Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 😫 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, Willy каза: 😫 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Между другото видях Павел в болница Иван Рилски тази сутрин докато се тествах за Ковид 19. Изглеждаше видимо притеснен и си помислих, че чака Преслава или Паола и че няма да има нова премиера. Представяте ли си Преслава да го е пратила заради проблем с Паола , че да може тя на спокойствие д си пусне новия проект и да си гали егото с коментарите🤣🤣🤣 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Интересен факт: Песента на Емрах е в трединга с официалното видео и аудио топика. За първи път се случва това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Някой да направи гифче със смеещата се Преслава в колата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Гласувайте за Галена - 100 Живота (6-та поредна победа) https://signal.bg/гласуване-50-16-06-20/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 30 минути, Donatella каза: Гласувайте за Галена - 100 Живота (6-та поредна победа) https://signal.bg/гласуване-50-16-06-20/ Кой да предположи, че Преса ще пусне нова песен, а аз ще въртя още по усилено: 1 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Време беше! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Умряхте да злобеете... Преси явно отново си е свършила прекрасно работата! Хитът ще звучи още тая вечер отвсякъде. 4 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Повече ме вълнува дали ще звучи от всички каравани на Хепи, с които разнасят хапките. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 часа , Lelqtian каза: Да се нареди на опашката да и бъде зачислен и номер. Аз предлагам да я наричаме Чия? От оня ден се чуя чия е, чия щерка, чие гадже? Очевидно може да бъде дъщеря на Емануелция, така че как ли са се намерили? Явно е щерка на някой неин познат, или голяма нейна фенка, помолила я да се включи наготово в проекта й? 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, asylum каза: Аз предлагам да я наричаме Чия? От оня ден се чуя чия е, чия щерка, чие гадже? Очевидно може да бъде дъщеря на Емануелция, така че как ли са се намерили? Явно е щерка на някой неин познат, или голяма нейна фенка, помолила я да се включи наготово в проекта й? Може да и е кандидат снаха, Емануелция нямаше ли голям син? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, Lelqtian каза: Може да и е кандидат снаха, Емануелция нямаше ли голям син? Верно! Елзо, тука ли си? Пускай новината! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 19 часа , asylum каза: @DevilWish Много яка песен и се харесваше, макар и без клип. На мен "Вземи ме" ми е слабост от тия неклипираните. ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 29 минути, DevilWish каза: Много яка песен и се харесваше, макар и без клип. На мен "Вземи ме" ми е слабост от тия неклипираните. ❤️ Бог на любовта също е жестока 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, THE IIconic каза: Това може и да е забавно... Ама леле тия са за лечение... Плашещо е колко са зле 😮 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 В началото не можах да възприема песента на Преси , но сега не ми излиза от главата и не спирам да я въртя. Със сигурност ще е хит ,но няма да е от ранга на “Пиян” , но знае ли се само времето ще го покаже. И не ми харесва това ,че си го е качила във нейния канал досега щеше рекорди да прави сигурен съм! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 4 минути, presi_fen! каза: В началото не можах да възприема песента на Преси , но сега не ми излиза от главата и не спирам да я въртя. Със сигурност ще е хит ,но няма да е от ранга на “Пиян” , но знае ли се само времето ще го покаже. И не ми харесва това ,че си го е качила във нейния канал досега щеше рекорди да прави сигурен съм! Гледанията не са се рефрешнали. При 10ка лайка и 800 коментара, 60ка гледания не се възможни. Поне 150к би трябвало да са. Те ще се рефрешнат, но тук веднага ще го изкарат като купени гледания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Поне 370-400к би трябвало да удари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, Fast каза: Колко да е забил брояча с 10к лайка? Върви си като нормална пайнерска песен. Сигурно има колкото прогнозните на Слави. То и пайнерските да не се ъпдейтват на секундата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 42 минути, Slavi каза: Бог на любовта също е жестока О, да! То "Вземи ме", "Бог на любовта" и "Има нещо" доста се откроиха на Магда от неклипираните й песни. След това като пусна "По пътя на греха", "Не мога без тебе" и особено "Любов на ръба", но нямаше как всичко да снима, иначе и те бяха успешни на времето. Аз си харесвам много и "Отмъщение" в последния. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 8 минути, Willy каза: Колко да е забил брояча с 10к лайка? Върви си като нормална пайнерска песен. Сигурно има колкото прогнозните на Слави. То и пайнерските да не се ъпдейтват на секундата? Така беше и с Боже мой. Естествено, че 10 ка лайка са много за 50ка гледания. При пайнерските 10ка лайка са 150-200ка гледания. След 1000 жени имаше 15ка лайка на 350ка гледания премиерно или нещо такова. На лайковете брояча не забива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Идвам да гласувам за Чалгавизия и да кажа,че Преса извади мегахит! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари