VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Willy каза: 0:18 🤣🤣🤣 Седи в камионетката? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 21 минути, pechenko каза: тВоЙтА лЮбИмА Наистина топ проект на Е,Ми Ли Я?. Жалко че по предложение на Боровинката като се записах на Чалгавизия,Счети регистрира най-слабия си резултат. преди 22 минути, penakavalli каза: Вече ми беше в топ 3 през 2015. Даже като се регнах тук много плюх Преса :дд преди 15 минути, Blueberry каза: Обаче ти на която станеш фен - взима, че флопва. Стани на Анелия, моля. Вярно е това. Верно ще взема да стана фен на Теофиков или Емилия 😛 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 7 минути, VulkoIsTheBest каза: Седи в камионетката? Вили, не си прави оглушки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Вили, не си прави оглушки! Вили й се подиграва, че се вози в тази каруца. Що не вземе да се стегне и не качи малко левела, а? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 9 минути, VulkoIsTheBest каза: Седи в камионетката? Именно. Страшен cringe. Понякога е по-добре да ги пускат без клипове, вместо да си стават направо за смях. преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Вили, не си прави оглушки! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Willy каза: Именно. Страшен cringe. Понякога е по-добре да ги пускат без клипове, вместо да си стават направо за смях. Не думай. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 13 минути, VulkoIsTheBest каза: Не думай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Тя не спира да прави изцепка след изцепка дали в публичнто пространство, или в социалните мрежи. Зебележете само какво измъкване - "Измислих го миналата година, сега вече ми е мила и блага". 🤣 Ти си двуличен като човек, остави поста ти. Когато беше по-малък и нетолкова обиграно прикрит, дори в този форум те наричаха "Шизофреника", защото си сменяше мненията през 5 минути. Така, че недей приписва своята диагноза на други. По-нататък в поста ти отново лъжи и клишета. 24/7 плюене без причина в Интернет форум. Единственият човек, който е тук 24/7 е фен именно на Преслава. Никъде не казах, че ми е блага. Просто в момента не прави нищо кой знае кво. Иначе обиграх се, сега вече не се забелязва. Докато при теб сергията си е отворена нон - стоп. Инак казано земи се стегни, бетер женска злоба имаш. Много важно, че неква :) ти се е подиграла у инстаграм. Това е последния пост в който ти отговарям, защото просто няма смисъл. Бахти на 100 години хора и още комуникират като малки деца... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Днес сме на тема Най-фекалната дама на поп фолка и се присетих за тази песен, която незнайно за мен защо флопна. Да, Ганевски комерс е, ама Тотя не мячи и мяука така неприятно, както в много други песни. 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Топ 10 от чалгата за юни 1. Гпс-а - 4.2М 2. 100 живота - 3.3М 3. Просто секс - 3.1М 4. Той - 2.3М 5. Предишното момче - 1.8М 6. Сен тропе - 1.6М 7. В сезона на греха - 1.5М 8. Кой ме срещна с тебе - 1.3М 9. Сагапо - 1.3М 10. Беден в сърцето - 1.3М Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Willy каза: 10. Беден в сърцето - 1.3М Ъ? На 4 юли тази песен има 2.7 милиона. За 4 дни е направила повече гледания, отколкото за първите 11? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 ❤️ ❤️ ❤️ Последно време не слушам чалга, дори повечето песни не ги дослушах, но сега покрай ягодите горе се сетих за Валдес ❤️ ❤️ ❤️ Голям е! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 6 минути, Blueberry каза: Ъ? На 4 юли тази песен има 2.7 милиона. За 4 дни е направила повече гледания, отколкото за първите 11? Не, той просто не брои купените. Ние си имаме една формула за изчисление на купени и на Преслава ги вадим от бройката. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 8 минути, Blueberry каза: Ъ? На 4 юли тази песен има 2.7 милиона. За 4 дни е направила повече гледания, отколкото за първите 11? Верно. В нейбъла са толко. За седмица имаше 1.6М, а втората +1М демек около 2.2М през юни. Сигурно е бъг или не брои купените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 часа , Blueberry каза: Хаа, сега разбирам, че Галена била с ромски произход, явно по бащина линия Тук се разказва за първия й братовчед - http://epicenter.bg/article/archive/143/11/0 Ето го й него (майка му е сестра на бащата на Галена) Ужас... но това е показателно. Момчето е Галена преди парите на Галин. В смисъл човек от народа, който си има своите особености. Докато братовчедка му е порцеланова кукла облечена в скъпи марки вече и обработена до съвършенство на снимките. Преди това беше като него с мазна коса, пухкава, щръкнали уши и бузеста. "Роден на 22 април 1993 г. в Берлин." - да си беше останал там, повече щеше да прокопса. Сега като прочетох статията Галена ми падна със сто пункта в очите. Може ли да оставиш роднините си така. Това е отвратително, снимаш се с не знам си какво, парадираш за не знам си какво... нямам думи, но нашата действително. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 минути, Willy каза: Верно. В нейбъла са толко. За седмица имаше 1.6М, а втората +1М демек около 2.2М през юни. Сигурно е бъг или не брои купените. Бъг. Два или три дни песента беше извън дневния топ и т.н. Същото се случи и със ''Сто живота'' и ''Гпс-а''. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 #11 в тренда на Румъния и 308к с 43к лайка за 7ч. Смазаха ли?!🤩 Само к'ви са тия емоджита в заглавието. Ужас! 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Ужас... но това е показателно. Момчето е Галена преди парите на Галин. В смисъл човек от народа, който си има своите особености. Докато братовчедка му е порцеланова кукла облечена в скъпи марки вече и обработена до съвършенство на снимките. Преди това беше като него с мазна коса, пухкава, щръкнали уши и бузеста. "Роден на 22 април 1993 г. в Берлин." - да си беше останал там, повече щеше да прокопса. Сега като прочетох статията Галена ми падна със сто пункта в очите. Може ли да оставиш роднините си така. Това е отвратително, снимаш се с не знам си какво, парадираш за не знам си какво... нямам думи, но нашата действително. Статията е доста стара, не знаем в какво положение е това момче. Иначе и мои братовчеди тънат в разкош, а аз дори кола не притежавам, това не ги прави боклуци. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Blueberry каза: Статията е доста стара, не знаем в какво положение е това момче. Иначе и мои братовчеди тънат в разкош, а аз дори кола не притежавам, това не ги прави боклуци. Не говорим за това, момчето е нямало лична карта. Баба им го гледа все пак, говорим да му уреди документите и да му помогне с работа. Това се нарича поне по моите разбирания човешко отношение, защото тя има възможност. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юли 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 часа , Willy каза: Е да, ама няма да е първа. Преси отдавна е пробвала двете Стораро мръвки. Емрах не е по вкуса й. Трябва да се нацепи малко. Галена, за да не остане назад пък, ще скандализира с дует с Валя Али. Музиката е преработка на стара градска песен, а работното заглавие е Шумен - град на моите мечти. Официално ще бъде представена на фестивала Златният кестен. 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 5 минути, Blueberry каза: Статията е доста стара, не знаем в какво положение е това момче. Иначе и мои братовчеди тънат в разкош, а аз дори кола не притежавам, това не ги прави боклуци. Мен пък някви балканджии ми викат "Имаш ли братовчедка, запознай ме с нея де". И аз викам - Имам, ма гъза й два декара и е черна. И те - Аа, не. Така си е, братовчедите, каквито и да са, не са боклуци. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 10 минути, Blueberry каза: Иначе и мои братовчеди тънат в разкош, а аз дори кола не притежавам, това не ги прави боклуци. По-малко Емилия и повече Джена и всичко ще се нареди и при теб. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 часа , xroflx9 каза: Топ идолка! А не някакви руси счетита. @berryJ харесваш ли Е Ми Ли Я,мила? Не ми е от най-любимите. Много ме дразни дрезгавия й глас по интервюта и надутото й поведение иначе има песни, които са ми сред любимите през годините. И напоследък ми е много неприятна в лице, този нос ми е като някакъв подгизнал във вода молив, преди повече ми харесваше визуално. Ама го пази в тайна Боровинка Оринджинъл да не чуе, че ще остана без айфон 11 😫 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Юли 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 минути, DarkChild каза: Галена, за да не остане назад пък, ще скандализира с дует с Валя Али. Музиката е преработка на стара градска песен, а работното заглавие е Шумен - град на моите мечти. Официално ще бъде представена на фестивала Златният кестен. Преслава ще отвърне на удара с друг женски дует - PRESLAVA & KOYA? - BADZHANACHKI / Преслава & Коя? - Баджаначки, 2020 Първоначално песента е обмисляна с Емилия, но г-жа Башур е заета да работи по новия си международен хит EMILIA x ANDREA x SHAGGY x JAY MALY 🌶️ x COSTI - 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, berryJ каза: Не ми е от най-любимите. Много ме дразни дрезгавия й глас по интервюта и надутото й поведение иначе има песни, които са ми сред любимите през годините. И напоследък ми е много неприятна в лице, този нос ми е като някакъв подгизнал във вода молив, преди повече ми харесваше визуално. Ама го пази в тайна Боровинка Оринджинъл да не чуе, че ще остана без айфон 11 😫 Браво! Терминаторка! Боровинке,учи се от дъщеря си! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари