Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 минути, Blueberry каза: ANDREA x SHAGGY x JAY MALY 🌶️ Падам 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Blueberry каза: Преслава ще отвърне на удара с друг женски дует - PRESLAVA & KOYA? - BADZHANACHKI / Преслава & Коя? - Баджаначки, 2020 Нека отвръща! Подобна песен няма шанс на фестивала "Златния кестен". Тази ще я въртят само на Байрям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, xroflx9 каза: Друго си е с баварец,писе. От БМВ и 70 санта дилдо да пуснат,ще си го купя и ще седна върху него 💞 Ти като повечето ми приятели и голяма част от гъзетата в БГ. Аз от немските коли само БМВ не харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Kaто стана въпрос за коли, и аз карам същия мерцедес като повечето певици: Но не ми харесва, два пъти го давах в сервиз щото се развали вратата и климатика. Не знам кво му аресват толкова. Ако не знаеш какво да го правиш, дай го на мен. преди 2 минути, xroflx9 каза: Браво! Терминаторка! Боровинке,учи се от дъщеря си! Разплаках се малко... но той акъла идва с годините И на мен иначе Емилия ми харесваше повече със стария нос в първите години, но сега съм й свикнала и ми харесва и така. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Обаче Емилия не е споделила нищо за ремикса, а той ще й направи рекорд за първите 24ч. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Willy каза: Обаче Емилия не е споделила нищо за ремикса, а той ще й направи рекорд за първите 24ч. Еми е скромна и оставя цифрите сами да говорят за нея. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 минути, Willy каза: Обаче Емилия не е споделила нищо за ремикса, а той ще й направи рекорд за първите 24ч. Не е ли тя така или иначе рекордьорката за чалгата с "Тръгвай си"? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Може пък Преслава да пусне публикация за рекорда на Емилия. "Честито, баджаначке!". 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Емилия: - Първа бях в леглото на Коко. Първа си подострих носа. Сега съм първа и по гледания. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Blueberry каза: Не е ли тя така или иначе рекордьорката за чалгата с "Тръгвай си"? Да, да, тя е. И това ще отмине мисля че не можа да я мине за 3-5к. И двете са над 600к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Може пък Преслава да пусне публикация за рекорда на Емилия. "Честито, баджаначке!". Твърде много дами ще се почувстват поздравени. преди 2 минути, Willy каза: Да, да, тя е. И това ще отмине мисля че не можа да я мине за 3-5к. И двете са над 600к. Д. Теофиков - крал на първоначалния интерес 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 14 минути, Blueberry каза: Разплаках се малко... но той акъла идва с годините И на мен иначе Емилия ми харесваше повече със стария нос в първите години, но сега съм й свикнала и ми харесва и така. Но съм наследила твоята любов по Теофиков ❤️ Вчера съм слушала “Катастрофа” сигурно над 10 пъти. А на дуетите с Емилия и Цура направо откачам - топ песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @Fast Коментар под снимката на Преслава и Ив във фейса. Отиди да кажеш на жената, че е от слънцето. Тя няма доказателства, че е фотошоп.. как може да говори така.. 😂😂😂 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 18 минути, WindWalkerMonk каза: Ти като повечето ми приятели и голяма част от гъзетата в БГ. Аз от немските коли само БМВ не харесвам. Принципно главната ми цел в живота е да карам Ролс Ройс /е разбира се след като в спалнятя ме чака готино гадженце/. Защо никоя чалгарка не е възпяла БМВ? Джени,започвай мила. Ти си талантлива текстописка,ще измислиш рими! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 17 минути, VulkoIsTheBest каза: Може пък Преслава да пусне публикация за рекорда на Емилия. "Честито, баджаначке!". Да бе, как си го представяш... Преслава ще иска от Емилия да и плати филърите дето трябва да си бодне за да скрие получените от яд бръчки. Тя място не си намира заради успеха на Ема. Знаем как тропа с крак и свива очи. 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Stela каза: Да бе, как си го представяш... Преслава ще иска от Емилия да и плати филърите дето трябва да си бодне за да скрие получените от яд бръчки. Тя място не си намира заради успеха на Ема. Знаем как тропа с крак и свива очи. 😂😂😂 Верно е. На човек му стига само да си пусне клипа на "Беден в сърцето" и да види за каква озлобена, изнервена кикимора става въпрос. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час, penakavalli каза: Днес сме на тема Най-фекалната дама на поп фолка и се присетих за тази песен, която незнайно за мен защо флопна. Да, Ганевски комерс е, ама Тотя не мячи и мяука така неприятно, както в много други песни. Абсолютен хит в личния ми топ 5 за миналата година! преди 17 минути, xroflx9 каза: Принципно главната ми цел в живота е да карам Ролс Ройс /е разбира се след като в спалнятя ме чака готино гадженце/. Защо никоя чалгарка не е възпяла БМВ? Джени,започвай мила. Ти си талантлива текстописка,ще измислиш рими! Мистично етнопоп парче от Екстрата отпреди 22 години! Аферин, машалата! А ето ти и БМВ хит: 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Не намирате ли прилика между Цветелита и Полина? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 минути, asylum каза: А ето ти и БМВ хит: Мани-мани, моралистката на попфолка, дето в даден момент почна да държи на поли с дължина до глезена, също е дала своя дан в морето от меркантилност: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, VulkoIsTheBest каза: Мани-мани, моралистката на попфолка, дето в даден момент почна да държи на поли с дължина до глезена, също е дала своя дан в морето от меркантилност: Виж кво яко парче е била, човеК! Сега ми иде да я налагам с мокър парцал. На 30 и кусур стана лелка! Нина и на 70 ще си е яко гадже! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 минути, asylum каза: Виж кво яко парче е била, човеК! Сега ми иде да я налагам с мокър парцал. На 30 и кусур стана лелка! Нина и на 70 ще си е яко гадже! Знам, аз дори имах сантимент към нея. И даже си купих нейн албум на диск, брат. Тихооо 🤣 Любимите ми песни от него бяха "Не вярвам", тя даже беше хит. И тази. Надувайййте: https://www.vbox7.com/play:a604edbf 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Знам, аз дори имах сантимент към нея. И даже си купих нейн албум на диск, брат. Тихооо 🤣 Любимите ми песни от него бяха "Не вярвам", тя даже беше хит. И тази. Надувайййте: https://www.vbox7.com/play:a604edbf Не отварям вбокс, батко Ей ти кака й га беше на 55 и се гъзи по гащи до БМВ и на кран Цура още нека се слелчосва. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @asylum Клипа на Грахич е 1:1 с този 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Stela каза: @asylum Клипа на Грахич е 1:1 с този Знае откъде да краде мангата. На Симге всичко й става хит напоследък 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари