Гальо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 7 минути, Blueberry каза: Ох, не мога... ЗорлЯН ще ме накарат да спра да я слушам тая музика. Няма по-проста певица от Емануела. Никаква мярка няма кога и къде да спре и да си замълчи. Тя даже инстаграмите не е улучила на половината. По-добре да си изтрие профилите навсякъде и да си пуска песни просто. Певица с 15 години стаж и най-много участия се жалва от 2 месеца, че е в криза. Няма търпение да си пусне плейбека пак 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 час , Blueberry каза: Кое е глупост, бе палячо смешен? Не съм малоумница да си мисля, че някой еднолично ни е спасявал и неговите ръце и крака да целувам, но знам, че точно такива льольовци като теб и Галин ще разсипят положението. Аре ходи да се друсаш в тоалетната на Плаза и да друсаш гъз под звуците на Азис, чао. Така ли? България най-малко засегната от целия западен свят. Америка - най-много. Я помисли пак дали някой не ни е спасил еднолично, непалячке. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Дани, що ги прайш да не знаят ма? 🥰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Така ли? България най-малко засегната от целия западен свят. Америка - най-много. Я помисли пак дали някой не ни е спасил еднолично, непалячке. Тва щот станало обърквация и понеже никой не ни брои за страна от западния свят са ни пуснали по 5джито само толкова прилепи, като за страната от третия свят, която сме си преди 7 минути, Гальо каза: Няма по-проста певица от Емануела. Никаква мярка няма кога и къде да спре и да си замълчи. Тя даже инстаграмите не е улучила на половината. По-добре да си изтрие профилите навсякъде и да си пуска песни просто. Певица с 15 години стаж и най-много участия се жалва от 2 месеца, че е в криза. Няма търпение да си пусне плейбека пак Мне, не си прав. Най-проста е Дженция, дето беше пуснала анкета срещу 5джито и подписка срещу задължителната ваксината за коронавирус. Щото всеки бил редно да решава за здравето на собствените си деца и каква отрова да им се инжектира или не. Нищо, че ваксина точно срещу тоя вирус засега нито има, нито се очаква в близките поне 12на месеца. Аман с тия социални теми, време е за хит! Секси хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 минути, Lelqtian каза: Тва щот станало обърквация и понеже никой не ни брои за страна от западния свят са ни пуснали по 5джито само толкова прилепи, като за страната от третия свят, която сме си Мне, не си прав. Най-проста е Дженция, дето беше пуснала анкета срещу 5джито и подписка срещу задължителната ваксината за коронавирус. Щото всеки бил редно да решава за здравето на собствените си деца и каква отрова да им се инжектира или не. Нищо, че ваксина точно срещу тоя вирус засега нито има, нито се очаква в близките поне 12на месеца. Аман с тия социални теми, време е за хит! Секси хит! Е тя Емануела просто не е разбрала още за 5джито, иначе и там да се беше изказала подобаващо. Ще организира и там някой протест, ако 5джито и бъгне плейбека на някое участие 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 минути, Гальо каза: Е тя Емануела просто не е разбрала още за 5джито, иначе и там да се беше изказала подобаващо. Ще организира и там някой протест, ако 5джито и бъгне плейбека на някое участие Емануела на всеки следващ номер джи се бъгваше все повече. Мисля, че резултатът е видим.🤣 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Емануела на всеки следващ номер джи се бъгваше все повече. Мисля, че резултатът е видим.🤣 След 10 години я виждам като новата Луна, изперкала тотално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Току що, Гальо каза: След 10 години я виждам като новата Луна, изперкала тотално Какво й е изперкалото на Луна? Къде я сравняваш с изцепките на Емануелция? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Току що, Гальо каза: След 10 години я виждам като новата Луна, изперкала тотално Което може само да ни радва. Циркът ще продължи. Иначе Луна може да е смахната, но поне е позитивна. Емануела човек, педя акъл само знае да се оплаква и мрънка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 час, Fast каза: Митака е споменавал, че понякога ги одобряват бавно. Ами да ги качват предварително и да избират премиерата да съвпада с премиерата на клипа. Може да си избират коя дата и час да излиза, ама се иска акъл за тая работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 30 минути, VulkoIsTheBest каза: Така ли? България най-малко засегната от целия западен свят. Америка - най-много. Я помисли пак дали някой не ни е спасил еднолично, непалячке. Е Мутафчийски не взима решенията самосиндикално, има цял щаб. Не мисля, че заслужава нито 100% от овациите, нито 100% от хуленето. Той е лицето, но не е единственият мозък в тая работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Галин, Диона, Десита, Лидия и цяла Алфа мюзик са се събрали по случаи отварянето на дискотеките. Сигурно се мислят за революционери :D 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Току що, Blueberry каза: Е Мутафчийски не взима решенията самосиндикално, има цял щаб. Не мисля, че заслужава нито 100% от овациите, нито 100% от хуленето. Той е лицето, но не е единственият мозък в тая работа. Като знаем кои са останалите участници в тая работа, дори да няма глас в схемата, точно е единствения мозък 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 минута, Гальо каза: Галин, Диона, Десита, Лидия и цяла Алфа мюзик са се събрали по случаи отварянето на дискотеките. Сигурно се мислят за революционери Късо, Кьораво, Сакото и Куцо, и отделно още цяла Алфа ... Аз си мислех че тия четиримката са си целия хор, ти сега ми казваш че някой ги е оставил да се размножат? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 15 минути, VulkoIsTheBest каза: Което може само да ни радва. Циркът ще продължи. Иначе Луна може да е смахната, но поне е позитивна. Емануела човек, педя акъл само знае да се оплаква и мрънка. + Луна не се излага по теми, по които е некомпетентна. Даже като цяло дава вид, че разбира всичко, което няма как да е баш така, но е изградила умението да знае кога какво да говори. Има вид на интелектуалка. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 27 минути, Гальо каза: След 10 години я виждам като новата Луна, изперкала тотално Луна поне има стил и класа. А този курусмук отвори ли устата хем мирише на пишки, хем дрънкоти глупост след глупост. Вече дори и кредитите и няма бълъци, които да и плащат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 преди 25 минути, Olay каза: Ами да ги качват предварително и да избират премиерата да съвпада с премиерата на клипа. Може да си избират коя дата и час да излиза, ама се иска акъл за тая работа. Обсъждано е. Не искат да ги качват преди Ютуб премиерите, защото се страхуват се от изтичания. Вероятно нямат timed premiere в тяхната система. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Гладните и бедни чалгарки, живи да ги ожалиш .. Колко са глупави и не пестеливи.. Педалин ( явно няма пари за силикон и хиалурон, и други набухватели.. ) , Емануела ( тази сигурно го е закъсала, че и издръжка не получава..), Ломска Александрова (тази по принцип не се пръска от участия, какво е тръгнала да реве.. ), Диона ( май забрави, че е една проста хипхопърка, която иска да бъде Галена, но никога няма да бъде...).. Толкова драма, че хората ще кажат, че имат по 10 участия на ден. Смешници! Тъжно е какво е поколението на България, а да не говорим за поддръжниците. Трябваше да се процедира като в Западна Европа и да е пълна карантина до Септември, но не, няма къде да се слуша плейбека на "звездите ни"... 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 11 минути, Fast каза: Обсъждано е. Не искат да ги качват преди Ютуб премиерите, защото се страхуват се от изтичания. Вероятно нямат timed premiere в тяхната система. Е трябва да може да се избира, най-малкото датата, ако не става часа и да си излиза в полунощ на следващия ден след Youtube премиерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 11 минути, stereoto_ каза: Гладните и бедни чалгарки, живи да ги ожалиш .. Колко са глупави и не пестеливи.. Педалин ( явно няма пари за силикон и хиалурон, и други набухватели.. ) , Емануела ( тази сигурно го е закъсала, че и издръжка не получава..), Ломска Александрова (тази по принцип не се пръска от участия, какво е тръгнала да реве.. ), Диона ( май забрави, че е една проста хипхопърка, която иска да бъде Галена, но никога няма да бъде...).. Толкова драма, че хората ще кажат, че имат по 10 участия на ден. Смешници! Тъжно е какво е поколението на България, а да не говорим за поддръжниците. Трябваше да се процедира като в Западна Европа и да е пълна карантина до Септември, но не, няма къде да се слуша плейбека на "звездите ни"... Теда си има участия. И тя ли се е изцепила? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Току що, asylum каза: Теда си има участия. И тя ли се е изцепила? Беше пуснала възмутено стори вчера. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Току що, Fast каза: Беше пуснала възмутено стори вчера. Абе, то и аз изчатквам чат-пат и и като ми писне от всичко дрънкам какво ли не пред себе си и приятели, но на другия ден се осафервам, а и не занимавам всички с мненията си чрез социалните мрежи. Известните още повече трябва да внимават. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 часа , Fast каза: Няма нищо леко във вирус, който е 10 пъти по-смъртоносен е свинския грип и удря право в белите дробове. Ти нормален ли си? През 2009 от тогавашния грип, знаеш ли че са починали 4000 човека?? Тогава обаче отзвука не беше такъв. Я ми отговори, ти имаш ли познати, които са минали през този грип? И друго. Хора, в Италия излезе политик и от трибуната на народното им събрание, каза че трбва да се спре с тоя цирк и, че цифрите брутлано се манипулират. И последно, много интересно стана, когато Домусчиев оздравя за 6 дена. Ами Борис Джонсън?? Моля ви се. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 4 минути, asylum каза: Абе, то и аз изчатквам чат-пат и и като ми писне от всичко дрънкам какво ли не пред себе си и приятели, но на другия ден се осафервам, а и не занимавам всички с мненията си чрез социалните мрежи. Известните още повече трябва да внимават. Точно така. Даже изобщо който си няма още да си направи по един акаунт тука и вместо да ръсят глупости дето да ги четат цял инстаграм и фейсбук, само ние тука ще ги обсъждаме! Хем е по-малка аудиторията и няма съвсем да се излагат, хем ще раздвижат мало обстановката! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 часа , asylum каза: Не ми казвай от каква точка да гледам. Аз съм не по-малко засегнат от описаните от теб. Не е нужно да се поставям на ничие място. Хубаво, нека отворят кръчмите, нека след 2 седмици да има по 500-1000 случая на ден. Нека тогава да затвори абсолютно всичко. Приятна вечер и се забавлявай, докато са отворени. Във Варна заведенията на открито работят от май месц. Всеки ден има по стотици хора в тях и какво? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари