VulkoIsTheBest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 И ся Преслава си сменя ника в Инстаграм на "Занулена". Фен: - Преси, защо така? Тя: Ми, щот виж ми гледанията, виж ми носа, виж ми сурата, виж ми рекламите на чорапи. Как да се кръстя? Фен: Ми добре. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: И ся Преслава си сменя ника в Инстаграм на "Занулена". Фен: - Преси, защо така? Тя: Ми, щот виж ми гледанията, виж ми носа, виж ми сурата, виж ми рекламите на чорапи. Как да се кръстя? Фен: Ми добре. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, Vancho каза: Ами да смятам, че Йоана би имала още по-голям успех с качествена музика. Виждам я в лирични балади. Ти да не би да си я представяш в дискотечни тупалки? Със сигурност всичко е в сферата на вероятностите - и бъдещето на Данна, и това на Йоана. Факт е, че Йоана има преднина. Какво ше прави е ясно. Въпроса е кой ще и ги слуша? Тя има 2 опита всъщност... И някак си не виждам някой да я слуша за в бъдеще... Преднината е за Данна от където и да го погледнеш. Дори няма основание на което да ги сравняваме. Данна вече тръгва по участия, има собствен хит... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, Willy каза: - Моля ви се, гледайте ме Вие, че аз, като се гледам и ми прилошава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, Kitty каза: А някой знае ли какво стана с момичетата от група 88? Не е певица, но се сетих за Клавдия от балет "Магия", някой знае ли какво стана с нея? При 88 знам, че през 2007 официално прекратяват договора с Пайнер, след това Веси записва няколко самостоятелни песни, а за другите нямам информация, но си имат семейства. А Клавдия по времето в което танцуваше в балет "Магия", беше един от участниците в Стар Академи и имаше връзка със сребърния медалист Ивайло Колев, после се разделиха. Иначе продължи като певица да се изявява, дори през 2011 се яви в първи сезон на Гласът на България където изпълни "Погледни ме в очите", но не продължи напред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 А, да, сетих се сега коя е Йоана. Онази, дето направи "Не идвай" хит. Ами, не. Няма да станат нещата с хитове. На нея друго й се дава. Чорапите, които Преслава рекламира, Йоана в малко магизинче ще продава. 🤩 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 5 минути, Kitty каза: А някой знае ли какво стана с момичетата от група 88? Не е певица, но се сетих за Клавдия от балет "Магия", някой знае ли какво стана с нея? Клавдия още се мъчи да пробие в музиката Момичетата от 88 вероятно са касиерки или чистачки из дебрите на България 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 10 минути, VulkoIsTheBest каза: Коя я Йоана? Сериозно питам, защото не знам. Тук пак ми се струва, че караме по старата грешна схема -на всяка цена да е на мойто дори, ако трябва да се изричат неистини. Даниела и Десита имат 3 милиона на песента си, а в онзи момент малко песни правеха повече. Не може да се нарече флоп. Даниела също вече беше номер 1 в Тренд, песента й се знае и тепърва ще набира скорост в клубовете през лятото. Не виждаш някои особено да се вълнува от нея? Ами аз да ти кажа само в този форум виждам, че всички до голяма или малка степен се вълнуват от нея, а Йоана не я знам дори. Голямо вълнение пада. Поздравявям те с този мегахит, който развълнува цяла България ... нали щото дуета на Данна и Десита не е флоп... тогава тая песен направо можем да твърдим, че се знае от малко и голямо, пее се по градове и села, не знам как в Космоса не я пратихме ... голям фурор, голямо чудо. 😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Йоана: Ох, защо бе, имах шанс да съм музикална звезда. Защо свърших като чорапопродавачка? Духът на Баба Ванга: - Ами, ти с коя песен изгря? Йоана: Ами една на Преслава. Ванга: А... ето. Видяла е тя, че си талантливо момиче. Обаче злобата в нея й казала "Тя на мой гръб известност ще прави". И те проклела. Йоана: Ама как така, хората толкова лоши ли са? Ванга: Не всички, чадо. Не всички. Оглеждай и се ослушвай хубаво. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Не гледам другите музикални канали. Така ли ми изглежда или и Клавдия се е пипнала? Страхотен пример как от красив лебед деградира в грозното пате. Да си беше останала само със танците................. То не е само Клавдия де, но просто...............Да си надарена с природна красота и пак да не се харесваш............... На всичките известни личности им трябва психиатър. Истински. А какво стана с Албена, която изпя "Сбогом обич"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 минути, Willy каза: Боже, каква е тази евтина излагация бе. Тази жена дъно не познава. Вече рие няколко нива под него. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 минута, Kitty каза: Не гледам другите музикални канали. Така ли ми изглежда или и Клавдия се е пипнала? Страхотен пример как от красив лебед деградира в грозното пате. Да си беше останала само със танците................. То не е само Клавдия де, но просто...............Да си надарена с природна красота и пак да не се харесваш............... На всичките известни личности им трябва психиатър. Истински. А какво стана с Албена, която изпя "Сбогом обич"? А помниш ли този хитов дует? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Песни със просташки заглавия никога не съм слушала. Е, в осми клас, конкретно на другарската вечер класът изпростяхме и танцувахме на ласмагите - джасмагите. Тогава имаше малко качествен поп- фолк де, попфолкът с денс звученето още го нямаше, говоря за юни 2000 година. Тогава на мода бяха прозрачните, както и плетените блузи, високите платформи...........От все сърце се моля да не се върне тази ужасна мода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Дано наистина утре излезе новата песен на Преслава. Време е да се случи нещо интересно в бранша. За две седмици направи гледанията на ''Да мога да обичам''. Заключението ми - Лидия без Десита не става и мигом отпада. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 22 минути, VulkoIsTheBest каза: шка в изписването на имената за предното десетилетие. Едната се казва Галена. Другата - Занулена. преди 28 минути, VulkoIsTheBest каза: Коя я Йоана? Сериозно питам, защото не знам. Тук пак ми се струва, че караме по старата грешна схема -на всяка цена да е на мойто дори, ако трябва да се изричат неистини. Даниела и Десита имат 3 милиона на песента си, а в онзи момент малко песни правеха повече. Не може да се нарече флоп. Даниела също вече беше номер 1 в Тренд, песента й се знае и тепърва ще набира скорост в клубовете през лятото. Не виждаш някои особено да се вълнува от нея? Ами аз да ти кажа само в този форум виждам, че всички до голяма или малка степен се вълнуват от нея, а Йоана не я знам дори. Голямо вълнение пада. Лично аз тия и трите не ги знам. Предполагам са номера 44, 52 и 61. И се моля на иконите да не се наложи да ги науча. преди 20 минути, Kitty каза: А някой знае ли какво стана с момичетата от група 88? Не е певица, но се сетих за Клавдия от балет "Магия", някой знае ли какво стана с нея? 88 предполагам са се пласирали някъде като шивачки, а тая другата вероятно плете вълнени терлици и чорапи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 9 минути, Kitty каза: А какво стана с Албена, която изпя "Сбогом обич"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 7 минути, Kitty каза: Песни със просташки заглавия никога не съм слушала. Е, в осми клас, конкретно на другарската вечер класът изпростяхме и танцувахме на ласмагите - джасмагите. Тогава имаше малко качествен поп- фолк де, попфолкът с денс звученето още го нямаше, говоря за юни 2000 година. Тогава на мода бяха прозрачните, както и плетените блузи, високите платформи...........От все сърце се моля да не се върне тази ужасна мода. А какво мислиш за тази моя любимка, която оше не мога да преглътна, че се отказа... Жесток дебютен албум направи и още няколко сингъла след това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 минути, z_o_ каза: Олелеееееееееееееее, кога се докара с вид на лелка? Не беше ли по - малка от мен? Поне на мен ми изглеждаше с една - две години по - малка от мен, тук прилича на 40+ годишна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, Kitty каза: Песни със просташки заглавия никога не съм слушала. Е, в осми клас, конкретно на другарската вечер класът изпростяхме и танцувахме на ласмагите - джасмагите. Тогава имаше малко качествен поп- фолк де, попфолкът с денс звученето още го нямаше, говоря за юни 2000 година. Тогава на мода бяха прозрачните, както и плетените блузи, високите платформи...........От все сърце се моля да не се върне тази ужасна мода. Кито песента на въпросния дует който посочи Slavi излиза през 2002, две години след като си завършила 8 клас и след "Ласмаги, джасмаги". Дори тези двете дебютират по едно и също време с Анелия. "На стария вълк" и "Чужди устни" (дебютната песен на една от любимките ти) излизат в една сборна компилация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 1 минута, Kitty каза: Олеле, кога се докара с вид на лелка? Не беше ли по - малка от мен? Поне на мен ми изглеждаше с една - две години по - малка от мен, тук прилича на 40+ годишна. Снимката е правена поминалото лято. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 3 минути, Slavi каза: А какво мислиш за тази моя любимка, която оше не мога да преглътна, че се отказа... Жесток дебютен албум направи и още няколко симгъла след това. Никога не съм слушала изпълнителите извън "Пайнер". Не за друго, а защото те още правеха просташка музика в стил 90 - те, докато в "Пайнер" започнаха да правят модерни неща. Само Деси Слава съм слушала извън "Пайнер". Заради нея си купих сборния албум "Високо напрежение" заради нейната песен там - "Просто забрави". Виенето на Азис и гаврата му с "Ледена кралица" на Глория хич няма да я споменавам. Вие по - зле и от ислямски духовник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 10 минути, -A. каза: Дано наистина утре излезе новата песен на Преслава. Време е да се случи нещо интересно в бранша. За две седмици направи гледанията на ''Да мога да обичам''. Заключението ми - Лидия без Десита не става и мигом отпада. Ами то и Десита без Лидия засега не върви... Дано излязат от сянката на дуета. Дуетите им стават жестоки хитове, а самостоятелните и сезонни не могат да се нарекат... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, Kitty каза: Олелеееееееееееееее, кога се докара с вид на лелка? Не беше ли по - малка от мен? Поне на мен ми изглеждаше с една - две години по - малка от мен, тук прилича на 40+ годишна. Едната се била обезобразила с операции, другата приличала на лелка. Няма угодия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, Kitty каза: Никога не съм слушала изпълнителите извън "Пайнер". Не за друго, а защото те още правеха просташка музика в стил 90 - те, докато в "Пайнер" започнаха да правят модерни неща. Само Деси Слава съм слушала извън "Пайнер". Заради нея си купих сборния албум "Високо напрежение" заради нейната песен там - "Просто забрави". Виенето на Азис и гаврата му с "Ледена кралица" на Глория хич няма да я споменавам. Вие по - зле и от ислямски духовник. Между другото Ледена кралица отново е хит последната година. Версията на Азис Иначе Никол правеше свестни неща. Жалко, че не можеш да ги чуеш. Беше копие на Гергана. Алисия също доста прогресира по онова време с Палиш и напрсви хубави попфолк песни в онези години Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари