Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Ох Меди е бая голям сладур, но май е мекичка. Емрах става, Денис ми е бая противен.

На Меди не бих му простил хич.

Сподели в други сайтове

Току що, GSA каза:

На Меди не бих му простил хич.

Райне, само кръстосваме шпаги, а остави един и за мен де. Алчна си! Или като Алисия ще сме с теб: само малко го подобрих, по добър е от преди :D

• Haha 6
Сподели в други сайтове

Аз вчера ненапразно казах, че мнението ми за клипчето на Диона е само и единствено за това клипче. Имаше смисъл в думите й. Преувеличен на база "Гледам само от моята си камбанария", но имаше. Не съм им гледал други сторита на тяхната банда. Иначе точно такъв тип лишпери ме дразнят най-много - да пропагандират една теза супер разпалено и след 1 месец да обърнат паланчинката на 180 градуса. И пак със същия плам да защитават обратната теза.

Ами дано да реагират от ДАНС и да я привикат. В крайна сметка законите са за това, за да може в максимална степен да се спазват. Нека ходи и се обяснява, щом е толкова категорична в думите си.

- Ми.. той моя продуцент ме задължава да ги пускам тия сторита и ми пише предварително какво да кажа.

- Кой е твоя продуцент?

- Еми..един фолк-певец.

- Ми ще го привикаме тука на разпит в килиите.

- А, не, той само това чака!

• Haha 8
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, WindWalkerMonk каза:

Ох Меди е бая голям сладур, но май е мекичка. Емрах става, Денис ми е бая противен.

Не мисля, че е мекичка. Брат му е много готин също, ако всички цигани бяха такива, расизъм нямаше да съществува

spipaha-sabatin-gogov-ot-h-faktor-sas-za

За мен най-готин е тоя малкия Алекс Робов и страдам искрено, че в моите тийн години, беше модерно да си с бръсната глава и мутренско поведение, а не бяха всички готини с брадите и прическите като сега :( 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, GSA каза:

Силно предложение като проект (клип, песен, идея), не говоря за гледания, които Ариа напр. си купува. Пак разбрала-недоразбрала. Пусни си Галена -"Чупката" и врътни един гюбек! 

Къде даваш примери с Ариа? Без значение дали говориш за гледания или не, те са фактор, който показва дали дадена песен е силно предложетие. Точно в първите дни ако прави толкова смешни гледания, може да си направиш извод за какво става на въпрос. 

Опитите ти да ме затапиш и засегтеш, просто не се получават, мен не ме впечатляват подобни изказвания. Ако ще ми отговаряш, следващия път го направи аргументирано и с факти.  Така с истерии и нападки не можеш да наложиш мнението си на хората. 

Сподели в други сайтове

Обаче ние се радваме за успеха на Счети, ама тя явно си е сериозно ядосана. Не е писана като водещ изпълнител и Кости може да е направил нова версия и без нейно съгласие. Никъде не е отразила ремикса.

• Like 1
  • Wow 4

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Обаче ние се радваме за успеха на Счети, ама тя явно си е сериозно ядосана. Не е писана като водещ изпълнител и Кости може да е направил нова версия и без нейно съгласие. Никъде не е отразила ремикса.

Е прееба я малко да, и аз тва мислех. В новата версия тя е като пришита. Аз тоя не го трая защото е измамник от класа.

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Blueberry каза:

Ооо, завиждам за Теофиков, аз още не съм му била на участие, надявам се да не ме разочарова :D Я кажи - много ли е нисък, така като го гледам по общи кадри с Ванеса не мога да преценя - ту стърчи над нея, ту е съвсем малко по-висок, а тя е доста ниска наистина.

Меди ме кефи, ама още няма песен, която да е "моя". На Денис само "Мило мое" не е това, което обичам, но пак не е никак лоша.

Емрах също ще го бъде, на мен ми е доста по-приятен от брат си и баща си. 

Е не е от най-високите, нисък си е, но не чак твърде много. Хубав е на живо, но е малък за мен, така че все тая. 😂Много е подвижен обаче, танцува, подмята се, раздава се. И наистина предизвиква страшна еуфория. Надвикват го да пеят. Участието беше супер, когато можеш, отиди, няма да съжаляваш. 

Сега обаче изрусен не ми харесва. 🙁

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Е не е от най-високите, нисък си е, но не чак твърде много. Хубав е на живо, но е малък за мен, така че все тая. 😂Много е подвижен обаче, танцува, подмята се, раздава се. И наистина предизвиква страшна еуфория. Надвикват го да пеят. Участието беше супер, когато можеш, отиди, няма да съжаляваш. 

Ма какво малък ма, я го фащай да те опраши докато е време. Нема се жениш за него!

То в по младите е истината, дърти и по стари можеш да обяздваш по всяко време. Те ще те търсят, но понякога трябва и свежа мръвка да те сдъвка.

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Гледам вчера в Габрово е бил само с рус перчем. 

Аз много харесвам изрусени мъже, мен ме кефеше и изцяло рус :D 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Blueberry каза:

Гледам вчера в Габрово е бил само с рус перчем. 

Аз много харесвам изрусени мъже, мен ме кефеше и изцяло рус :D 

Изрусен мъж е оксиморон.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

Ма какво малък ма, я го фащай да те опраши докато е време. Нема се жениш за него!

То в по младите е истината, дърти и по стари можеш да обяздваш по всяко време. Те ще те търсят, но понякога трябва и свежа мръвка да те сдъвка.

Тя Стела не е проста и знае... Маани ги тия пишлемета. Не знае къде да го вкара. Не е ли някой чичак 35-40 годишен да ти покаже от къде изгрява слънцето не ми говори. 😂

• Haha 3
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Това за първи път го чувам. Те съвсем са свалили гарда и си прашат директно.

Един от хитовете на пролетта от Атанаска Тушева.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Stela каза:

Къде даваш примери с Ариа? Без значение дали говориш за гледания или не, те са фактор, който показва дали дадена песен е силно предложетие. Точно в първите дни ако прави толкова смешни гледания, може да си направиш извод за какво става на въпрос. 

Опитите ти да ме затапиш и засегтеш, просто не се получават, мен не ме впечатляват подобни изказвания. Ако ще ми отговаряш, следващия път го направи аргументирано и с факти.  Така с истерии и нападки не можеш да наложиш мнението си на хората. 

Щом продължаваш да ме цитираш и нервно да се обосноваваш определено затапките ми ти създават дискомфорт, който е очеваден от поредното ти постченце. Мнението си налагаш ти, мила, не аз правя истерии и генерални заключения. На концерта през декември, когато пак се дере залатат на песните на Райна ще си говорим отново, ама ти сигурно пак ще се изпокриеш. Прави кекс, скъпа и слушай хубава музика! 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, THE IIconic каза:

Тя Стела не е проста и знае... Маани ги тия пишлемета. Не знае къде да го вкара. Не е ли някой чичак 35-40 годишен да ти покаже от къде изгрява слънцето не ми говори. 😂

На 35 чичак ли е? 🙈

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GSA каза:

Щом продължаваш да ме цитираш и нервно да се обосноваваш определено затапките ми ти създават дискомфорт, който е очеваден от поредното ти постченце. Мнението си налагаш ти, мила, не аз правя истерии и генерални заключения. На концерта през декември, когато пак се дере залатат на песните на Райна ще си говорим отново, ама ти сигурно пак ще се изпокриеш. Прави кекс, скъпа и слушай хубава музика! 

Кога се е драла залата любов ? Това да не е бил концерт на райна и домашните й любимци. Те може и по друга причина да са се драли...

Иначе Райна е гола вода в наши дни. Едно време беше нещо, но днес е кръгла 0.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Преслава затвърди успеха си

Преслава - Беден в сърцето

Преслава затвърди лидерската си позиция с актуалния си сингъл „Беден в сърцето“. Песента получи най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и остава начело на хитовете в 50-те Най…

На второ място се изкачва дуетното парче на Константин и Софи Маринова – „Проблем“.

В челната тройка остава и Галена с песента „100 живота“.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА КЛАСАЦИЯ ТУК!

• Love 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Кога се е драла залата любов ? Това да не е бил концерт на райна и домашните й любимци. Те може и по друга причина да са се драли...

Иначе Райна е гола вода в наши дни. Едно време беше нещо, но днес е кръгла 0.

2018 на концерта. Пусни си клипа да видиш как хората пеят!

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Willy каза:

Има нещо, ама не е ясно какво. Вместо да ореве ортаклъка за успеха, тя е толкова апатична, все едно в Гълъбово е кацнал щъркел.

Първа е от редичката статисти, отдолу има всичките й контакти, хората чуват за нея и гледат оригинала - какво повече иска? Дано осъзнава какво се случва, ма леко се съмнявам. А няма как да го направят без нейно съгласие, правата уж са нейни.

Разговор преди малко:

- А Светьо къде е, тя като е толкова заспала?
- Ми, шиба се на МикОнос.
- Там ли е вярно?!
- Не мисля. На село си се шиба.

И те така.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• Willy locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...