VulkoIsTheBest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час , asylum каза: Има ново богато гадже - премести се при него във Варна. Вдъхнових се и аз да ида в тоя град след време! Поздрав за целото форум с този мегахит Фитнес залите в Пловдив ги окендза, сега предстои във Варна да замирише. You go, girl! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 2 часа , BaGaBoNtIn каза: А Меди педал ли е?👀 Май, да. Беше пуснал на стори в Инста как си обезкосмява дупето. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 8 минути, VulkoIsTheBest каза: Май, да. Беше пуснал на стори в Инста как си обезкосмява дупето. Сваляше една моя приятелка, пък ддз... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 минута, gioksy каза: Сваляше една моя приятелка, пък ддз... Аз се шегувам. Някой тук вменяваше, че е гей преди време. Може да е би. Какъвто и да е, важното е да е добър човек. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 От 11.06.2020 г. от 14:06, petya1 каза: Преслава си развива чудесно канала. 😂 Най-голямата чалга звезда в България, канала й е от 26.10.2018 и има 49,5 хил. абоната. Ема има канал от 16.10.2019 и има 43,3 хил абоната. Меди има канал от 10.10.2018 и има 48,9 хил. абоната. Кой си развива канала чудесно, че не разбрах? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 минута, DrAkO каза: 😂 Най-голямата чалга звезда в България, канала й е от 26.10.2018 и има 49,5 хил. абоната. Ема има канал от 16.10.2019 и има 43,3 хил абоната. Меди има канал от 10.10.2018 и има 48,9 хил. абоната. Кой си развива канала чудесно, че не разбрах? Ох все не й върви на таА бе, що такааа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 преди 7 минути, DrAkO каза: 😂 Най-голямата чалга звезда в България, канала й е от 26.10.2018 и има 49,5 хил. абоната. Ема има канал от 16.10.2019 и има 43,3 хил абоната. Меди има канал от 10.10.2018 и има 48,9 хил. абоната. Кой си развива канала чудесно, че не разбрах? Преслава не качваше нова музика в този канал до септември миналата година. Тепърва ще го развива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Ох все не й върви на таА бе, що такааа Късмета си отиде в момента когато си резна носа и от тогава само се излага и върви надолу... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 2 минути, pechenko каза: Късмета си отиде в момента когато си резна носа и от тогава само се излага и върви надолу... Ми да сложи ето това и белким пак се върне: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Току що, Fast каза: Преслава не качваше нова музика в този канал до септември. Тепърва ще го развива. Какво качваше? Тъпите лайфове, клипчета от фитнес, щерката и тоалетните консумативи? Тепърва ще го развива?!?!? До сега къде беше? Вие уж големите фенове давате съвети на любимката си, а веднъж не дадохте съвет как трябва да наеме човек за да развие канала. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Току що, pechenko каза: Какво качваше? Тъпите лайфове, клипчета от фитнес, щерката и тоалетните консумативи? Тепърва ще го развива?!?!? До сега къде беше? Вие уж големите фенове давате съвети на любимката си, а веднъж не дадохте съвет как трябва да наеме човек за да развие канала. Човек, тя рекламира памперси и носни кърпички, как ще наеме, като ще трябва да плати? Тя иска само да взима. Не стана ли ясно толкова години... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Ми да сложи ето това и белким пак се върне: Нищо не може да се върне, но кармата си връща на нея. Всичко, което е правила през годините сега се връща и излиза през носа на Пепа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Току що, VulkoIsTheBest каза: Човек, тя рекламира памперси и носни кърпички, как ще наеме, като ще трябва да плати? Тя иска само да взима. Не стана ли ясно толкова години... Аз съм наясно и го знам от години това... просто тя е станала супер алчна.. дали от наградите или от друго, но алчноста си казва думата. И не ми е ясно защо се прави на някаква супер тъпа дето не разбира от неща като: Youtube, Tik Tok, Instagram и куп други елементарни неща.. Има Iphone 11, но не знае как да си развие канала и да качва нормални клипове в Tik Tok ?!?!? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 4 минути, pechenko каза: Аз съм наясно и го знам от години това... просто тя е станала супер алчна.. дали от наградите или от друго, но алчноста си казва думата. И не ми е ясно защо се прави на някаква супер тъпа дето не разбира от неща като: Youtube, Tik Tok, Instagram и куп други елементарни неща.. Има Iphone 11, но не знае как да си развие канала и да качва нормални клипове в Tik Tok ?!?!? Да, човек, не се учудвай. Тъпа е. Акъл за нови науки и технологии няма, но знае да завижда, да подлива вода и да се хили ехидно... Не си ли забелязъл, че и феновете й тук са един определен тип хора.. различни от Галенини..... Не, че Галена е Дева Мария, но Преслава е тотално омърсена. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 двоен пост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 24 минути, VulkoIsTheBest каза: Да, човек, не се учудвай. Тъпа е. Акъл за нови науки и технологии няма, но знае да завижда, да подлива вода и да се хили ехидно... Не си ли забелязъл, че и феновете й тук са един определен тип хора.. различни от Галенини..... Не, че Галена е Дева Мария, но Преслава е тотално омърсена. Аз съм забелязал, че винаги такива прости и без акъл в живота правят много мръсно и са хитри.. знаят номера каквито примерно аз не бих се сетил Срещал съм такива хора На мен любимият фен на Преслава и антифен на Галена е @presi_fen! Имаше и един друг подобен на него, но май го изгоних-A 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Абонатите на Преслава преди "Не те забравям" Може да се приеме, че с Емилия са започнали по едно и също време. Разликата е Преслава качи само lyric видеа и ТВ версии на неклипирани песни от последния си албум, докато Емилия по голяма част от старите си ретро клипове и лайфове, и песен, която се превърна в балкански хит, с ротация по всички възможни телевизии и радиа. Твърде рано е за сравнения още. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 минута, Fast каза: Абонатите на Преслава преди "Не те забравям" Може да се приеме, че с Емилия са започнали по едно и също време. Разликата е Преслава качи само lyric видеа и ТВ версии на неклипирани песни от последния си албум, докато Емилия по голяма част от старите си ретро клипове и лайфове, и песен, която се превърна в балкански хит, и е ротирана по всички възможни телевизии. Твърде рано е за сравнения още. Преслава има 13к абонати зад гърба си, докато Емилия стартира с нова песен, която беше пусната в неподходящо време в канал с 200/300 абонати. По това време бяха пуснати новите ограничения на Youtube и беше една от причините "В София дойде" да остане незабелязана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Чалга изпълнители и колко песни с общо над 10М гледания имат. *включени са само тези които имат над 5 клипове с повече от 10М. Поредно доказателство че миналото десетилетие има една тотална лидерка от жените и е смешно да се отрича. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 То винаги е било ясно, че Галена е лидерката на 2010те, със своите върхове и спадове. Реално детронирането на Преслава в началото на десетилетието се получи частично, но тъй като тя не пропадна като Ивана, а продължи да привлича интерес и да прави хитове, това не се забеляза ясно. Но като накрая теглим чертата виждаме коя е тази, която беше най-масова през почти цялото време и дори се превърна в пример за подражание в чалга средите. Тази класация би била дори още по-показателна ако беше за 20 милиона. А Галена скоро ще е единствената от Пайнер с 3 песни над 30 милиона. За какво говорим изобщо? 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 5 минути, SG каза: Тази класация би била дори още по-показателна ако беше за 20 милиона. А Галена скоро ще е единствената от Пайнер с 3 песни над 30 милиона. За какво говорим изобщо? Първо я направих за изпълнители с повече от две песни над 20М, но много малко имена имат такива постижения. Емилия май е единственото топ име което още не е чукнало 20М, но Джале ще поправи нещата. Кефи ме и това че Александрова е толкова напред! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Работещите композитори на чалга "хитовете" няма ли да разнообразят плочата? Вече се чудите как да си наредите мелодиите, за да стане нещо уж не чувано. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 39 минути, Willy каза: Първо я направих за изпълнители с повече от две песни над 20М, но много малко имена имат такива постижения. Емилия май е единственото топ име което още не е чукнало 20М, но Джале ще поправи нещата. Кефи ме и това че Александрова е толкова напред! ''Акула'' и ''Тръвай си'' са минали вече 20 милиона. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 3 часа , pechenko каза: Какво качваше? Тъпите лайфове, клипчета от фитнес, щерката и тоалетните консумативи? Тепърва ще го развива?!?!? До сега къде беше? Вие уж големите фенове давате съвети на любимката си, а веднъж не дадохте съвет как трябва да наеме човек за да развие канала. Защо не споменеш Преслава колко фен канала има във YouTube , ама нека да не го споменаваме това защото е в полза на Преслава , хаха смешни сте! 😅 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 ЦЕЛИЯТ СВЯТ МЕ КОПИРА! -Нов пост от Андромеда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари