Преслава с кого трябва да е? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Току що, Danger. каза: След като на Малката е обявена песента, че ще е самостоятелна, и на Анелия е с Денис, тогава дуетът на Преслава с кого трябва да е? Корнелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 3 минути, Danger. каза: След като на Малката е обявена песента, че ще е самостоятелна, и на Анелия е с Денис, тогава дуетът на Преслава с кого трябва да е? Галена и Криско Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 14 минути, Danger. каза: След като на Малката е обявена песента, че ще е самостоятелна, и на Анелия е с Денис, тогава дуетът на Преслава с кого трябва да е? със себе си ... и заглавие на песента "Аз съм достатъчна" хаха, извън шегата, възможно ли е Малката освен самостоятелната да има и един дует и то с Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Може да е имало идея да вкл. Преслава в някоя от песните, но после да е отпаднала. Да не говорим, че с Малката хич не си пасват. Не на последно място всички дуети на Преслава са да извлече някаква полза: ''Пия за тебе'' - Елена беше силна и помогна за стопляне на отношенията с Пашев. ''Нокаут'' - всичко спонсорира Ваня и Дамян ще я върти силно по дискотеките. За фт с Кристияна сигурно е получила безплатна песен от Оцко. Не че ако има дует с Малката, няма пак да е спонсориран, но нещо не ми се връзва. Пък и тя нали си работи по нови с В.Д. и Ганев. пс - 123к за 24 часа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Последните песнички на Райна не са никак лоши, но има нещо много инфантилно в нея, което ме отблъсква да я слушам А последното, което Анелия самостоятелно е пускала, Гъзарка ли е? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Това е толкова бруталнооооо Ако беше 2015 щеше да гърми отвсякъде 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 преди 3 минути, Willy каза: Това е толкова бруталнооооо Ако беше 2015 щеше да гърми отвсякъде За две седмици не може да направи 2 млн. После на Преслава била флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 4 минути, Fast каза: За две седмици не може да направи 2 млн. После на Преслава била флоп. Не е флоп, но е поредната крачка надолу от Пиян, след новите от албума и дуета с Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 4 минути, Fast каза: За две седмици не може да направи 2 млн. После на Преслава била флоп. Никой не твърди, че е хит. На всички ни е ясно, че е флоп. На Пепа също е флоп. Пресовите се скрихте в дупките си и не се показвате.. спряхте да бройте гледания, класации и т.н Умирахте да се качи в спотифай на номер едно, но така и не стана и вече е паднала на 5-то. Само в сигнал е номер едно 😂😂😂😂 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 На мен пък песничката на Преслава започна да ме зарибява чак сега, прежалих и мазнотията. А бе не ви ли писна да се дразните само на тая тема Лято е, кефете се на каквото ви харесва и това е. Ама Преслава наистина много грозни неща взе да прави, откакто е с Павката. Цялото участие на плейбек след месеци реване в инстаграм колко ѝ липсват феновете, доста лицемерно. Както и онова с басейна в мола, супер гнусна е станала, или винаги е била. Дали Павката е помогнал да си покаже истинската същност, или покрай него е изпростяла още повече Както и да е, песните ѝ все още ми харесват и гласът ѝ. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Оставете я Пепа. Други са интересните в чалгата днес. Очакваме с трепет колаборацията на побойничката Ана с Теофика - "Тебе да те кърмя ли или....?". Предусещам и най-лайквания коментар под клипа. Ivon D.: "Спри да се лигавиш с хорските деца, а си вдигни телефона!!!" 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари