dan!el Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 5 часа , meleto каза: Бих казал цяла пропаст ги дели... дори не помня кой е последният самостоятелен хит на Алисия. Цура също не може да се слага в А група. Има приятни песнички, но нищо запомнящо се. За останалите съм съгласен. Като в Б група можем да сложим и Фики, Стораро. А към приближаващите се в А - Меди. Според мен е нещо от сорта... Теофиков Галена Емилия Преслава Меди Лидия Малката Фики Стораро Александрова Анелия Яница Десита Константин Галин Алисия Емрах Цура Янева и надолу нямат значение... И все пак да не забравяме, че има ПОПФОЛК РАНГЛИСТ, който отразява успехите на изпълнителите за последните 12 месеца. Ако някой има интерес, мога да споделя и подреждането по спечели точки само за месеците от началото на 2020 година, което е неофициално такова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 5 минути, asylum каза: Софка ви очаква! Коментирай нещо мое любимо, но масово непознато 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 39 минути, meleto каза: Самостоятелна? Коя е самостоятелната песен на Лидия с над 5-6 млн? Алисия - всички са дуети. Къде са й самостоятелните? Нека първо покажат, че могат сами, а после да им броим дуетите и фийч. Значи Алисия да се покаже, че можела сама, а Теофиков нареден първи с 4 дуета - щото други хитове няма. Губи ти се логиката. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 5 минути, dan!el каза: И все пак да не забравяме, че има ПОПФОЛК РАНГЛИСТ, който отразява успехите на изпълнителите за последните 12 месеца. Ако някой има интерес, мога да споделя и подреждането по спечели точки само за месеците от началото на 2020 година, което е неофициално такова. Интересно ще е, да. Колко гласуват средно месечно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Музика Диона и Ганев ли? Май е крадена, дано я изтрият. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 27 минути, Slavi каза: Само на теб ще ти се доказва Алисия. Целия жанр знае къде е, а видиш ли мелето от рамания се съмнява в позициите и трябвало да му се доказва😅 Общо взето по добре не коментирай, че правиш смях Какво доказване и защо на МЕН да ми се доказва? Годината е 2020. Изобщо не говоря за цялостно творчество и кой колко се е доказал ПО ПРИНЦИП. А когато някой контрира с "не коментирай щото..." е изгубил спора, преди да е започнат. Довод-нула! Честно казано, изненадващ развой на тази дискусия. Повече с някакъв личен привкус, отколкото нещо конкретно. Истерия има и по Алфите, това е факт. Но как са с участията? Доколкото съм гледал, Теофиков от новите има най-много. Самостоятелните песни не са единствен признак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 2 минути, meleto каза: Какво доказване и защо на МЕН да ми се доказва? Годината е 2020. Изобщо не говоря за цялостно творчество и кой колко се е доказал ПО ПРИНЦИП. А когато някой контрира с "не коментирай щото..." е изгубил спора, преди да е започнат. Довод-нула! Честно казано, изненадващ развой на тази дискусия. Повече с някакъв личен привкус, отколкото нещо конкретно. Просто оспорваш успехите на изпълнители като използваш довода, че са дуети, а в същото време това важи и за Меди, и за Денис. Годината е 2020 и за сега могат да се похвалят само с дуети и двамата... Нелепи са ти аргументите и правиш смях на форумците. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 23 минути, Slavi каза: Интересно ще е, да. Колко гласуват средно месечно? Всеки един от последните 7 месеца има ръст в броя гласували. Специално през май бяха отчетени гласове на над 5000 уникални потребителя (средно за отделните кръгове от гласуването). А относно класацията по точки, спечелени само през 2020 година, ето ви ТОП 30: Галена 1820 + 3 Емилия 1720 -1 Меди 1525 + 5 Алисия 1383 + 1 Денис Т. 1235 - 2 Емануела 1205 = Малката 1105 + 2 Емрах 1025 + 4 Ариа 897 + 7 Лидия 860 = Преслава 859 -9 Яница 827 - 1 Джулия 808 + 5 Теди Ал. 766 = Ваня 758 + 4 Фики 690 + 4 Константин 671 = Галин 631 -11 Диона 523 + 4 Деси Слава 514 -5 Цв. Янева 498 -8 Цветина 264 + 11 Анелия 259 + 1 Азис 259 + 1 Лияна 251 + 9 Тони Стораро 231 +1 Данна 213 + 5 Десита 208 -7 Таня Маринова 196 +1 Лорена 190 + 1 Цифричката след точките показва разликата с позицията, която заема съответния изпълнител в официалното класиране (за последните 12 месеца). Реално, това класиране по-горе отразява позициите, на които ще са изпълнителите в края на 2020 година, ако съотношението на силите се запази както през първите 5 месеца. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 12 минути, Willy каза: Музика Диона и Ганев ли? Май е крадена, дано я изтрият. Най много да впишат и албанския автор. Нали вече практиката е да се довписват авторите 🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 14 минути, Гальо каза: Значи Алисия да се покаже, че можела сама, а Теофиков нареден първи с 4 дуета - щото други хитове няма. Губи ти се логиката. Стига толкова. Казах нещо съвсем различно: Алисия няма самостоятелна песен сигурно от години. Да, има участия, но истерия по нея няма. Къде да я бутаме в топ 10? Дори на същия концерт се видя, че не може да се мери с новите. Дори Стораро предизвика в пъти по-сериозна реакция. По отношение на дуитети - да, Теофиков има доста такива. Само, че на тоя концерт излезе с кого? Нямаше ли истерия? Защо за мен е някак логично да гледаме самостоятелните - защото е трудно да се прецени кой колко носи като гледания/слушания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 6 минути, Slavi каза: Просто оспорваш успехите на изпълнители като използваш довода, че са дуети, а в същото време това важи и за Меди, и за Денис. Годината е 2020 и за сега могат да се похвалят само с дуети и двамата... Нелепи са ти аргументите и правиш смях на форумците. Ти остави аз да си преценя дали да правя смях на форумците или не. И какво? След като вече стигнахме до идеята, че мерим 2020. Къде са дуетите на Алисия? Един, доколкото ми е известно и то с не особено добри перспективи. Сега погледни дуетите на Меди и Теофиков. Можеш ли дори да ги съпоставиш с Алисия? Ако направи хит - чудесно! Но за момента не виждам как Алисия е в топ 10 на 2020. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 32 минути, Slavi каза: Коментирай нещо мое любимо, но масово непознато Е, беше си сензация тая песен едно време, просто се забрави. преди 6 минути, meleto каза: Ти остави аз да си преценя дали да правя смях на форумците или не. И какво? След като вече стигнахме до идеята, че мерим 2020. Къде са дуетите на Алисия? Един, доколкото ми е известно и то с не особено добри перспективи. Сега погледни дуетите на Меди и Теофиков. Можеш ли дори да ги съпоставиш с Алисия? Ако направи хит - чудесно! Но за момента не виждам как Алисия е в топ 10 на 2020. Алисия е със статута на Прилепа и Смядово - трябва поне 3 години да копае дъното, за да залезе. Далеч е оттам и може да си позволи да си прави каквото иска. И на нечалгари е интересна, има медийно влияние. Няма особен глас, но придава хитовост на всяка песен, в която участва. Просто си носи хитовото звучене жената, не че я харесвам. Все ми е тая за нея. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 8 минути, meleto каза: Ти остави аз да си преценя дали да правя смях на форумците или не. И какво? След като вече стигнахме до идеята, че мерим 2020. Къде са дуетите на Алисия? Един, доколкото ми е известно и то с не особено добри перспективи. Сега погледни дуетите на Меди и Теофиков. Можеш ли дори да ги съпоставиш с Алисия? Ако направи хит - чудесно! Но за момента не виждам как Алисия е в топ 10 на 2020. Впредвид, че половината от годината мина под карантина е твърде рано да се дават каквито и да е прогнози. Но Ася има 2 дуета от края на миналата година, така че суша при нея не се е усешала. Новото и парче със Стораро дори тръгна твърде добре за нов канал. Знаем какво се случи на Емилия и Ивана с първите им песни в каналите. Освен това имаше и супер силно участие в Маскирания певец. Нищо не и липсва. Хитове, медийно внимание, пълни участия, пълна програма. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Току що, Slavi каза: Впредвид, че половината от годината мина под карантина е твърде рано да се дават каквито и да е прогнози. Но Ася има 2 дуета от края на миналата година, така че суша при нея не се е усешала. Новото и парче със Стораро дори тръгна твърде добре за нов канал. Знаем какво се случи на Емилия и Ивана с първите им песни в каналите. Няма значение в какво е минала половината година. Имаме 6 месеца. Който каквото е решил да направи - толкова. Аз не правя заключение за цялата 2020, а до момента. Може след 1 месец нещата да са тотално различни. Въпросът е дали смяташ Алисия в ТОП 10 на чалгата за 2020? преди 2 минути, asylum каза: Е, беше си сензация тая песен едно време, просто се забрави. Алисия е със статута на Прилепа и Смядово - трябва поне 3 години да копае дъното, за да залезе. Далеч е оттам и може да си позволи да си прави каквото иска. И на нечалгари е интересна, има медийно влияние. Няма особен глас, но придава хитовост на всяка песен, в която участва. Просто си носи хитовото звучене жената, не че я харесвам. Все ми е тая за нея. Ама това е вярно. Дори в тоя лист, който писах я сложих в Б група. Ама да я натискаме за ТОП 10 през 2020 ... Предполагам, че в последните 2 години не пуска нищо самостоятелно, заради раздялата с Ара. И точно, за да не се забрави участва във всевъзможни колаборации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 4 минути, meleto каза: Няма значение в какво е минала половината година. Имаме 6 месеца. Който каквото е решил да направи - толкова. Аз не правя заключение за цялата 2020, а до момента. Може след 1 месец нещата да са тотално различни. Въпросът е дали смяташ Алисия в ТОП 10 на чалгата за 2020? Ама това е вярно. Дори в тоя лист, който писах я сложих в Б група. Ама да я натискаме за ТОП 10 през 2020 ... Предполагам, че в последните 2 години не пуска нищо самостоятелно, заради раздялата с Ара. И точно, за да не се забрави участва във всевъзможни колаборации. Да, смятам, че е в топ 10,защото пусна 3 дуета в края на 2019,които се развиха през 2020. Освен това и песента и с Тони Стораро мисля, че ще я бъде. Виждаш, че в ранглиста е на 4то дори. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Да, даже в Топ 5 я слагам. И не се знае дали е напуснала Ара. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 2 минути, Dominatora каза: 2020 - годината в която повечето дебюти от пускат първите си самостоятелни песни. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 7 часа , Willy каза: Вече няма един пост в фб без Преслава да отнесе тотален хейт за лицето. 2019 тотално загуби уважението на по-възрастната публика от старите хитови години. Тя навсякъде отнася хейт... Тук 95% от коментарите са затова как се е обезобразила. Пепа е решила да зарязва пеенето и да става продавачка на череши ли? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Ето защо предизвика интерес! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 4 минути, Runevski каза: Ето защо предизвика интерес! Защото е Popular singer. Public figure. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 1 минута, pacho каза: Като надуваема секс кукла за разплот се е направил... отврат. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 7 минути, pacho каза: Жалък опит да прилича на Меро.. повече прилича на Николас 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари