DarkChild Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Деса може и да не е имала толкова хитове, но пускаше наистина музикантски неща и албуми, на английски и т.н. И тя имаше румънски период по едно време. Деса се беше циментирала като голямо име много рано, докато Емилия винаги беше в долната част на първата десетка. Освен това беше в доста риалити програми, турне с комиците, Евровизия, та не е като да не е била в полезрението. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юли 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 5 Ема #1 trending in UK Деси Слава: "Толкова ли цигани има във Великобритания?" 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 @VulkoIsTheBest, ей ги, бе! Вчера сме предизвикали съдбата да се снимат заедно! Явно бал е имало. Нината кърти! 1 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 часа , DarkChild каза: Деса може и да не е имала толкова хитове, но пускаше наистина музикантски неща и албуми, на английски и т.н. И тя имаше румънски период по едно време. Деса се беше циментирала като голямо име много рано, докато Емилия винаги беше в долната част на първата десетка. Освен това беше в доста риалити програми, турне с комиците, Евровизия, та не е като да не е била в полезрението. Това щях да напиша и аз. Десислава дори и да не "мачкаше държавата" с хитове (до 2010 не вървяха само дискотечни песни), винаги държеше ниво, Емилия доста се луташе и макар да пускаше хубави неща, не беше възприемана като хитмейкърка. От днешна гледна точка като им теглиш чертата и двете имат чудесни дискографии, но при Емилия не е имала толкова силно изразени върхове. Десислава е била номер 1/топ 3 немалко време, а Емилия редовно следваше Преслава, Анелия, Галена, Андреа, че и Джена. Но за мен лично това е напълно без значение, защото сега Емилия получава признанието, което заслужава. И както каза Nazzko В обобщение: и двете имат много хубави гласове и едни от най-силните дискография, за това няма смисъл да се сравняват. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Изглеждат на по две дамаджани ракия! 1 7 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 минути, asylum каза: Изглеждат на по две дамаджани ракия! Абсолютно и Борето не остарява хич добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 часа , DarkChild каза: Деса може и да не е имала толкова хитове, но пускаше наистина музикантски неща и албуми, на английски и т.н. И тя имаше румънски период по едно време. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 13 часа , Сашо каза: Азис с Хабиби и Камелия с Луда по теб. Но Емилия разби и 2мата. Наиситна евалата!!! Моля? хахах Азис никога не е правил повече от 250к дневни на Хабиби за да влиза в чужди трендове. Камелия може и да е била в Сръбския, но и тя не е стартирала ударно, а и не мисля че стар клип може да влезe в тренда. Аудиото с снимка вече си беше на година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От месеци не слушам чалга, но мегахита все пак се прокрадва: Само едно нещо ме притеснява, уж пее за мъж пък в първия куплет говори в женски род. Да не става въпрос за Азис, Елза или друг траверс ? Никога не вярвай на жена с пишка! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Willy каза: Моля? хахах Азис никога не е правил повече от 250к дневни на Хабиби за да влиза в чужди трендове. Камелия може и да е била в Сръбския, но и тя не е стартирала ударно, а и не мисля че стар клип може да влезњ в тренда. Аудиото с снимка вече си беше на година. Сега се сетих, че Ме Густа (или някоя друга негова песен) беше влизал в Холандския трендинг 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Olay каза: Сега се сетих, че Ме Густа (или някоя друга негова песен) беше влизал в Холандския трендинг 😄 На Цура песента от Галин. Забравих й заглавието. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Willy каза: На Цура песента от Галин. Забравих й заглавието. Да те бях зарязала, тя в БГ не успя, но явно те са оценили този Моцартов ремикс. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, WindWalkerMonk каза: Да те бях зарязала, тя в БГ не успя, но явно те са оценили този Моцартов ремикс. Да, сега проверих. Гледам че има 16.5М(wtf??l) Не помня да е била чак такъв хит, а и лайковете не пасват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Willy каза: Да, сега проверих. Гледам че има 16.5М(wtf??l) Не помня да е била чак такъв хит, а и лайковете не пасват. Беше среден такъв не е била ниво Глория и Ивана, но пак се забеляза! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 часа , asylum каза: Цеца защо се жени за сина си???? 😱 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 10 часа , VulkoIsTheBest каза: Аз не я подкрепям в това, че напълно отрича вируса. То е ясно, че и тя преувеличава нейната си теория. И знаем защо го прави - останали са без пари. Замислете се някакви нови топ звезди сред младите са останали без пукнат лев. Нечувано и невиждано до сега. Тя си следва малоумната Галин линия. Той ги коландрисва да ги пускат тия сторита. Иначе предни нейни никога не съм гледал. Но тук ми се струва много жива и красива, особено за днешните стандарти. Проблема е, че те първоначално агитираха хората да си стоят вкъщи, да спазват мерките и да се пазят, а сега запяха друга песен. Малко е смешно така да си сменяш мнението, а то дори не е според ситуацията, а защото паричките са им по-важни. Уж мислиш за здравето на хората, а после се изменяш и се оказва, че повече мислиш за джоба си. Разбирам, че това е тяхната работа, но поне да не дрънкат днес едно, утре друго, защото се излагат. Галин беше сред най-големите агитатори да се спазват мерките, сега е активен на сторита да обяснява как всичко е конспирация, измама и правителството иска да ни умори от глад. Направи се и на застъпник на работещите в бранша на туризма, колко загрижен е за хората... на мен това ми се видя лицемерно, при положение, че до вчера говореше друго. За жалост съм разочарована от любимеца ми и не само за това, а по принцип. 😁😁 Диона и останалите гледат от него и няма да изразят различно мнение по ред причини. Все пак на този етап са зависими от него. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 @Stela трябва да се намери баланс. България е бедна страна и нямаме държава. Няма кой да помогне на хората, които няма какво да сложат на масата си. Това не са Дион, Галина и Лидия. Но вируса е тук и е опасен. Не исках да го казвам, но един приятел загуби и двамата си родители лекари. Майка му се беше заразила в спешното, след което не знаейки защото вируса не се проявява зарази всички ни. Знам че на никой не му пука, защото хората са себични, но дори не успя да ги погребе. Не ги видя, погребаха ги като кучета. той е милионер, но всичките пари не могат да купят живот. Искам Диона да отиде и да му го каже в лицето това което казва. и не е от некадърност или безхаберие. Това нещо живее, то стои седмици живо по предмети и т.н. Майка му се е заразила от служебната стая. Не се обяви по телевизията заради това, че той искаше прайвъси и да остане с мъката си. В смисъл мен затова такива изказвания ме изкарват извън релси. Бях два месеца под карантина. 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 18 минути, DrAkO каза: Цеца защо се жени за сина си???? 😱 Според мен е бил абитуриент. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 8 часа , VulkoIsTheBest каза: Оле представяте ли си да пробие в Америка, а след това да гръмне из Азия. Там са милиарди. Филипинци, милипинци, корейци, малайзийци. Тихо. Андреа и Деса с техните опити за международни успехи вече толкова години ще бъдат отнесени от Емилия. Такова нещо не съм очаквала, но май има шанс да се случи. Ремикса в колко часа излезе? Оригинала очаквано е покачил гледанията. Има общо 393К от двата клипа в нейбъла. Някой помни ли колко имаше оригинала за първите 24 часа? @pechenko ? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Stela каза: Ремикса в колко часа излезе? Оригинала очаквано е покачил гледанията. Има общо 393К от двата клипа в нейбъла. Някой помни ли колко имаше оригинала за първите 24 часа? @pechenko ? Мисля че беше към 180к, но със сигурност не повече от 200к. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 21 минути, DrAkO каза: Цеца защо се жени за сина си???? 😱 Чакай малко, Цветелина се жени за това момче ли? Е, евала .. 😂 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Willy каза: Мисля че беше към 180к, но със сигурност не повече от 200к. Тя май самата песен се разви по-късно, не гръмна първите дни. С времето обаче държи стабилни гледания. Сега вече като е позната на хората и наложена е нормално ремикса да избухне с рекордни гледания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 40 минути, WindWalkerMonk каза: @Stela трябва да се намери баланс. България е бедна страна и нямаме държава. Няма кой да помогне на хората, които няма какво да сложат на масата си. Това не са Дион, Галина и Лидия. Но вируса е тук и е опасен. Не исках да го казвам, но един приятел загуби и двамата си родители лекари. Майка му се беше заразила в спешното, след което не знаейки защото вируса не се проявява зарази всички ни. Знам че на никой не му пука, защото хората са себични, но дори не успя да ги погребе. Не ги видя, погребаха ги като кучета. той е милионер, но всичките пари не могат да купят живот. Искам Диона да отиде и да му го каже в лицето това което казва. и не е от некадърност или безхаберие. Това нещо живее, то стои седмици живо по предмети и т.н. Майка му се е заразила от служебната стая. Не се обяви по телевизията заради това, че той искаше прайвъси и да остане с мъката си. В смисъл мен затова такива изказвания ме изкарват извън релси. Бях два месеца под карантина. Е да, точно такива като Галин, Диона, Лида и изобщо всички изпълнители няма как заради 2-3 месеца стоене вкъщи да останат без пари и да умрат от глад. Точно по-тази причина е по-добре когато си публична личтост да се дистанцираш в такива моменти и да си мълчиш. Или поне да не стигаш до крайни променливи мнения. Вируса си е факт, но в България не може да приемаме всичко, което чуваме за истина, или пък за лъжа. Държавата ни е изградена от измами, далавери и никой не вярва в нищо, всеки си има мнение и си го изразявя вярвайки, че то е правилното. Нямам познати на които са плащали да ги пишат болни, но съм чувала такива истории, колко са истина обаче не знам. Като цяло не отричам, че може да има такива, на които е платено по една или друга причина. Вируса според мен е изкуствено създаден, но си е реален. Аз също стоях и вкъщи, фирмата в която работя не работеше нормално, все още търпим последици от карантината. От хора идващи при нас на проверки, които са от институциите РЗИ, ХЕИ знам, че ситуацията не е толкова безобидна и наистина има големи бройки заразени. Мой познат, който работи в полицията ми каза, че тези бройки дори са повече от представяните и ме предупреди да съм предпазлива. Той работи в отдел, в който имат достъп до информация, която не стига до всички ни. Няма логика тези хора да лъжат. Една лекарка от болницата тук също е болна. Като цяло има си опасност, има си вирус, има и конспирации и преувеличаване с най-различни цели. Използват ситуацията за да спечелят от това. Управляващите света са алчни конспиратори и е ясно, че ще направят всичко за да сбъднат плановете си. На тях не им пука колко ще оцелеем ние, те си следват целите. Ако им пукаше нямаше да пускат тия вируси, да ни пръскат с отрови от самолетите и какво ли не.. Пускат вирус, стресират хората, в последствие "измислят" спасението и ти набутват ваксина с Бог знае какви отрови в нея и така.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Колко кекс само се прави на тази песен, имам мускулна треска. Препоръчвам горещо: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари