Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 39 минути, WindWalkerMonk каза:

Аз още не мога да повярвам за изказването на Диона. Тая е за съд, защото много млади хора ще й се вържат и ще се разнесе заразата. Бати тъпира, а си няма идея, а и повечето от вас също колко е страшна и непредвидима болеста. 

Най-лошото е, че сигурно е така. Ама от друга страна то тия млади хора дето следват подобни хора и им се връзват... не са много нужни :D Ooops (angel) 

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, NazzkO каза:

Най-лошото е, че сигурно е така. Ама от друга страна то тия млади хора дето следват подобни хора и им се връзват... не са много нужни :D Ooops (angel) 

Някои са прекалено малки, при тях не е дори толкова опасно. Проблема е, че после ще се разнесе и по - другите. Аз наистина не мога да разбера как може Диона да мисли така, ако мисля, че се плаща нека иде до Пирогов, до ВМА, до някоя голяма болница. Нека погледне през стъклото интубираните хора. Понякога наистина има за какво повечето хора да презират тази прослойка. Сигурно и тук където съм аз се "плаща" на хората, сигурно затова отново се налагат ограничения и карантини за повечето държави, както и носенето на маски от понеделник. Нямам думи човек... 

• Like 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Утре ако обидиш любимката им, ще ти оскубят всичките косми от половите органи. 

Е безплатна епилация, какво.

Галена е смотла! Преслава е фъшкия! Давайте, нападайте ме - спестете ми пари.

• Haha 7
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Blueberry каза:

Е безплатна епилация, какво.

Галена е смотла! Преслава е фъшкия! Давайте, нападайте ме - спестете ми пари.

Емилия каква е? :P Внимавай какво ще кажеш :D 

Сподели в други сайтове

Диона е яко тъпа и ограничена и си личи всеки път, в който качи стори. Не може, патко заспала, не може да слагаш всичко под общ знаменател! 

Щом има "платени случаи" - значи вирус няма, край, лъжат ни! Еми не, малоумницо, наистина има фалшиви случаи, особено в малките градове и болници, където хора с други заболявания са записвани като болни от коронавирус, за да се полуи финансиране. Факт, имам и познати, чиито роднини бяха записани така, без да е правен тест.

Това обаче не означава, че вирусът не съществува и че всичко е лъжа!!! Да, сигурно случаите са по-малко, може и 50% по-малко, но това за съжаление няма как да се докаже.  От друга страна има и неизследвани, така че няма как да знаем.

Тотално спирам да я следвам тая ограничена малоумница и всички около нея. Жалко, има и талантливи хора.

...а започнах годината с огромна подкрепа към Алфа

• Like 5
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Малееееееееееееееееееееееее!

Джалето има 930к за 16 часа!

Номер едно в трендинг

75к like / 1.7k dislike / 2.4k comments

Представям си ако беше качена в този канал от началото.... но все пак добре, че го качи в собсвтения, защото го разви и дръпна много.

Баси.. сега ще качи гледанията на другия клип и ще удължи живота на Джалето...

Дано направи дует с този и направо да се скъсат от яд тези, които твърдяха, че купува гледания.

И тук ли купува? 2.4к Румънски коментари ли купи? А, бе???????????

• Like 5
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, pechenko каза:

Звездите ли ти подсказаха? :1000(29):

Не, шегувах се просто. Трябваше да прозвучи хем като заяждане, хем в стила на това, че те иронизират, че си близък до нея и я харесваш толкова.

Аз не знам дали тези хора си дават сметка, но Емилия е една от най-големите и коментирани звезди вече цели две пълни десетилетия. Което е голям резултат. А видяхме, че днес ще счупи всички рекорди. На пълнолуние! Браво, Емилия!

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Blueberry каза:

Диона е яко тъпа и ограничена и си личи всеки път, в който качи стори. Не може, патко заспала, не може да слагаш всичко под общ знаменател! 

Щом има "платени случаи" - значи вирус няма, край, лъжат ни! Еми не, малоумницо, наистина има фалшиви случаи, особено в малките градове и болници, където хора с други заболявания са записвани като болни от коронавирус, за да се полуи финансиране. Факт, имам и познати, чиито роднини бяха записани така, без да е правен тест.

Това обаче не означава, че вирусът не съществува и че всичко е лъжа!!! Да, сигурно случаите са по-малко, може и 50% по-малко, но това за съжаление няма как да се докаже.  От друга страна има и неизследвани, така че няма как да знаем.

Тотално спирам да я следвам тая ограничена малоумница и всички около нея. Жалко, има и талантливи хора.

...а започнах годината с огромна подкрепа към Алфа

Аз не я подкрепям в това, че напълно отрича вируса. То е ясно, че и тя преувеличава нейната си теория. И знаем защо го прави - останали са без пари. Замислете се някакви нови топ звезди сред младите са останали без пукнат лев. Нечувано и невиждано до сега. Тя си следва малоумната Галин линия. Той ги коландрисва да ги пускат тия сторита. Иначе предни нейни никога не съм гледал. Но тук ми се струва много жива и красива, особено за днешните стандарти.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, VulkoIsTheBest каза:

Не, шегувах се просто. Трябваше да прозвучи хем като заяждане, хем в стила на това, че те иронизират, че си близък до нея и я харесваш толкова.

Аз не знам дали тези хора си дават сметка, но Емилия е една от най-големите и коментирани звезди вече цели две пълни десетилетия. Което е голям резултат. А видяхме, че днес ще счупи всички рекорди. На пълнолуние! Браво, Емилия!

Преди можеше да ме засегнат като ме иронизират, че я харесвам и съм близък до нея, но от години вече не ми пука... преминах през много неща и си дадох сметка, че няма смисъл да се ядосвам за такива глупости, защото виждам тези хора къде са и аз къде съм и знам, че всичко се връща и кармата ще почука на вратата.

Много зарибява. Жалко, че флопна.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза:

Аз не я подкрепям в това, че напълно отрича вируса. То е ясно, че и тя преувеличава нейната си теория. И знаем защо го прави - останали са без пари. Замислете се някакви нови топ звезди сред младите са останали без пукнат лев. Нечувано и невиждано до сега. Тя си следва малоумната Галин линия. Той ги коландрисва да ги пускат тия сторита. Иначе предни нейни никога не съм гледал. Но тук ми се струва много жива и красива, особено за днешните стандарти.

Тя е жива и красива, видяхме го и в Биг брадър. Но е и рядко тъпа, не знам как успя да се съвземе след излагацията там. Жалко, защото наистина има талант и особено в текстовете е много добра. 

Малоумната Галин линия е много добре казано. Искрено се радвам, че на сцената се появи Денис Теофиков и мога изцяло да пренасоча подкрепата си към друг мъж на сцената. 

Личи си, че му се възхищават и всичките алфички се самонадъхват с едни и същи глупости. Десита е най-тиха, но Лидия, Диона и Галин са един дол дренки и постоянно си използват платформата за глупости.

А толкова му се възхищавах на Галин! :( 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, pechenko каза:

Малееееееееееееееееееееееее!

Джалето има 930к за 16 часа!

Номер едно в трендинг

75к like / 1.7k dislike / 2.4k comments

Представям си ако беше качена в този канал от началото.... но все пак добре, че го качи в собсвтения, защото го разви и дръпна много.

Баси.. сега ще качи гледанията на другия клип и ще удължи живота на Джалето...

Дано направи дует с този и направо да се скъсат от яд тези, които твърдяха, че купува гледания.

И тук ли купува? 2.4к Румънски коментари ли купи? А, бе???????????

Оле човек, аз не ти бях видял този коментар като писах моя. Браво, евала!

И какво ще стане сега? Емилия ще подобри и спечели рекорда за най-голям дебют на песен на която и да е попфолк певица в историята на youtube ерата? То май никой няма да е в състояние да го подобри, освен ако Азис не изкара някакъв мега супер хит и да гръмне веднага в поне 15 държави.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Преди можеше да ме засегнат като ме иронизират, че я харесвам и съм близък до нея, но от години вече не ми пука... преминах през много неща и си дадох сметка, че няма смисъл да се ядосвам за такива глупости, защото виждам тези хора къде са и аз къде съм и знам, че всичко се връща и кармата ще почука на вратата.

Много зарибява. Жалко, че флопна.

Близък си до Емилия? :kissing2: Роден си под щастлива звезда!:77:

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Да, така е. Съгласен съм с теб. Още повече, че ти винаги си залагал на истината, макар и понякога да я казваш с базик. Не си лъгал, не си манипулирал  аз поне не помня, но винаги си скачал срещу тези практики.

Ей такива като нас винаги или в повечето моменти са неудобни. На кой обаче? ;)

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза:

Оле човек, аз не ти бях видял този коментар като писах моя. Браво, евала!

И какво ще стане сега? Емилия ще подобри и спечели рекорда за най-голям дебют на песен на която и да е попфолк певица в историята на youtube ерата? То май никой няма да е в състояние да го подобри, освен ако Азис не изкара някакъв мега супер хит и да гръмна веднага в поне 15 държави.

За мен е знак от съдбата и втори шанс Джале-то да стане огромен хит какъвто заслужаваше да стане, но корона вируса развали турнето в Румъния и малко дръпна нещата назад.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Тя е жива и красива, видяхме го и в Биг брадър. Но е и рядко тъпа, не знам как успя да се съвземе след излагацията там. Жалко, защото наистина има талант и особено в текстовете е много добра. 

Малоумната Галин линия е много добре казано. Искрено се радвам, че на сцената се появи Денис Теофиков и мога изцяло да пренасоча подкрепата си към друг мъж на сцената. 

Личи си, че му се възхищават и всичките алфички се самонадъхват с едни и същи глупости. Десита е най-тиха, но Лидия, Диона и Галин са един дол дренки и постоянно си използват платформата за глупости.

А толкова му се възхищавах на Галин! :( 

Нормално е:

1. Ставаш по-голяма и виждаш нещата по различен начин, не толкова наивен

2. Галин също става по-голям и с всяка следвща година се излага все повече. Няма да се учудя, ако догодина в някой клип е с розови прашки с пера. Ии така, за шоуто, и се усмихва.

• Haha 5
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, pechenko каза:

За мен е знак от съдбата и втори шанс Джале-то да стане огромен хит какъвто заслужаваше да стане, но корона вируса развали турнето в Румъния и малко дръпна нещата назад.

То се случва. На мен почва да ми прилича като хит от ранга на "I lost you" на Хавана. И нещо такова сякаш става. Има ли шансове да направи 70 млн. ако гръмне стабилно?

• Like 1
Сподели в други сайтове

Тази песен, ако знаете какъв хит беше. Ревало се е. Повечето сте били много малки, но още тогава вече хората официално приеха, че тя ще е по-голяма от Деси Слава в следващите години. И че Митко Пайнера е успял до голяма степен във вендетата си към Деси Слава. Тук вече Емилия нямаше стигане и беше марка:

• Like 3
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Близък си до Емилия? :kissing2: Роден си под щастлива звезда!:77:

Не съм. :1000(29): Определено! :da:

преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза:

Да, така е. Съгласен съм с теб. Още повече, че ти винаги си залагал на истината, макар и понякога да я казваш с базик. Не си лъгал, не си манипулирал  аз поне не помня, но винаги си скачал срещу тези практики.

Ей такива като нас винаги или в повечето моменти са неудобни. На кой обаче? ;)

Знаеш, че повечето водолейчета сме такива. Не знам дали е възпитанието или от друго, но просто съм си такъв... :X 

Винаги сме били неудобни на повечето, защото в повечето случай те искат да лъжат, но когато има един като теб и мен да каже истината и тези хора не могат да излъжат.... ние сме неудобните и започват опитите да отстранят истината и лъжата да пусне пипалата.

Много ме зариби това парче, а когато излезе изобщо не му обърнах внимание и супер много го игнорирах.. Явно беше от мода, в който бях :D Винаги когато съм на даден мод една песен не ми харесва и когато сменя мода въпросната песен я преоткривам :D 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pechenko каза:

Не съм. :1000(29): Определено! :da:

Знаеш, че повечето водолейчета сме такива. Не знам дали е възпитанието или от друго, но просто съм си такъв... :X 

Винаги сме били неудобни на повечето, защото в повечето случай те искат да лъжат, но когато има един като теб и мен да каже истината и тези хора не могат да излъжат.... ние сме неудобните и започват опитите да отстранят истината и лъжата да пусне пипалата.

Много ме зариби това парче, а когато излезе изобщо не му обърнах внимание и супер много го игнорирах.. Явно беше от мода, в който бях :D Винаги когато съм на даден мод една песен не ми харесва и когато сменя мода въпросната песен я преоткривам :D 

Хахаха, ама тя песента даже май е леко яка. Обаче как да го гледаш и слушаш това джукестото? Голяма грешка на Даниела, че се замеси в този проект.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, VulkoIsTheBest каза:

То се случва. На мен почва да ми прилича като хит от ранга на "I lost you" на Хавана. И нещо такова сякаш става. Има ли шансове да направи 70 млн. ако гръмне стабилно?

Има огромен шанс, защото този Jador има доста песни с 20милиона+. Най-голямата е 55 милиона и има много абонати в инстаграм и ютюб.

Дано Емилия направи дует с него :D 

Това е чист кючек и супер много зарибява.. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Willy locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...